הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

טבעוני ניסה להוציא רע את פיצה דומינוס, ויצא נקניק.

• פותח/ת השרשור mars
  • פורסם בתאריך
12006167_10207614988042001_1736618784659510690_n.jpg

שיציע לדומינוס פיצוי, לחם שום חינם בהזמנה הבאה.

זה שהוא מטומטם זה דבר אחד.. אבל אל תזלזל בחשיבות התאונה עבורו.. באותה מידה שאתה לא היית רוצה לגלות שאכלת חזיר "בטעות"😆
אם מישהו דתי היה מזמין בייקון ועוד אומרים לו שיש להם סוג אחד שהוא "בייקון בייקון" והוא בכל זאת מזמין אותו אני גם הייתי צוחק עליו
ובכלל זה פפרוני, אין שם בשר באמת

אם מישהו דתי היה מזמין בייקון ועוד אומרים לו שיש להם סוג אחד שהוא "בייקון בייקון" והוא בכל זאת מזמין אותו אני גם הייתי צוחק עליו
ובכלל זה פפרוני, אין שם בשר באמת
כן, הוא באמת יצא נעל.. מביך.. 🤦‍♂️

MAH NIGGA

נהנה מהספק,מה כבר יש לי לעשות?
אבל אני מניחה שמראש היית מעדיף להמנע מתאונה שכזו.
זה סתם מצב לא נעים. ניסיתי להבהיר (לא הצליח במיוחד.. 😆) שיש אנשים שעבורם העניין משמעותי יותר. שלא נדבר על טעויות שעולות לאנשים ביוקר (כשמדובר באלרגיה למזון למשל).
שוב, הבחור אידיוט ואני לא מצדיקה את התלונה שלו.. ובמקרה זה, זוהי אשמתו הבלעדית.

אבל אני מניחה שמראש היית מעדיף להמנע מתאונה שכזו.
זה סתם מצב לא נעים. ניסיתי להבהיר (לא הצליח במיוחד.. 😆) שיש אנשים שעבורם העניין משמעותי יותר. שלא נדבר על טעויות שעולות לאנשים ביוקר (כשמדובר באלרגיה למזון למשל).
שוב, הבחור אידיוט ואני לא מצדיקה את התלונה שלו.. ובמקרה זה, זוהי אשמתו הבלעדית.
אני בכלל לא בטוח שזו טעות, זה נשמע כאילו זה לא יכול להיות מובן יותר שהוא הזמין פפרוני (אמיתי, בשרי) עם הפיצה והוא סתם רצה לעשות רעש או לקבל פיצוי או משהו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית