הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ Progressive overload

ניר669

משתמש פעיל
303
38
נק' מוניטין:
49
303
38
אני שומע הרבה שאומרים את המושג הזה ואני מתקדם במשקלים בקצב יפה,רציתי לדעת מה דעתכם על זה שחלק אומרים שחייב progressive overload בשביל להתקדם ולהיות חזקים יותר ויש כאלה שאומרים שלא חייב להעלות הרבה במשקלים יותר חשוב חזרות בין 10-12 יותר סטים,יותר נפח..
ואני לא מדבר עם Powerlifters או משהו כזה פשוט צ'אנלים שונים ביוטיוב שהמטרה זה מסה וגוף יפה על אחוז שומן נמוך לא תחרות בBodybuilding/Powerlifting רציתי לשמוע את הדעה שלכם לגבי זה

אם בתחילת קריירת האימונים שלך אתה לא יוצר PROGRESSIVE OVERLOAD אתה מעכב בהרבה את ההתקדמות שלך. לא משנה אם אתה באדיבילדר או פווארליפטר, ההתחלה של האימונים זהה לשתי הקבוצות, השלב שבו אתה כבר לא יכול ליצור PROGRESSIVE OVERLOAD שבועי זה השלב שבו אתה יכול בלב שלם לעזוב את המטודיקה של אימוני הכוח ולעבור לאימוני התנגדות שמותאמים לבאדיבילדינג בידיעה שהכנת את מערכת העצבים שלך ואת הגוף שלך לעתיד בצורה הטובה ביותר.

שתיהם זה עומס לא?
באחד מהם העומס עולה משבוע לשבוע ובשני העומס נשאר זהה רוב הזמן. כשהעומס לא גדל לגוף אין צורך להכנס לסטרס ולבצע אדפטציה כדי לשפר את יכולתו להתנגד לעומס, ואז ההתקדמות לא מתרחשת.

• פותח/ת השרשור
אם בתחילת קריירת האימונים שלך אתה לא יוצר PROGRESSIVE OVERLOAD אתה מעכב בהרבה את ההתקדמות שלך. לא משנה אם אתה באדיבילדר או פווארליפטר, ההתחלה של האימונים זהה לשתי הקבוצות, השלב שבו אתה כבר לא יכול ליצור PROGRESSIVE OVERLOAD שבועי זה השלב שבו אתה יכול בלב שלם לעזוב את המטודיקה של אימוני הכוח ולעבור לאימוני התנגדות שמותאמים לבאדיבילדינג בידיעה שהכנת את מערכת העצבים שלך ואת הגוף שלך לעתיד בצורה הטובה ביותר.
אחד הגורמים להיפרטרופיה זה עומס, אז....
אני יודע שזה ממש ממש לא קשור לאשכול אבל אני דיי חדש בפורום ורציתי לדעת אם יש לנקודות מוניטין משמעות או שזה סתם ?

המושג progressive overload לא מדבר על העלאת משקלים. זה מדבר על להגדיל את העומס. עומס יכול להיות משקל על המוט, יותר סטים, יותר חזרות, מנוחה קצרה יותר בין הסטים, תוספת תרגילים. נדמה לי שזה כיסה הכל.
מה שזה אומר זה שמשהו מהם חייב להתקדם. אם תעשה את אותם תרגילים אם אותו משקל לאותם סטים וחזרות אתה לא תזוז מילימטר לשום מטרה. משהו מהם חייב להתקדם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית