הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ להיות יותר אתלטי

• פותח/ת השרשור Roco
  • פורסם בתאריך

Roco

משתמש פעיל
524
236
נק' מוניטין:
600
524
236
שלום לכולם,
האידיאל אצלי הוא לא להיות הכי חזק שאפשר (למרות שזה לא רע), אלא לשמור על רמת כוח גבוהה, אבל לצד יכולות אתלטיות אחרות- כמו קפיצה למרחק, קפיצה לגובה, ספרינטים מהירים, סיבולת בתרגילים במשקל גוף וכו'..

אני מתלבט אם בשביל להשיג את המטרה שלי כדאי לי לעקוב אחרי האתר הראשי, או אחרי תוכנית כמו קרוספיט פוטבול שנותנת אפשרויות שונות לרמות שונות של מתאמנים, מאחר ואני צריך להתחיל את האימונים שלי מ0 אחרי שלפני כמה חודשים עברתי תאונה.

מה דעתכם? אתם חושבים שאני יכול להשיג את הדברים האלה בו זמנית (כמובן בקצב נמוך יותר)?

אשמח לשמוע את דעתכם
@DorT
@MikeRozner
@לוטם

כל עוד אתה סבלני, מתאמן נכון, סיימת את השיקום מהתאונה. כן אתה יכול

• פותח/ת השרשור
כל עוד אתה סבלני, מתאמן נכון, סיימת את השיקום מהתאונה. כן אתה יכול

תודה. סיימתי את השיקום וקיבלתי אישור לחזור להתאמן.
לדעתך עדיף לעקוב אחרי הwod באתר הראשי או לעקוב אחרי amateur בקרוספיט פוטבול?

תודה. סיימתי את השיקום וקיבלתי אישור לחזור להתאמן.
לדעתך עדיף לעקוב אחרי הwod באתר הראשי או לעקוב אחרי amateur בקרוספיט פוטבול?

מה המשקלי עבודה שלך במורכבים כרגע?

• פותח/ת השרשור
מה המשקלי עבודה שלך במורכבים כרגע?

עוד לא יצא לי להתאמן מאז, אבל אם זה משנה לפני התאונה היה לי:
סקוואט 140x5
דדליפט 160x5
פרס 75x5
פאוורקלין 90x3
בנץ' אני לא כל כך זוכר, אני מעריך בסביבות ה90x5

אבל שוב, זה היה לפני התאונה. ירדתי מאז בסביבות 5 קילו. אני מניח שאני צריך להתחיל את האימונים מהתחלה.

אז לדעתי תנסה לשחזר את המשקלים האלו ע"י איזשהי תוכנית כוח כצעד ראשון רק שהפעם תנסה להוסיף גם עבודה מאסיבית על גמישות ותרגילי ג'ימנסטיקה. נגיד תנסה לשלוט בהאנדסטנד פושאפ ועמידה על הידיים אם תוכל ותנסה להצליח לעשות מאסלאפים על טבעות , סקין דה קאט וכו'....
בקגע שתחזור למשקלים הללו כולל טיפה גמישות ושליטה יותר טובה בגוף לדעתי זה יהיה הזמן הנכון להתחיל לעשות WODים או לעקוב אחרי תוכנית קרוספיט כלשהי.

עריכה: וגם להתחיל ללמוד את תרגילי הוויטליפטינג השונים כמובן.

הסר דאגה מלבך , כושר וסבולת שריר או מה שאנחנו קוראים לו בקרוספיט "מנוע" זה הדבר שהכי קל לשפר.

• פותח/ת השרשור
אז לדעתי תנסה לשחזר את המשקלים האלו ע"י איזשהי תוכנית כוח כצעד ראשון רק שהפעם תנסה להוסיף גם עבודה מאסיבית על גמישות ותרגילי ג'ימנסטיקה. נגיד תנסה לשלוט בהאנדסטנד פושאפ ועמידה על הידיים אם תוכל ותנסה להצליח לעשות מאסלאפים על טבעות , סקין דה קאט וכו'....
בקגע שתחזור למשקלים הללו כולל טיפה גמישות ושליטה יותר טובה בגוף לדעתי זה יהיה הזמן הנכון להתחיל לעשות WODים או לעקוב אחרי תוכנית קרוספיט כלשהי.

עריכה: וגם להתחיל ללמוד את תרגילי הוויטליפטינג השונים כמובן.

הסר דאגה מלבך , כושר וסבולת שריר או מה שאנחנו קוראים לו בקרוספיט "מנוע" זה הדבר שהכי קל לשפר.

תודה רבה על העזרה!

שרשורים דומים

Back
למעלה תחתית