ייעוץ אבקת חלבון לא טעימה

• פותח/ת השרשור itay87
  • פורסם בתאריך

itay87

משתמש פעיל
479
70
נק' מוניטין:
134
479
70
קניתי מחבר אבקת חלבון של vpx אייזולט(כי אני רגיש ללקטוז) בטעם קרקר(וניל מוזר כזה, לא ממש הבנתי את השם).
בקיצור, כמה סקופים ראשונים עוד סבלתי את זה, עכשיו זה נהיה מזעזע. טעם לוואי מגעיל ומריר, מתיקות מוגזמת וטעם רע. גם עם חלב, גם עם מים, גם עם תוספת דבש או קוואקר או אגוזים-פשוט מגעיל.
יש עוד דרך לצרוך את זה?
האם כל האבקות חלבון ככה?

תסבול את זה. באמת שאין משהו אחר.
אפשר לנסות להוסיף קקאו (לא שוקולית), נס קפה, קינמון, תמצית וניל וכו', אבל הטעם של האבקה עדיין יהיה מורגש.
אני גם מתמודד עם האבקה הזו כרגע. לפני זה גם סבלתי את העוגת יום הולדת של דימטייז, שגם היא זוועה.
פשוט שותים את זה.

קרה לי גם עם אותה אבקה, מה גם שיש כמות ממש מוגזמת של קצף.

החלטתי להתייחס אל הטעם הזה כמו לטעם וניל- היא באה טוב בשייקים ואם מוסיפים לה קפה היא נסבלת

קרה לי גם כמה פעמים, במיוחד בקניתי בעבר פאוורטק בטעם וניל - היה דוחה ברמות, לא מתערבב היה גרגירים בפה, מקציף ברמות והטעם זוועה שאי אפשר לתאר בכלל.
במקרים כאלו אני מוסיף חמאת בוטנים - משפר את הטעם באלפי אחוזים.

• פותח/ת השרשור
רק אותי זה מעניין?
אגב באופן כללי זה מיותר לקנות אייזולט אם אתה שותה את זה עם חלב.
יש חלב ללא לקטוז

בכל מקרה, אנסה להוסיף חמאת בוטנים או קפה.
יש דרך להכין מזה עוגיות או משהו, שיהיה נסבל יותר?
מדהים שכשקראתי ביקורות כתבו שהאבקה טעימה. יש עוד המלצות למה לעשות? אנשים מכינים מזה עוגיות,זה אפשרי? אולי יהיה קל יותר לאכול את זה ככה...
זה רק האבקה הזו,או שכל האבקות ככה?

תחפש בפורום מתכונים, נראה לי יש שם כמה מתכונים לעוגיות.
וממש לא כל האבקות ככה.

לפי מה שהבנתי הטעמים של BPI אדירים
ויש לי כרגע אקסטרים ואני מאוד מרוצה, זה טעים רצח.

• פותח/ת השרשור
הקטע הוא שבכל האינטרנט כתוב שה טעם של האבקה סבבה. גם בפורום. אז איך אני יכול לדעת עכשיו מה עם טעם נורמלי ומה לא?
יש מצב שזה רק אני עם בעיה עם הטעם של אבקות?

הקטע הוא שבכל האינטרנט כתוב שה טעם של האבקה סבבה. גם בפורום. אז איך אני יכול לדעת עכשיו מה עם טעם נורמלי ומה לא?
יש מצב שזה רק אני עם בעיה עם הטעם של אבקות?
על טעם ועל ריח אין להתווכח.
אתה לא יכול באמת לדעת מה טעים ומה לא מהסיבה הפשוטה שזה סובייקטיבי. לכן מה שטעים לא' לא בהכרח טעים לב'.

תמכור אותה
תנסה טעם אחר או חברה אחרת
שוקולד זה משהו שדיי זורם לרוב
יש גם בננה קפה, עד שתמצא מה יותר זורם לך

אני חושב שאתה לוקח את זה קצת קשה מידי.
נכון, אבקה טעימה זה כיף רצח וממש מרגיש כמו צ'יט לפעמים. עם זאת, גם לאבקה עם טעם רע יש יתרונות:
1. היא משביעה אותך. אמנם זה דוחה וקשה לסיים את זה, אבל אחרי זה לא באמת בא לך לאכול שום דבר.
אם אני שותה א בקה שאני לא אוהב, זה לא בדיוק פותח לי את התיאבון. להפך. אם אני שותה אבקה שאני אוהב, רק בא לי עוד דברים טעימים ומתוקים.
2. זה מלמד אותך לסבול אוכל דוחה. נכון שלא תמיד האוכל שלך אמור להיות דוחה, אבל אף ספורטאי מקצועי או חובבן שהגיע למקום כלשהו לא משלב כל יום נוטלה, חמאת בוטנים או דברים כאלו. גם בודיבילדרים וגם פאוורליפטרים נתקלים לא מעט במצבים שהם צריכים להכריח את עצמם לאכול אוכל שהם כבר לא יכולים לראות.
3. לאף אחד לא יבקש ממך שלוק ויגנוב לך איזה גרם או שניים של חלבון. או, יותר גרוע, סקופ ואז כבר איבדת מנת חלבון שלמה. 😆

אני אישית תמיד מחזיק לפחות 4 אבקות שונות, אז אני מגוון בטעמים, לכן גם כשאני חוזר לקרקר של VPX אני לא ממש סובל.
אולי אם זו הייתה האבקה היחידה שלי הייתי מרגיש כמוך.
אתה יכול לנסות למכור אותה ולקנות חדשה (ולהבא לבחור טעמים סטנדרטים יותר כמו שוקולד).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית