הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

התגלה מין חדש של אדם קדמון

• פותח/ת השרשור Y0na
  • פורסם בתאריך

Y0na

משתמש פעיל
415
65
נק' מוניטין:
137
415
65
צוות מחקר מאוניברסיטה ביוהנסבורג שבדרום אפריקה סבור כי מצא שרידים של אחד מאבותיו של האדם בדרום אפריקה. על פי ראש הצוות, ערימת עצמות שנמצאה במערה שייכת ל-15 קופי אדם בני כמה מאות אלפי שנים שכנראה השתמשו בכלים וייתכן אף שהחלו ללכת זקופים

התגלה מין חדש של אדם קדמון‎

הקפצה..חשבתי שזה יהיה נושא מעניין 🙄

נערך לאחרונה:
הקפצה..חשבתי שזה יהיה נושא מעניין 🙄
הנושא אומנם מעניין אבל אני לא מוצא על מה אפשר להעביר בו דיון. כאילו זה נחמד שהיו קיימים בני אדם מסוג שלא שמענו עליו עד היום, אשתה לכבוד זה שייק חלבון 😃

• פותח/ת השרשור
הנושא אומנם מעניין אבל אני לא מוצא על מה אפשר להעביר בו דיון. כאילו זה נחמד שהיו קיימים בני אדם מסוג שלא שמענו עליו עד היום, אשתה לכבוד זה שייק חלבון 😃
האמת שמעניין אותי מה דתיים חושבים על זה, הרי אלו מיני אדם שחייו לפני מאות אלפי שנים או יותר ולפי התנ"ך העולם קיים רק 5800 שנה..

האמת שמעניין אותי מה דתיים חושבים על זה, הרי אלו מיני אדם שחייו לפני מאות אלפי שנים או יותר
יש לך 2 סוגים של דתיים.
סוג אחד יגיד שזה חרטא וסוג שני שיגיד שאולי זה נכון. יצא לי לפגוש דתיים שלא מאמינים בזה שכדור הארץ קיים 6 אלף שנה, הרבה יותר נחמד להעביר איתם דיונים בנושא 😃

• פותח/ת השרשור
יש לך 2 סוגים של דתיים.
סוג אחד יגיד שזה חרטא וסוג שני שיגיד שאולי זה נכון. יצא לי לפגוש דתיים שלא מאמינים בזה שכדור הארץ קיים 6 אלף שנה, הרבה יותר נחמד להעביר איתם דיונים בנושא 😃
אז זהו, כי מצאו פה מאובנים של דינוזאורים שחיו פה מלפני מילוני שנים ומיני אדם מלפני מאות אלפי שנים..מתנגש עם האמונה שהעולם קיים רק 5800 שנים(נו באמת..)
אבל זה נושא מאד מעניין 😃
והמין החדש שנמצא מאד קומה לקוף,,מעלה חשדות אם האדם בא מהקוף חחח

יש לך 2 סוגים של דתיים.
יש עוד סוג. שיגיד לך - מה לעזאזל אתה רוצה ממני? הפרעתי לך להאמין במה שאתה מאמין?
את מי לעזאזל מעניינות הדעות שלך שאתה מנסה לעקוץ אותי עם ה"עחי" המפגר שלך??

• פותח/ת השרשור
יש עוד סוג. שיגיד לך - מה לעזאזל אתה רוצה ממני? הפרעתי לך להאמין במה שאתה מאמין?
את מי לעזאזל מעניינות הדעות שלך שאתה מנסה לעקוץ אותי עם ה"עחי" המפגר שלך??
לא מנסה לעקוץ, זאת דעתי. לדעתי זה דבילי אמונה באלוהים, לדעתך זה דבילי לא להאמין. הכל יחסי

לא מנסה לעקוץ, זאת דעתי. לדעתי זה דבילי אמונה באלוהים, לדעתך זה דבילי לא להאמין. הכל יחסי
זהו, שאני לא אמרתי שום דבר דבילי או לא על האמונה, הדעה או כל דבר אחר שלך.
איפה בדיוק אמרתי שזה דבילי לא להאמין?

קופי אדם? אין דבר כזה!!!
אני נבראתי מעפר שנפחו בו נשמה!!!!

חצופים!!! 🤬🤬

אני הזייה??

בוא תספר לי איזה צמח ליקקת לפני שרצת לספר לכולם שראית שיח בוער שמדבר אליך!! 🙄

זה לא יחסי,זה מטחנת מים.
מכיר את זה שאתה חושב בראש שאולי מישהו ישים לב לחצ'קון שיש לך על האוזן ואז אתה מכניס לעצמך לראש שכולם ישימו לב,אבל בתאכלס זה לא מעניין אף אחד חוץ ממך? אז זה

• פותח/ת השרשור
זהו, שאני לא אמרתי שום דבר דבילי או לא על האמונה, הדעה או כל דבר אחר שלך.
איפה בדיוק אמרתי שזה דבילי לא להאמין?
טוב, אז אני אמנע מ"עקיצות"(למרות שבכלל לא ניסיתי) ואשמח לדון 😃
שואל ברצינות ולא בשביל להתנגח, בתור מאמין ולמרות שאתה לא דתי, אשמח לתשובה אובייקטיבית(עד כמה אפשר) על זה -
האמת שמעניין אותי מה דתיים חושבים על זה, הרי אלו מיני אדם שחייו לפני מאות אלפי שנים או יותר ולפי התנ"ך העולם קיים רק 5800 שנה..

טוב, אז אני אמנע מ"עקיצות"(למרות שבכלל לא ניסיתי) ואשמח לדון 😃
שואל ברצינות ולא בשביל להתנגח, בתור מאמין ולמרות שאתה לא דתי, אשמח לתשובה אובייקטיבית(עד כמה אפשר) על זה -
אם הדעות שלי מעניינות אותך במיוחד, אז אני לא מאמין שהעולם קיים 5800 שנה, וגם לא שנברא ב-6 ימים.
מושג של תקופה, יום, שנה - יכול לתאר דבר מילולי ויכול להיות דבר סימבולי שמתאר תקופה ארוכה הרבה יותר.

• פותח/ת השרשור
אם הדעות שלי מעניינות אותך במיוחד, אז אני לא מאמין שהעולם קיים 5800 שנה, וגם לא שנברא ב-6 ימים.
מושג של תקופה, יום, שנה - יכול לתאר דבר מילולי ויכול להיות דבר סימבולי שמתאר תקופה ארוכה הרבה יותר.
אז איך האמונה שלך מתבטאת? וכן ברצינות זה מעניין אותי, אחרת לא הייתי שואל

ראיתי את הלפני עריכה. לא יודע מה אתה רוצה אני ממש לא מחפש להחזיר אותו בתשובה אני סתם מתעניין בדעות של אחרים, תפסיק לעשות פיל מזבוב ותן לדון בשקט
לא מבין למה אתם חושבים שאי אפשר לנהל דיון עם אמונות שונות

אז איך האמונה שלך מתבטאת? וכן ברצינות זה מעניין אותי, אחרת לא הייתי שואל

ראיתי את הלפני עריכה. לא יודע מה אתה רוצה אני ממש לא מחפש להחזיר אותו בתשובה אני סתם מתעניין בדעות של אחרים, תפסיק לעשות פיל מזבוב ותן לדון בשקט
לא מבין למה אתם חושבים שאי אפשר לנהל דיון עם אמונות שונות
חשבתי שציטטת אותי אז הגבתי לך,ערכתי אז זה לא רלוונטי נכון?

• פותח/ת השרשור
חשבתי שציטטת אותי אז הגבתי לך,ערכתי אז זה לא רלוונטי נכון?
זה בשביל שתבין שלפעמים סייג לחוכמה שתיקה, לא צריך לדחוף את האף לכל מקום..
אחי... כתוב בתנ"ך שישה ימים!!!
אתה אומר שהתנ"ך זה שקר!!!!??@$#
בלי שטויות, אני רוצה לשמוע את דעותיהם של אלו שמאמינים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית