הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תכנית בלי סקוואט

• פותח/ת השרשור DorT
  • פורסם בתאריך

DorT

משתמש משקיע
2,363
624
נק' מוניטין:
1,823
2,363
624
אני יודע שזה ממש לא אידאלי אבל אני לא יכול לעשות סקוואט בגלל פציעה. פשוט מת מכאבים בסקוואט.
בדדליפט\PC וכל המשיכות למינהן אני לא מרגיש כלום...

איך אפשר להמשיך להתקדם בדדליפט\פלג גוף תחתון בלי סקוואט? איך לתכנן את זה? שוב, אין לי בעיה לעשות דדליפט\PC וכל המשיכות. מעדיף להתאמן 4 פעמים בשבוע ולפצל עליון\תחתון.
בלחיצות אני עושה טקסס ומתקדם אחלה בינתיים, אז חשבתי על:
ראשון וחמישי- טקסס עליון
שלישי ושישי- ??????

משקלי עבודה

דדליפט 140X5
פרס 55X5
בנץ' 87.5X5

משקל גוף 84~

****זה במקביל לטיפול בפציעה ולא במקום, אני יודע שאין אלטרנטיבה לסקוואט ותכנית בלי סקוואט היא תכנית פחות טובה, אז בבקשה להגיב לעניין****

@coldfire @MikeRozner @DarY @Beast and cheat @שלד הלילה

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
יש הרבה אנשים שיותר התמקדו בדדליפט לתקופה ואז גם הסקוואט עלה.
נגיד סופטי או אלברו @alalalal אם אני זוכר אמר פעם שהוא עושה תוכנית שהיא בעיקר דדליפט ואין כמעט סקוואט
הבנתי, אבל אני לא יודע עד כמה אפשר להשוות ליפטרים מתקדמים ברמה תחורית למתאמן מתחיל-בינוני, אני בטוח שלפני שהם עשו את זה היה להם כבר סקוואט מטורף. אבל בכל זאת @alalalal ו @PowerLifting מה דעתכם ?

בזמנו ביצעתי 5X5 לדדליפט עם התקדמות שבועית במשקל, ולסקוואט הייתי עושה אימון בשבוע ממש לא רציני..

הבנתי, אבל אני לא יודע עד כמה אפשר להשוות ליפטרים מתקדמים ברמה תחורית למתאמן מתחיל-בינוני, אני בטוח שלפני שהם עשו את זה היה להם כבר סקוואט מטורף. אבל בכל זאת @alalalal ו @PowerLifting מה דעתכם ?
פעמיים במהלך הקריירה נאלצתי לוותר על סקוואט לכמה חודשים. ינואר 2013 (מיד לאחר התחרות הראשונה)
ולא מזמן ב4 חודשים לפני אליפות אירופה.
אני לא מכיר כרגע מקרוב את המקרה שלך אז לא אוכל לתת תשובה בבטחון,
אם תוכל לשלוח לי בפרטי דרך תקשורת (טלפון או פייסבוק) ואשמח לעזור.

בגלל שאני בצבא ואין ראק אני נאלץ להתאמן כמעט בלי סקוואט
עושה 11-3 (שברוך השם כמעט תמיד לא יוצא לפועל וזה יותר כמו שלישים רבעים - כל פעם בגלל סיבה אחרת , אבל לא רחוק היום שאתחיל לעשות 11-3 פלס) ככה שבקושי יוצא לי סקוואט , וגם כשאני בבית ויכול ללכת למכון עם ראק אני הרבה פעמים מתעצל או לא הולך כי אני יושן עד מאוחר
בקיצור מה שאני עושה הוא 5x5 דדליפט בתחילת שבוע , שלאט לאט הפך למאוד מאוד כבד . אני לא יודע עד כמה זה נתן לי קרי אובר על הסקוואט , אבל זה נתן לי אחלה העלאה במשקלים , כמובן שלא אידיאלי , אבל זה היה די מפתיע ביחס למה שציפיתי
אם אני זוכר נכון (הכל כתוב בלוג , מתעצל לפתוח) התחלתי עם 110 סקוואט שעלה תוך איזה חודשיים ל145 (חמישייה) , והכל מהדדליפט וסקוואט פעם בשבוע-שבועיים
תנסה נפח כבד , מה כבר יכול להיות , אולי יעבוד עליך כמו שעבד לי ואפילו יותר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית