עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אוויי..מסכן"בביס הראשון הבנתי שמדובר בבשר וירקנו את זה מהפה, כמעט הקאתי את נשמתי ועד עכשיו מתהפכת לי הבטן"
זה שהוא מטומטם זה דבר אחד.. אבל אל תזלזל בחשיבות התאונה עבורו.. באותה מידה שאתה לא היית רוצה לגלות שאכלת חזיר "בטעות"😆אוויי..מסכן
ואולי כן? 🥷זה שהוא מטומטם זה דבר אחד.. אבל אל תזלזל בחשיבות התאונה עבורו.. באותה מידה שאתה לא היית רוצה לגלות שאכלת חזיר "בטעות"😆
אם מישהו דתי היה מזמין בייקון ועוד אומרים לו שיש להם סוג אחד שהוא "בייקון בייקון" והוא בכל זאת מזמין אותו אני גם הייתי צוחק עליוזה שהוא מטומטם זה דבר אחד.. אבל אל תזלזל בחשיבות התאונה עבורו.. באותה מידה שאתה לא היית רוצה לגלות שאכלת חזיר "בטעות"😆
כן, הוא באמת יצא נעל.. מביך.. 🤦♂️אם מישהו דתי היה מזמין בייקון ועוד אומרים לו שיש להם סוג אחד שהוא "בייקון בייקון" והוא בכל זאת מזמין אותו אני גם הייתי צוחק עליו
ובכלל זה פפרוני, אין שם בשר באמת
MAH NIGGAואולי כן? 🥷
נהנה מהספק,מה כבר יש לי לעשות?באותה מידה שאתה לא היית רוצה לגלות שאכלת חזיר "בטעות"😆
אבל אני מניחה שמראש היית מעדיף להמנע מתאונה שכזו.MAH NIGGA
נהנה מהספק,מה כבר יש לי לעשות?
אני בכלל לא בטוח שזו טעות, זה נשמע כאילו זה לא יכול להיות מובן יותר שהוא הזמין פפרוני (אמיתי, בשרי) עם הפיצה והוא סתם רצה לעשות רעש או לקבל פיצוי או משהו.אבל אני מניחה שמראש היית מעדיף להמנע מתאונה שכזו.
זה סתם מצב לא נעים. ניסיתי להבהיר (לא הצליח במיוחד.. 😆) שיש אנשים שעבורם העניין משמעותי יותר. שלא נדבר על טעויות שעולות לאנשים ביוקר (כשמדובר באלרגיה למזון למשל).
שוב, הבחור אידיוט ואני לא מצדיקה את התלונה שלו.. ובמקרה זה, זוהי אשמתו הבלעדית.
שזו* 😃אני בכלל לא בטוח שזו טעות, זה נשמע כאילו זה לא יכול להיות מובן יותר שהוא הזמין פפרוני (אמיתי, בשרי) עם הפיצה והוא סתם רצה לעשות רעש או לקבל פיצוי או משהו.
מה? 😛שזו* 😃
🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬 אתה לא עשית את זה.מה? 😛