התגלה מין חדש של אדם קדמון

• פותח/ת השרשור Y0na
  • פורסם בתאריך
קצת קשה לדבר על הילד שלי כי אני בעצמי אחד אבל לדעתי רוב הסיכויים שכן אוריד לו את העורלה אבל בניתוח אמיתי.

מהסיבה האסתטית

קצת קשה לדבר על הילד שלי כי אני בעצמי אחד אבל לדעתי רוב הסיכויים שכן אוריד לו את העורלה אבל בניתוח אמיתי.

מהסיבה האסתטית
לא יכול להסכים איתך. ניתן לעבור את תהליך הניתוח בכל שלב בחיים, תן לילד לעשות את ההחלטות שלו כשיתבגר.

לא יכול להסכים איתך. ניתן לעבור את תהליך הניתוח בכל שלב בחיים, תן לילד לעשות את ההחלטות שלו כשיתבגר.
כן עורלה / לא עורלה זה לא קריטי
זה פשוט פחות יפה אסתטית ולעבור את הניתוח בגיל מבוגר זה מציק

אתה יכול לא להסכים, לגיטימי.

יש לי חבר שעבר בגיל 20 ניתוח להורדת העורלה.... לא מומלץ..
זה הרבה כאבים , ויש גם את הבעיה הפסיכולוגית-רגשית שנוצרת מזה שפתאום השמקל שלך נראה שונה ממה שאתה מכיר..

יש לי חבר שעבר בגיל 20 ניתוח להורדת העורלה.... לא מומלץ..
זה הרבה כאבים , ויש גם את הבעיה הפסיכולוגית-רגשית שנוצרת מזה שפתאום השמקל שלך נראה שונה ממה שאתה מכיר..
אז למה הוא עשה את זה? 😕

בסופו של דבר זה לחץ חברתי...
גם בארץ אני מניח שהמין הנשי פחות מיודד עם האיבר הגברי הלא חתוך ואפילו נרתע ממנו..
אני חושב שהוא רצה להיות פחות או יותר כמו כולם בסביבה שלו...

זאת הבעיה.. שכל אחד מפרש דברים לפי איך שזה מסתדר עם הרצונות שלו.
אפילו ה"לא תרצח" שם נתון לעירעור..
לרצוח יהודי מאמין זה פשע חמור, אבל עבור חלק מהמאמינים לרצוח הומוסקסואל או ערבי זה "נסלח"..
יש הרבה פירצות בטקסט המקראי ואדם שבוחר לתת לאותו טקסט תוקף מוסרי ולהכתיב כללי התנהגות המבוססים על אותו טקסט, יכול להוביל לפגיעה מיותרת..
הדבר הכי מטומטם שיכול להיות זה ספר שהוא כביכול "לא ברור" או בעצם "ברור מאוד" אבל כל אחד מפרש אותו איך שנוח לו.
חוץ מזה, אם בנאדם בשנת 2015 צריך ספר הוראות לחיים אז זה עצוב מאוד מאוד.

הדבר הכי מטומטם שיכול להיות זה ספר שהוא כביכול "לא ברור" או בעצם "ברור מאוד" אבל כל אחד מפרש אותו איך שנוח לו.
חוץ מזה, אם בנאדם בשנת 2015 צריך ספר הוראות לחיים אז זה עצוב מאוד מאוד.
להתווכח על זה ,זה קצת הרבה יותר מטומטם לדעתי.

בתור בחור שראה הרבה שמקלים בחיים שלו... בכל הצורות הגדלים והצבעים..

כולם עושים את אותה עבודה.. 🤯

אז אני אסביר בקצרה ל @Ori.S יש בעולם גברים שאוהבים נשים , ויש גברים שאוהבים גברים... ויש אפילו גברים שאוהבים נשים וגברים!
וגם אצל המין הנשי יש נשים שאוהבת גברים... ונשים שאוהבים נשים... (הקטגוריה הכי נצפית בפורנו ע"י גברים סטרייטים) ויש נשים שאוהבת גם גברים וגם נשים..

תהיה בטוח שהמכון שאתה נמצא בו מפוצץ באנשים כאלה כמו בכינים... ✌️

אז אני אסביר בקצרה ל @Ori.S יש בעולם גברים שאוהבים נשים , ויש גברים שאוהבים גברים... ויש אפילו גברים שאוהבים נשים וגברים!
וגם אצל המין הנשי יש נשים שאוהבת גברים... ונשים שאוהבים נשים... (הקטגוריה הכי נצפית בפורנו ע"י גברים סטרייטים) ויש נשים שאוהבת גם גברים וגם נשים..

תהיה בטוח שהמכון שאתה נמצא בו מפוצץ באנשים כאלה כמו בכינים... ✌️

תודה על ההסבר..ידעתי שיש סיבה שבוהים בי עם הטייץ:s85:

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית