עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מדובר בתרופה חדשה יחסית שנועדה לשימוש בקרב אלה הסובלים מהשמנת יתר.אהלן חברים,למישהו אולי יש מידע על התרופה?מיועדת לירידה במשקל נמכרת בבית מרקחת תחת השם BELVIQ.
זה כל מה שאני יודע על זה,אם למישהו יש מידע נוסף או נסיון אישי,אשמח לשמוע.
מדובר בתרופה חדשה יחסית שנועדה לשימוש בקרב אלה הסובלים מהשמנת יתר.
מוערך שהתרופה פועלת בשני מכאניזמים. הראשון הוא הפעלה סלקטיבית של רצפטור סרוטונין ספציפי והשני ע"י דיכוי תיאבון.
מבחינת תופעות לוואי שליליות, הן בדיוק אלה הקשורות בהפרשת סרוטונין, נאמדות בסבירות נמוכה מאוד, לא-כל-שכן שחלק מהמחקרים ממביעים דווקא על אופי מווסת בהיבט אנדוקריני.
לא נמצא עדיין תיאור פארמקודינאמי לאופן בו מתרחש אפקט דיכוי התיאבון.
באופן אישי הייתי מעדיף להימנע מתרופות העלולות "להשאיר חותם". חיטוב הוא אחד התהליכים הפשוטים (בניגוד לצבירת מסת שריר למשל) וניתן לבצע אותו ביעילות מרובה גם בשימוש בעזרים נוחים יותר.
מאוד שונה. אני לא אתאר בהרחבה את מנגנון הפעולה של קלן או אפדרין משום שהוא תואר לעייפה... בנוגע לתרופה הספצעפית ההמלצה הטובה ביותר היא ההתנסות. מבחינה פוטנציאלית מדובר ביעילות גבוהה.מעניין,תודה.
האמת שפשוט יש לי בעיה עם המשקל והאנדוקרינולוגית שלי המליצה לי על זה,אז אני רוצה לדעת בערך עד כמה זה מועיל בהשוואה לקלן או אפדרין