הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ סייקל ראשון - לפני קנייה

Mike772

משתמש פעיל
931
408
נק' מוניטין:
463
931
408
עוד לא קניתי את החומרים.
זה התכנון:

Test enanthate 500mg/week 1-10
Dianabol 30mg/ed 1-5
HCG pregnyl 500iu/week 1-10

PCT:
משבוע אחרי זריקה אחרונה, 4 שבועות PCT
Clomid 100-100-50-50
Nolvadex 40-40-20-20

חוות דעת?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
למה שבוע אחרי זריקה אחרונה?
בטוח יש לך הסבר לזה...מעניין לשמוע...
בזמן שעברתי כאן על כל מיני אשכולות בפורום הבחנתי כבר בתופעה, שכשמישהו חדש מתבלבל, או אומר משהו לא נכון, קודם צוחקים עליו קצת, ואחר כך מנסים לעזור לו.

אין לי בעיה עם זה, כל עוד זה בא עם עזרה 😃

בכל מקרה, מכאן זה מגיע:
PCT :Post Cycle Therapy – טיפול לאחר הסייקל - מאמר חדש

"לגבי זמני תחילת ה PCT זה כמובן תלוי בסוג החומרים שנלקחו אם הסייקל מבוסס על אסטרים ארוכים הייתי אומר ששבוע עד שבועיים לאחר סיום הסייקל זה זמן טוב להתחיל עם הפרוטוקול."

נערך לאחרונה:
"לגבי זמני תחילת ה PCT זה כמובן תלוי בסוג החומרים שנלקחו אם הסייקל מבוסס על אסטרים ארוכים הייתי אומר ששבוע עד שבועיים לאחר סיום הסייקל זה זמן טוב להתחיל עם הפרוטוקול."
זה ציטוט שלך או מהמאמר?

אין שום טעם להתחיל בפיסיטי טרם יגיעו רמות הטסט לבייסליין....אורך האסטר במקרה שלך הוא 10-10.5 יום...זאת אומרת שכדי להיכנס לפיסיטי בזמן עליך להתחיל 3 שבועות מהשפיץ האחרון

• פותח/ת השרשור
ז
זה ציטוט שלך או מהמאמר?

אין שום טעם להתחיל בפיסיטי טרם יגיעו רמות הטסט לבייסליין....אורך האסטר במקרה שלך הוא 10-10.5 יום...זאת אומרת שכדי להיכנס לפיסיטי בזמן עליך להתחיל 3 שבועות מהשפיץ האחרון
זה ציטוט ממה שכותב המאמר הגיב אחר כך לשאלה שנשאלה.
ואם אורך האסטר הוא 10.5 יום למה רק שלושה שבועות - 21 יום אחרי זה הרמות חוזרות לבייסליין?

אני רוצה להתחיל לפני שתיהיה ירידה מתחת לבייסליין.
ואם זה אומר שאני אפסיד אולי בסוף הסייקל יום יומיים של השפעה אנאבולית שנשארה מהזריקה האחרונה, so be.

😵

זמן מחצית החיים של אנטט הוא 10.5 יום...זה אומר שהחומר מגיע לשיא כ10.5 יום לאחר ההזרקה ולאחר מכן יורד בהדרגה לרמת הבייסליין
אין פה עניין של רווח אנאבולי לא של יום ולא של שעה...אין טעם להתחיל פיסיטי..בפרט טמוקסי כשיש עוד טסט חיצוני בדם
בהצלחה

• פותח/ת השרשור
😵

זמן מחצית החיים של אנטט הוא 10.5 יום...זה אומר שהחומר מגיע לשיא כ10.5 יום לאחר ההזרקה ולאחר מכן יורד בהדרגה לרמת הבייסליין
אין פה עניין של רווח אנאבולי לא של יום ולא של שעה...אין טעם להתחיל פיסיטי..בפרט טמוקסי כשיש עוד טסט חיצוני בדם
בהצלחה
אוקיי.
תודה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית