דיון חומר משלשל

• פותח/ת השרשור To be
  • פורסם בתאריך

To be

משתמש פעיל
974
31
נק' מוניטין:
34
974
31
שלום לכולם..
האם ישנן חומרים משלשלים שאפשר ליטול ולהוציא את כל הנוזלים מהגוף? חשבתי רק לאמת את החיטוב שלי ולראות עצמי יבש לגמרי חד פעמי.
יש דבר כזה? אם כן, איזה תרופה זאת?

אולי התכוונת לחומר משתן ולא משלשל.
כן זה קיים ויכול לגרום לך למוות.
לא שווה את הסיכון.

לא, אתה אומר שזה מסוכן עד רמה זאת?
אני לא מבין גדול אבל אתה מתעסק עם ההורמונים שאחראים על המאזן המים בגוף שלך, זה לא נשמע לי משחק ילדים..

תברר לגבי פרוטוקולי ייבוש טבעיים מה שגם הם לא הכי בריאים ובטוחים.. להכניס 4-6 ליטר העמסת מים ביום ולהשתין כל חצי שעה לא נשמע מי יודע מה כיף..

שלום לכולם..
האם ישנן חומרים משלשלים שאפשר ליטול ולהוציא את כל הנוזלים מהגוף? חשבתי רק לאמת את החיטוב שלי ולראות עצמי יבש לגמרי חד פעמי.
יש דבר כזה? אם כן, איזה תרופה זאת?

בוא נחשוב ביחד למה באמת אתה צריך את זה , אחי . האם אתה באמת צריך את זה ? אתה עולה לבמה להתחרות ? אתה תקבל חסויות מזה ? אתה דוגמן שאמור לקבל חוזה ?

אם תחשוב על זה באמת , הרי זה לא רחוק מהפרעה נרווזית בשמה אנורקסיה . אנשים מסתכלים במראה ורוצים לראות עוד ועוד להרזות . אתה רוצה לקחת חומר שהוא בטוח לא ריא ,בשביל מה ? אם הגעת לשלב הזה , אז כנראה שאתה כבר נראה מספיק טוב גם בלי להוריד את המים (אלא אם כן אתה לא ,ואז זה בכלל תמוה למה שתרצה לעשות כזה דבר) .

תתרכז בדברים היותר חשובים בחיים בנאדם ,ותחסוך את הבריאות שלך .

אתה מתכוון לחומר משתן. חומרים משתנים הם לעתים מסוכנים יותר משאר החומרים שמפתחי גוף לוקחים. זכור לי לפחות מקרה אחד על מפתח גוף שנפטר בגלל משתנים.
היה גם סיפור על צעירה בארץ ששילבה בין קלנבוטרול למשתנים והגיעה למיון במצב חמור.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית