הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עם איזה מנהל אפשר לדבר בפרטי?(הסבר בפנים)

Yakov_98

משתמש מתחיל
273
6
נק' מוניטין:
6
273
6
אני חולה ולא יודע במה ולמה הלכתי לרופא לא הבינה כלום חוץ מי זה שאני טס במשקל מהאימונים(4 קילו בחודש) ושלחה אותי לדיאטנית אני יעשה בדיקת דם אבל עזרה לבעיה שלי היא לא עוזרת טוב.
אני חולה שבועיים אבל אם תיראו אותי לא תיראו שאני חולה, יש לי כאבים בשרירים זה עבר לי קצת ניסיתי מתח(אחרי 3 פיצות לא קטנות) ועשיתי 4(השיא לפני שהיית חולה היה 5) ובשביל ה5 הייתי צריך להתאמץ לא רציתי(הייתי מצליח אבל לא רציתי) ושעשיתי ת4 עשיתי אותם נקי,איטי וישרתי תידיים, אבל שסיממתי וירדתי מהמתח קיבלתי סחרחורת ולא היה שיווי משקל כמה שניות.
הרופא רוצה שאני יעשה בדיקות דם ואז לבדוק כי היא לא יודעת מה זה אבל אםא ני יעשה ואלך אליה אני יצטרך ללכת למומחה ואז בשביל מומחה אני יחכה חודש+ ואין לי כוח לזה אני מת לחזור להיתאמן.
שבועיים אני נח והרופא אומרת לנוח והיא מעצבנת זה לא עובר.
מנהלים אני צריך לדבר איתכם.
אם עברתי על החוק אני מצטער אז תמחקו תאשכול או תנעלו אבל מנהל בוא לפרטי אני הסביר בפרטי מה אני רוצה

למה כל כך חשוב לך מנהל?
ולמה אתה לא מקשיב לרופא?

מה שאתה מתאר נשמע חריג מאוד גם מבחינה גופנית ויש פה גם עניין נפשי לפי מה שאתה כותב.

אני באמת ממליץ לך לנוח ולעשות בדיקות דם. תחזור לאכול נייטרלי ותחכה לתוצאות של הבדיקות

• פותח/ת השרשור
למה כל כך חשוב לך מנהל?
ולמה אתה לא מקשיב לרופא?

מה שאתה מתאר נשמע חריג מאוד גם מבחינה גופנית ויש פה גם עניין נפשי לפי מה שאתה כותב.

אני באמת ממליץ לך לנוח ולעשות בדיקות דם. תחזור לאכול נייטרלי ותחכה לתוצאות של הבדיקות
אני יעשה בדיקות דם והילך לדיאטנית אבל הרופא לא עוזרת לי.,ולמה אתה מתכוון עיניין נפשי?

• פותח/ת השרשור
למה כל כך חשוב לך מנהל?
ולמה אתה לא מקשיב לרופא?

רוצה לשאול אם אני יכול להיפגש איפשהו עם מומחה מהר שיעזור(כמובן לא בחינם) אבל לפי מה שאתה אומר ללכת לעשות בדיקות דם ולרופא.
עכשיו כואבות לי השרירים

רוצה לשאול אם אני יכול להיפגש איפשהו עם מומחה מהר שיעזור(כמובן לא בחינם) אבל לפי מה שאתה אומר ללכת לעשות בדיקות דם ולרופא.
עכשיו כואבות לי השרירים
אף אחד לא יכול לנחש מה יש לך.

לך מחר למרפאה, זה בדרך כלל עד9 בבוקר ותבקש בדיקת דם. אתה צריך הפניה לזה מהרופא נסה לקמבן משהו מהיר אחרת זה יתקע לך בחגים.

לדעתי תפסיק להתאמן לחלוטין ותתחיל לאכול

• פותח/ת השרשור
זה לא שהיא לא עוזרת. היא רוצה שתעשה בדיקות דם.. לגיטימי

אתה נשמע קצת אובססיבי לכל העניין.. ושווה לך לבחון עם עצמך אם אתה לא מגזים
סבבה אני יעשה תבדיקות דם והקבע תור.
אני אוהב להתאמן אוהב איך שאני משתפר ונהנה מאוד מתלהב מי זה
אף אחד לא יכול לנחש מה יש לך.

לך מחר למרפאה, זה בדרך כלל עד9 בבוקר ותבקש בדיקת דם. אתה צריך הפניה לזה מהרופא נסה לקמבן משהו מהיר אחרת זה יתקע לך בחגים.

לדעתי תפסיק להתאמן לחלוטין ותתחיל לאכול
אני לא מתאמן שבועיים!
אני סתם עושה לפעמים מתח לראות אם משתפר.
לפני כמה ימים לא הצלחתי מתח אחד אפילו לא חצי ולפני שבוע עשיתי שכיבות שמיכה יהלום התרסקתי ורגיל בוקשי רחב היה קשה.

אני אוהב להתאמן אוהב איך שאני משתפר ונהנה מאוד מתלהב מי זה
זה מצוין אבל אם אתה מגיע למצבים כאלה משהו אתה מפספס/לא עושה נכון.
עכשיו תעשה בקרת נזקים

אני לא מתאמן שבועיים!
אני סתם עושה לפעמים מתח לראות אם משתפר.
לפני כמה ימים לא הצלחתי מתח אחד אפילו לא חצי ולפני שבוע עשיתי שכיבות שמיכה יהלום התרסקתי ורגיל בוקשי רחב היה קשה.
תפסיק לנסות לבדוק שיפור זה מיותר.
תנוח והרבה, מה המשקל? גובה? גיל?

• פותח/ת השרשור
זה מצוין אבל אם אתה מגיע למצבים כאלה משהו אתה מפספס/לא עושה נכון.
עכשיו תעשה בקרת נזקים
למי להתקשר עכשיוא אני כללית ושאני בא לשם הם לא יסתכלו על המצב חמור כי אני לא נראה במצב חמור.
להתקשר ל*2700?

למי להתקשר עכשיוא אני כללית ושאני בא לשם הם לא יסתכלו על המצב חמור כי אני לא נראה במצב חמור.
להתקשר ל*2700?
אם אתה רוצה משהו מאוד דחוף יש מרפאות של "טרם" חפש אם יש סניף קרוב אליך.
קח בחשבון שזה פרטי אז הסיפור עולה באזור ה100-200 שקל ל24 שעות שהם מטפלים

• פותח/ת השרשור
תפסיק לנסות לבדוק שיפור זה מיותר.
תנוח והרבה, מה המשקל? גובה? גיל?
משקל 73 בערב אצל הרופא בדקתי ואחרי אירוע שתחנתי המון בבוקר שקלתי 72-73 אני יורד במשקל
גובה 1.77
גיל 17
אני בחיטוב יש עוד שומנים לא סגור אם לעבוד על מסה ואז שוב חיטוב שלא יהיה שחיף.
אני מתאמן ברחוב לא חדר כושר

עכשיו כואב לי יד קדמית

משקל 73 בערב אצל הרופא בדקתי ואחרי אירוע שתחנתי המון בבוקר שקלתי 72-73 אני יורד במשקל
גובה 1.77
גיל 17
אני בחיטוב יש עוד שומנים לא סגור אם לעבוד על מסה ואז שוב חיטוב שלא יהיה שחיף.
אני מתאמן ברחוב לא חדר כושר

עכשיו כואב לי יד קדמית
איך נראה התפריט שלך בדרך כלל?

• פותח/ת השרשור
אם אתה רוצה משהו מאוד דחוף יש מרפאות של "טרם" חפש אם יש סניף קרוב אליך.
קח בחשבון שזה פרטי אז הסיפור עולה באזור ה100-200 שקל ל24 שעות שהם מטפלים
אני מפחד לצאת שם בכיין שפיתאום יגלו שזה כלום.

אני מפחד לצאת שם בכיין שפיתאום יגלו שזה כלום.
אף רופא לא יגיד לך "מה אתה בוכה מה אתה ילדה קטנה?"

אם כואב ככה כנראה שיש משהו, במקרה הכי גרוע תגלה שזה קשור לאימון יתר + תזונה לא נכונה ותתקן את זה מהר. שזה מקרה מעולה.

חוץ ממעט כסף (לא קריטי אם זה משהו חמור) אתה לא מפסיד כלום

• פותח/ת השרשור

אם כואב ככה כנראה שיש משהו, במקרה הכי גרוע תגלה שזה קשור לאימון יתר + תזונה לא נכונה ותתקן את זה מהר. שזה מקרה מעולה.

ביום שלישי היה אירוע רק הלכתי מהר וכאב לי הברך התמודדתי והלכתי, התחלתי לצלוע וללכת מוזר אז נחתי קצת יום למחרת המרפק כאב.

אמא שלי לא אכפת לה היא לא רוצה שאלך לרופא.
היא אומרת אם יקרה לי משו תיקח אותי לבית חולים אבל אני לא מפחד להיות בבית חולים פשוט רוצה לחזור להיתאמן
איזה משפחה מטומטמת.
אני מסביר לאמא שלי מה כואב היא אומרת לי כי אתה לא זז ואני לא מתאמן בגלל שאני לא יכול פיתאום.
מחר אני יתקשר לרופאים.
המשפחה דורשת מכות שאני מתקשר הם מעצבנים אותי הם אומרים שאני מפגר.
עשיתי פה פורום מלב אל לב חחחחחחח.
המשפחה סתומה לא מבינה כלום.

ביום שלישי היה אירוע רק הלכתי מהר וכאב לי הברך התמודדתי והלכתי, התחלתי לצלוע וללכת מוזר אז נחתי קצת יום למחרת המרפק כאב.

אמא שלי לא אכפת לה היא לא רוצה שאלך לרופא.
היא אומרת אם יקרה לי משו תיקח אותי לבית חולים אבל אני לא מפחד להיות בבית חולים פשוט רוצה לחזור להיתאמן
איזה משפחה מטומטמת.
אני מסביר לאמא שלי מה כואב היא אומרת לי כי אתה לא זז ואני לא מתאמן בגלל שאני לא יכול פיתאום.
מחר אני יתקשר לרופאים.
המשפחה דורשת מכות שאני מתקשר הם מעצבנים אותי הם אומרים שאני מפגר.
עשיתי פה פורום מלב אל לב *נראה שהמקש עם האות ח' נתקע לך. אנא נקה את המקלדת*.
המשפחה סתומה לא מבינה כלום.
זה המשפחה שלך והם רוצים בטובתך, אל תדבר עליהם ככה. בטח לא בפני זרים.

אם לא מבינים את החומרה תטפל בזה לבד רתה מספיק בוגר בשביל זה.

• פותח/ת השרשור
זה המשפחה שלך והם רוצים בטובתך, אל תדבר עליהם ככה. בטח לא בפני זרים.

אם לא מבינים את החומרה תטפל בזה לבד רתה מספיק בוגר בשביל זה.
מחר התקשר לשאול מתי אפשר לעשות בדיקות דם.
הייתי אצל הרופא היא אמרה שיש לי הפניה במחשב אז לא יודע אם אלךש בוע הבא עדיין יש אני טתקשר מחר לשאול.

אם יש לך הפניה לבדיקות דם אתה יכול פשוט להופיע רצל האחות ולחכות שיהיה מקום. רק תגיע מוקדם

הסיבה היחידה לדבר עם מישהו בפרטי היא אם אתה רוצה להתייעץ ולשתף מידע שלא היית רוצה שכולם יראו. אם אתה גם ככה מספר לנו את כל סיפור חייך אני לא רואה סיבה לדבר עם מישהו בפרטי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית