הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כאב בדלתא אחורית כתוצאה מפרס

RudeDude

משתמש פעיל
346
16
נק' מוניטין:
179
346
16
חג שמח, יש לי כאבים באזור הדלתא האחורית (כשלדעתי זה יותר ה-superspinatus או Infraspinatus) בזמן הפרס.
ליתר דיוק, בנעילה למעלה בפרס ממש, בחלק האחרון של התנועה הכאב מופיע. ניסיתי להקפיד על שראג בסוף התנועה וזה לא משנה את הסיפור.
הלחיצה מתבצעת עם 40 קילו (התחלתי את התרגיל לפני חודש וחצי בערך) לשישייה. (הלחיצת חזה שלי היא 95x8).
עוד אוסיף שיש לי hypermobile shoulders, זאת אומרת היא מאד גמישה וטווח התנועה שלה מעט גדול מן הרצוי.
תודה רבה לעונים, אני אשלח לכם וואוצ'ר לבייקון.

יש לך עוד תרגילים שבהם אתה מרגיש את הפציעה או שזה אקסקלוסיבי לפרס?
אני לא יודע אם זה יכול להיות אבל ממליץ לך לנסות לאבחן אם אולי מדובר בצביטה. תעבור על הסרטון הזה:

ותבדוק אם אתה מרגיש לפי התרגילים פה

• פותח/ת השרשור
יש לך עוד תרגילים שבהם אתה מרגיש את הפציעה או שזה אקסקלוסיבי לפרס?
אני לא יודע אם זה יכול להיות אבל ממליץ לך לנסות לאבחן אם אולי מדובר בצביטה. תעבור על הסרטון הזה:

ותבדוק אם אתה מרגיש לפי התרגילים פה

לא חושב שבזה מדובר, הכאב קורה רק בפרס.

חג שמח, יש לי כאבים באזור הדלתא האחורית (כשלדעתי זה יותר ה-superspinatus או Infraspinatus) בזמן הפרס.
ליתר דיוק, בנעילה למעלה בפרס ממש, בחלק האחרון של התנועה הכאב מופיע. ניסיתי להקפיד על שראג בסוף התנועה וזה לא משנה את הסיפור.
הלחיצה מתבצעת עם 40 קילו (התחלתי את התרגיל לפני חודש וחצי בערך) לשישייה. (הלחיצת חזה שלי היא 95x8).
עוד אוסיף שיש לי hypermobile shoulders, זאת אומרת היא מאד גמישה וטווח התנועה שלה מעט גדול מן הרצוי.
תודה רבה לעונים, אני אשלח לכם וואוצ'ר לבייקון.

הממ,לחברה שלי יש בעיה כזאת , בזמן שחקרתי מה וכמה ,מצאתי כמה הצעות :
אל תנעל את המפרק . אל תנעל למעלה את התנועה ,תשאיר כיפוף קל ותבקש שמישהו יצלם אותך .גם תנסה להיכנס קצת פחות עם הראש לתוך החלון שנוצר ,כאשר המוט עובר את הראש . זה בהנחה והכאב נובע ממפרק באמת , יכולה להיות לזה סיבה אחרת .

מבחינה מכנית ,אתה אמור להתיישר ככה ,שהכוח המועבר ממשקל לאורך הידיים ולמפרק - וכאשר במצב הזה למפרק תהיה מקסימום תמיכה מהשלד בחזרה .פלוס מינוס לרוב האנשים זה קורה כשהם נועלים את המפרקים מעל בטכניקה "נכונה" ,אם יש לך מפרק היפרמובילי אתה יכול לנעול אבל כבר לא במצב האופטימלי ,ואז המפרק "נגזר" קצת .

• פותח/ת השרשור
הממ,לחברה שלי יש בעיה כזאת , בזמן שחקרתי מה וכמה ,מצאתי כמה הצעות :
אל תנעל את המפרק . אל תנעל למעלה את התנועה ,תשאיר כיפוף קל ותבקש שמישהו יצלם אותך .גם תנסה להיכנס קצת פחות עם הראש לתוך החלון שנוצר ,כאשר המוט עובר את הראש . זה בהנחה והכאב נובע ממפרק באמת , יכולה להיות לזה סיבה אחרת .

מבחינה מכנית ,אתה אמור להתיישר ככה ,שהכוח המועבר ממשקל לאורך הידיים ולמפרק - וכאשר במצב הזה למפרק תהיה מקסימום תמיכה מהשלד בחזרה .פלוס מינוס לרוב האנשים זה קורה כשהם נועלים את המפרקים מעל בטכניקה "נכונה" ,אם יש לך מפרק היפרמובילי אתה יכול לנעול אבל כבר לא במצב האופטימלי ,ואז המפרק "נגזר" קצת .

אוקיי, אני חושב שהבנתי אותך, אני אנסה ליישם באימון הבא כמה שיותר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית