הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ OPTI MEN

edenyehuda

משתמש מתחיל
88
10
נק' מוניטין:
13
88
10
הבנתי שמומלץ לעשות בדיקת דם לפני
זה חובה ?
ויש סיכוי להרעלה ויטמנים מי זה ? או עודף של ויטמין מסוים בגוף ?

הבנתי שמומלץ לעשות בדיקת דם לפני
זה חובה ?
ויש סיכוי להרעלה ויטמנים מי זה ? או עודף של ויטמין מסוים בגוף ?

אין לי מושג לגבי אחרים.
מאוקטובר שנה שעברה, זאת אומרת 11 חודש, אני לוקח כל יום 3 כדורים של optimen.
מרגיש מצויין. ושום הרעלות.

בכללי מומלץ לעשות בדיקות דם בצורה קבועה ולראות את המצב של הויטמינים בגוף שלך. אולי אתה בכלל לא צריך.
בכ"מ הרעלה מויטמינים אתה לא תגיע, אבל הרעלה מברזל אפשר להגיע לכן עדיף להימנע ממולטי בעלי ברזל. (תקף רק לגברים).

בכללי מומלץ לעשות בדיקות דם בצורה קבועה ולראות את המצב של הויטמינים בגוף שלך. אולי אתה בכלל לא צריך.
בכ"מ הרעלה מויטמינים אתה לא תגיע, אבל הרעלה מברזל אפשר להגיע לכן עדיף להימנע ממולטי בעלי ברזל. (תקף רק לגברים).
זה גם לא כזה ריאלי אני מניח לעשות בדיקות ויטמינים,את חלקם הגוף שלך צורך יותר,חלקם מסיסים דיי מהר,קשה למצוא תזמון לכולם,מה גם שהיום רופאי כללית הם בונקר ולא ישחררו לך כנראה בדיקה של כל מה שתבקש כי לא בראש שלהם.

זה גם לא כזה ריאלי אני מניח לעשות בדיקות ויטמינים,את חלקם הגוף שלך צורך יותר,חלקם מסיסים דיי מהר,קשה למצוא תזמון לכולם,מה גם שהיום רופאי כללית הם בונקר ולא ישחררו לך כנראה בדיקה של כל מה שתבקש כי לא בראש שלהם.
הרופא שלי מסכים להכל ולא שואל יותר מידי שאלות.😃 אבל כעיקרון אתה צודק.

קשה למצוא תזמון לכולם,מה גם שהיום רופאי כללית הם בונקר ולא ישחררו לך כנראה בדיקה של כל מה שתבקש כי לא בראש שלהם.
הרופא שלי, מביא לי ולאח שלי מה שאנחנו מבקשים, אח שלי בא אליו בשביל ריטלין השיחה הייתה כזו:
אחי: "אני צריך ריטלין"
רופא: "אין בעיה אני ירשום לך 10 מ"ג"
אחי: "עזוב תביא לי 20 מ"ג"
רופא: "טוב אין בעיה"

הוא רופא גבר רצח, נראה לי אם אני יבקש ממנו ירוק, בדוק הוא יתן לי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית