הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ mind muscle connection

ניר669

משתמש פעיל
303
38
נק' מוניטין:
49
303
38
קראתי,ראיתי ושמעתי על זה הרבה ורציתי לדעת איך אפשר "לשפר" את זה או לגרום לזה לקרות בצורה טובה יותר דוגמא טובה שכל הזמן קורה לי שבבנץ' פרס עם מוט/DB לא משנה אני פשוט לא מרגיש את החזה וזה לא קשור למשקל אני מעלה משקל וזה קשה אבל תוך כדאי הפעולה והתרגיל עצמו אני לא מרגיש את השריר כמו שאומרים שיש squeeze או משהו כזה פשוט מרגיש קושי אז אם יש לכם עצות או משהו להגיד בנושא זה יעזור לי מאוד

תודה ויום טוב 😁

לא מרגיש את החזה
יתכן שבגלל שאתה מתאמן חדש קיימים אצלך פיגורים בשרירים אחרים שמגבילים את המשקל שאתה מסוגל להרים בחזה. לדוגמא, אם היד האחורית שלך בפיגור אתה לא תצליח ללחוץ בבנץ' את המשקל הפוטנציאלי שיפעיל את החזה בצורה שבה תרגיש אותו. באותה המידה יכול להיות גם שאתה עובד בטכניקה לקויה שגורמת לכך שאתה לא מרגיש את החזה. זה יכול להתבטא בכך שהדרך שהמוט עובר לא אידיאלית (המומנט) ובגלל זה אתה לא מגיע למצב ששריר החזה עובר תהליך קונצנטרי (תהליך התארכות השריר).
יכול להיות גם שיש לך מבנה גוף פחות אידיאלי לבנץ' פרס, לדוגמא, אם אני לא טועה, מתאמן בעל ידיים ארוכות יתקשה יותר להגיע למתיחה בחזה אלה אם יתפוס ממש רחב, אבל אני לא בטוח לגמרי לגבי זה.

משהו חשוב שאתה צריך לדעת זה שבשלב הזה אתה צריך לדאוג להתקדמות במשקלי העבודה, אתה מתאמן חדש ממה שיצא לי לראות עד עכשיו, אז אל תדאג לגבי מה אתה מרגיש ומה אתה לא מרגיש, תתחיל לדאוג לזה כשתהיה מספיק חזק כדי לפצל את התוכנית

• פותח/ת השרשור
יתכן שבגלל שאתה מתאמן חדש קיימים אצלך פיגורים בשרירים אחרים שמגבילים את המשקל שאתה מסוגל להרים בחזה. לדוגמא, אם היד האחורית שלך בפיגור אתה לא תצליח ללחוץ בבנץ' את המשקל הפוטנציאלי שיפעיל את החזה בצורה שבה תרגיש אותו. באותה המידה יכול להיות גם שאתה עובד בטכניקה לקויה שגורמת לכך שאתה לא מרגיש את החזה. זה יכול להתבטא בכך שהדרך שהמוט עובר לא אידיאלית (המומנט) ובגלל זה אתה לא מגיע למצב ששריר החזה עובר תהליך קונצנטרי (תהליך התארכות השריר).
יכול להיות גם שיש לך מבנה גוף פחות אידיאלי לבנץ' פרס, לדוגמא, אם אני לא טועה, מתאמן בעל ידיים ארוכות יתקשה יותר להגיע למתיחה בחזה אלה אם יתפוס ממש רחב, אבל אני לא בטוח לגמרי לגבי זה.

משהו חשוב שאתה צריך לדעת זה שבשלב הזה אתה צריך לדאוג להתקדמות במשקלי העבודה, אתה מתאמן חדש ממה שיצא לי לראות עד עכשיו, אז אל תדאג לגבי מה אתה מרגיש ומה אתה לא מרגיש, תתחיל לדאוג לזה כשתהיה מספיק חזק כדי לפצל את התוכנית
האמת שאני באמת מתרכז אך ורק בלעלות משקלים ובנתיים מתקדם בקצב טוב ואתה צודק שבזה אני צריך להתרכז אבל שאמרת שאני לא צריך להתרכז בזה עכשיו זה בגלל שעדיין לא הגעתי למשקל מקסימום שלי? זה לא נראה לי כלכך קשור ולדעתי זה רק יעזור לי להגיע לשם ולהשיג תוצאות יותר טובות תקן אותי אם אני טועה

האמת שאני באמת מתרכז אך ורק בלעלות משקלים ובנתיים מתקדם בקצב טוב ואתה צודק שבזה אני צריך להתרכז אבל שאמרת שאני לא צריך להתרכז בזה עכשיו זה בגלל שעדיין לא הגעתי למשקל מקסימום שלי? זה לא נראה לי כלכך קשור ולדעתי זה רק יעזור לי להגיע לשם ולהשיג תוצאות יותר טובות תקן אותי אם אני טועה
כל אחד והגישה שהוא מאמין בה. אני מאמין בגישה שכל עוד אתה יכול להתקדם באופן שבועי אתה לא צריך לדאוג לכלום. ברגע שאתה לא מסוגל להתקדם באופן שבועי אתה צריך להתחיל לדאוג לכל מה שמסביב.
מובן שאם אתה מרגיש שיש לך כוח בסוף האימון אתה יכול תמיד לתת קצת בידוד, אבל ההמלצה לא להגזים עם זה כדי שההתקדמות שלך לא תתקע מהר מדי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.

שרשורים דומים

Back
למעלה תחתית