הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כמ שאלות על סייקל חיטוב לאחר סייקל מסה

Livpain

משתמש מתחיל
9
0
נק' מוניטין:
0
9
0
שלום לכולם,
לפני שבוע סיימתי PCT של כלומיד וטמוקסיפן לאחר סייקל של prop + Tren ace 100mg יום כל יום לא למטרת מסה.
הייתי אוכל נקי אבל בכמויות מרובות, וצברתי שומן לא רצוי.. גם בPCT הייתי אוכל מעל הניטרלי ונהייתה לי כרס גדולה יחסית, גם נהיו לי כל מני בעיות בעיקול וכאבי בטן (לפי דעתי בגלל הכמויות) ולכם חשבתי על לעשות חיטוב.
חיטוב שעבר עשיתי עם אנאבר, קלן, וינסטרול (אוראליים) וטסט אנטט,

1. האם אני יכול להתחיל סייקל של קלן + אנאבר בימים הקרובים? גם אם סיימתי PCT לפני כשבוע?
2. האם יש בעיה עם ויני אורלי ללא טסט?

תודה לעונים!

כמה דברים:

1. אם סיימת סייקל ו-PCT לפני שבוע, לא כדאי להיכנס לסייקל נוסף בזמן כה קצר מסיום הקודם. בדיקות דם עשית לפני הסייקל? ובדיקות דם נוספות תעשה כחודש לאחר ה-PCT בכדי לוודא שהתאוששת והמדדים העיקריים בטווח הנורמה. רק לאחר ווידוא התאוששות הייתי ממליץ לך לשקול להיכנס לסייקל. בזמן קצר מזה, לא ניתנת מנוחה מספקת למערכות הגוף (וסקולרית, אנדוקרינית ועוד) והסייקל הבא עלול להביא עימו מצבור של פגיעה ושחיקת המערכות, לצד קשיים גדולים יותר בהתאוששות שלאחריו.

2. סייקל חיטוב (או בכלל סייקל) המבוסס רק על סטרואידים אוראלים, גם אם מדובר בנוחים יחסית כמו אנבר/טורינבול/אפיסטן, לא כדאי אך בר ביצוע. בשורה התחתונה, סייקל המכיל רק אוראליים לא יעניק גדילה משמעותית כמו בצירוף עם חומר בסיס כדוגמת טסט לסוגיו, המה גם שאותה גדילה (צבירת מאסת שריר) תוכל בנקל לרדת בעת סיום השימוש, מה שלא היינו מצפים שיקרה בעת שילוב טסט עם אוראליים. מעבר לכך, בשימוש ממושך רק באוראליים תתיכן השבתה לציר ה-HTPA, מה שידרוש ביצוע PCT כך או כך.

בנימה אישית,
סיימת סייקל מאסה. אכלת טוב (והרבה). מה שחשוב זה לקחת בפרופורציה את תקופת הסייקל להבין שעולים גם בנוזלים ושומן. זה שהחומרים קצרים, לא אומר שלא תהיה עליה בשומן או נוזל.
אם גדלת, התחזקת והתקדמת - הסייקל היה מוצלח. בסייקל חיטוב שלאחריו (מקווה שלאחר שקראת את סעיפים 1+2 אתה כבר מבין מה לעשות) תתכנן את המרכיבים, התזונה והאימונים כך שתגיע למקסימום תוצאות בזמן שניתן

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית