הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוך כמה זמן רמות אסטרוגן חוזרות לנורמה לאחר שימוש בארימידקס?

MethylDaniel

משתמש פעיל
845
455
נק' מוניטין:
816
845
455
גוף בריא הית דגן
היי,
לקחתי יותר מידי ארימידקס - בהתחלה עשה פלאים לליבידו, אבל יום לאחר הכדור האחרון שצרכתי (כדור אחרון נצרך ביום שני הקודם, לפני שבוע) הליבידו צנח.
רציתי לדעת תוך כמה זמן האסטרוגן אמור לחזור לנורמה? בנתיים הליבידו עדיין ברצפה - כבר שבוע. לא חרמן בשיט, אין זקפת בוקר.. אין כלום
על כל פנים, מה דעתכם?

בעיקרון, זמן החיים שלו הוא בערך יומיים.. אבל השאלה היא תוך כמה זמן יעלה חזרה האסטרוגן

מישהו בטעות פישל עם ארימידקס??

נ.ב: אני על 750 מ"ג טסט.

לפי החישוב שלי, אמור לצאת לחלוטין מהדם תוך בערך 250 שעות גג.. אז השאלה כמה זמן אחריי זה יעלה האסטרוגן
@Mishel27
@Moshe
@Tom

היי,
לקחתי יותר מידי ארימידקס - בהתחלה עשה פלאים לליבידו, אבל יום לאחר הכדור האחרון שצרכתי (כדור אחרון נצרך ביום שני הקודם, לפני שבוע) הליבידו צנח.
רציתי לדעת תוך כמה זמן האסטרוגן אמור לחזור לנורמה? בנתיים הליבידו עדיין ברצפה - כבר שבוע. לא חרמן בשיט, אין זקפת בוקר.. אין כלום
על כל פנים, מה דעתכם?

בעיקרון, זמן החיים שלו הוא בערך יומיים.. אבל השאלה היא תוך כמה זמן יעלה חזרה האסטרוגן

מישהו בטעות פישל עם ארימידקס??

נ.ב: אני על 750 מ"ג טסט.

לפי החישוב שלי, אמור לצאת לחלוטין מהדם תוך בערך 250 שעות גג.. אז השאלה כמה זמן אחריי זה יעלה האסטרוגן
@Mishel27
@Moshe
@Tom
ממתי הפסקת? בא נתחיל מיזה, אני מאמין תוך שבוע יחזור לך החשק הימני רק תהיה רגוע

• פותח/ת השרשור
ממתי הפסקת? בא נתחיל מיזה, אני מאמין תוך שבוע מחזור לך החזק הימני רק תהיה רגוע
יום שני, ה7 לתשיעי היה הכדור האחרון (חצי כדור ליתר דיוק) - באותו היום היה ליבידו מצויין. יום לפני זה גם..
יום שלישי כבר קריסה דרסטית של ליבידו

מאמין גם שתוך שבוע אמור לחזור.. רציתי לקחת אנאדרול מכיוון שהוא מעלה אסטרוגן במנגנון שאינו מבוסס ארטמטיזציה על מנת להעלות את האסטרוגן מהר יותר.. אין ליבידו :<

• פותח/ת השרשור
לא בטוח אם זיקפת בוקר קשורה לליבידו.
קשורה לזקפה כללית.
גם לזקפה כללית ממש קשה להגיע

עדכון: הליבידו בשמים, הזקפה בפגרה 😛

למעשה, לרוב אסטרוגן נמוך גורם לזקפה חזקה יותר, ואיבוד ליבידו - בניגוד לאסטרוגן גבוה.
אוליי האסטרוגן שלי גבוה? :|
מצד שני, אין רגישות בפטמות
מצד שלישי יש הזעה מוגברת מאוד..

צריך בדיקת דם
אני פשוט אקח לויטרה או משהו לשבוע :\

נערך לאחרונה:
קשורה לזקפה כללית.
גם לזקפה כללית ממש קשה להגיע

עדכון: הליבידו בשמים, הזקפה בפגרה 😛

למעשה, לרוב אסטרוגן נמוך גורם לזקפה חזקה יותר, ואיבוד ליבידו - בניגוד לאסטרוגן גבוה.
אוליי האסטרוגן שלי גבוה? :|
מצד שני, אין רגישות בפטמות
מצד שלישי יש הזעה מוגברת מאוד..

צריך בדיקת דם
אני פשוט אקח לויטרה או משהו לשבוע :\
אתמול באחת לפנות בוקר רשמת שהליבידו ברצפה והיום הוא בשמיים...מה השתנה מאז?

לגבי האסטרוגן...לדעתי יכול להיות שיש אצלך תהליך ארומטי מוגבר (אף שזה נראה מעט דמיוני כי לקחת ארימידקס) אסטרוגן גבוה לא חייב לבוא לידי ביטוי רק ברגישות בפטמות
אם אתה לא חושש מתופעות לוואי אנדרוגניות אולי כדאי שתשלב פרווירון

• פותח/ת השרשור
אתמול באחת לפנות בוקר רשמת שהליבידו ברצפה והיום הוא בשמיים...מה השתנה מאז?

לגבי האסטרוגן...לדעתי יכול להיות שיש אצלך תהליך ארומטי מוגבר (אף שזה נראה מעט דמיוני כי לקחת ארימידקס) אסטרוגן גבוה לא חייב לבוא לידי ביטוי רק ברגישות בפטמות
אם אתה לא חושש מתופעות לוואי אנדרוגניות אולי כדאי שתשלב פרווירון
מעולם לא חסמתי ארומטאז ולא היו בעיות ליבידו.. ייתכן שהדבר השתנה? אני גם משלב פרווירון.

ולקחתי דופמין אגוניסט

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית