עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תיקון קלחברה שמספקת חומר רפואי
תיקון קל
בלקאן לא מספקת וגם לא מייצרת חומר רפואי...אלא אם כן מה שמסופק באמפולות נחשב בעינך חומר רפואי
התוצאות של הסייקל שלך גם לא ממש מחזקות את מה שאתה טוען
אבל בגדול אני מסכים שבלקאן זו חברה עם מוניטין עם קהל לקוחות בכל העולם
רפואי?? אולי שיווקית זה עובד.... בפועל.... UG
ממש לא רפואי , אנדרגראונד כמו כל חברה
זה שהיא לא רפואית לא אומר שהיא לא טובה..אז אתם אומרים שזו לא חברה טובה ?
@Tomתום מה דעתך ???
ואיך מתייגים פה מישהו ??
לא אמרתי שהיא לא חברה טובה , לפי מה שקראתי בפורומים שונים בחול ואני מכיר כמה שעשו סייקלים שלהם פה בארץ הם טובים , אבל יש גם מנגד שיגידו שהם לא טובים . ככה זה בכל חברה , שמע לי עד שלא תנסה לא תדעאז אתם אומרים שזו לא חברה טובה ?
לא אמרתי שהיא לא חברה טובה , לפי מה שקראתי בפורומים שונים בחול ואני מכיר כמה שעשו סייקלים שלהם פה בארץ הם טובים , אבל יש גם מנגד שיגידו שהם לא טובים . ככה זה בכל חברה , שמע לי עד שלא תנסה לא תדע
לא אמרתי שהיא לא חברה טובה , לפי מה שקראתי בפורומים שונים בחול ואני מכיר כמה שעשו סייקלים שלהם פה בארץ הם טובים , אבל יש גם מנגד שיגידו שהם לא טובים . ככה זה בכל חברה , שמע לי עד שלא תנסה לא תדע
לדעתי פרוסמו כאן בפורום סיקל או שניים על חומרים שלהם...אז אתם אומרים שזו לא חברה טובה ?
באלקן
חברה שמספקת חומר רפואי גם אני וגם חבר שלי רכשנו טסט הוא רכש גם דקה שלהם
על פניו החומר נראה טוב אצלו הדקה היא 100 מ'ג אני רואה שאצלך הוא 200
אני כבר בשבוע ה 10 עם טסט בלבד שלהם 500 מ'ג בשבוע
מצרף לך אתר לבדיקת הברקודים על האמפולות אצלי יצאו כל 30 האמפולות תקינות
Balkan Pharmaceuticals UPIC Checking Secure Site
בהצלחה מחכים לעדכונים
מה עובר עליך בגין.....איפה אמור להיות רשום הקוד? הלכו לי העיניים כבר
החומרים של בלקן בסדר גמור. הבעיה איתם היא המיתוג שמביא למחירים גבוהים ללא הצדקה.תום מה דעתך ???
ואיך מתייגים פה מישהו ??
תנסה capital letters. אם רשמת כמו בשורה הראשונה באותיות דפוס ורשם פייק, אז כניראה שזה פייק.תקנו אותי אם אני טועה.
נכנסתי לאתר והקשתי קוד
PDJGQMCH
וניסתי גם
PDJGOMCH
בשניהם זה רשם לי פייק
אז כנראה שזה מזויף? או שאני לא רואה טוב?
כנראה שנפלת על זיוף לא חסרים זיופים שרצים גם לאמפולות של באייר בארץ , אני ראיתי בעיניים שלי זיופים שהראשים לא תואמים כל אחד לאמפולה אחרת ואני גם יודע מי מזייף אבל זה לא כזה מעניין ...תקנו אותי אם אני טועה.
נכנסתי לאתר והקשתי קוד
PDJGQMCH
וניסתי גם
PDJGOMCH
בשניהם זה רשם לי פייק
אז כנראה שזה מזויף? או שאני לא רואה טוב?
איך תמיד כל הדברים המעניינים יוצאים "לא כזה מעניין" 😕......ואני גם יודע מי מזייף אבל זה לא כזה מעניין ...