הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כאב דוקר בחזה בצד שמאל בזמן ריצה ( עכשיו גם בסקוואט)

• פותח/ת השרשור R00Ri
  • פורסם בתאריך

R00Ri

משתמש פעיל
317
39
נק' מוניטין:
132
317
39
שלום,
כבר איזה שנה שיש לי כאב בחזה כשאני רץ הרבה (הרבה אני מתכוון אפילו 500 מטר+ בלי להפסיק. כל החופש הגדול לא הרגשתי את זה כי לא רצתי( שיחקתי כדורסל אבל לא הרגשתי) ולפני כמה ימים בשיעור ספורט רצנו חימום לא הרבה, לא היה קשה אבל הרגשתי את הכאב הזה בחזה, בצד שמאל ( של הלב ) אבל זה לא הלב כי הלכתי לקרדיולוג לפני כמה חודשים כשהיה לי את הכאב ולא היה שם שום בעיה. חשבתי שזה יעבור אבל זה לא עבר.
היום באימון, עשיתי HB SQUAT וכשמתחתי את החזה והרמתי את המוט, הרגשתי את הדקירה הזאת...
מישהו יודע מה זה ? ואיך לטפל בזה, אשמח לתשובה 😃
אשמח לעזרה @yonizarkh

שלום,
כבר איזה שנה שיש לי כאב בחזה כשאני רץ הרבה (הרבה אני מתכוון אפילו 500 מטר+ בלי להפסיק. כל החופש הגדול לא הרגשתי את זה כי לא רצתי( שיחקתי כדורסל אבל לא הרגשתי) ולפני כמה ימים בשיעור ספורט רצנו חימום לא הרבה, לא היה קשה אבל הרגשתי את הכאב הזה בחזה, בצד שמאל ( של הלב ) אבל זה לא הלב כי הלכתי לקרדיולוג לפני כמה חודשים כשהיה לי את הכאב ולא היה שם שום בעיה. חשבתי שזה יעבור אבל זה לא עבר.
היום באימון, עשיתי HB SQUAT וכשמתחתי את החזה והרמתי את המוט, הרגשתי את הדקירה הזאת...
מישהו יודע מה זה ? ואיך לטפל בזה, אשמח לתשובה 😃
אשמח לעזרה @yonizarkh

יש מספר סיבות אפשריות לכאבים בחזה , אבל כאבים שנמשכים כשנה מחייבים בירור מעמיק יותר.
האם התיאור כאן עונה על התחושות שאתה מרגיש? Precordial catch syndrome - Wikipedia, the free encyclopedia
בכל אופן , האם הלכת לרופא משפחה לאחר הבירור אצל הקרדיולוג?

• פותח/ת השרשור
יש מספר סיבות אפשריות לכאבים בחזה , אבל כאבים שנמשכים כשנה מחייבים בירור מעמיק יותר.
האם התיאור כאן עונה על התחושות שאתה מרגיש? Precordial catch syndrome - Wikipedia, the free encyclopedia
בכל אופן , האם הלכת לרופא משפחה לאחר הבירור אצל הקרדיולוג?
כן זה בדיוק זה! הקרדיולוג אמר שאין למה ללכת לרופאת משפחה כי הכל בסדר...
מתי הכאב הזה יעבור ? והאם ללכת לנירולוג ?

כן זה בדיוק זה! הקרדיולוג אמר שאין למה ללכת לרופאת משפחה כי הכל בסדר...
מתי הכאב הזה יעבור ? והאם ללכת לנירולוג ?

אם זה נמשך הייתי בכל זאת פונה לרופא משפחה.
צריך לראות שאין עוד דברים שעשויים לגרום לכך ( צרבות לפעמים גורמות לסימנים דומים ).
בכל אופן , אם זה אכן דומה לסינדרום שמתואר בקישור , אין יותר מדי מה לעשות למעט חימום טוב לפני פעילות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית