הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לצום?

• פותח/ת השרשור ZzZeus
  • פורסם בתאריך
אמונה מונעת ממך לחשוב?למה אתה אומר את זה?לפי מה?יש לי מורה למחשבים שהוא גם לפיזיקה והוא דתי.
כל אחד יעשה מה שהוא רוצה וזה הכל.
בוא תתווכח עם ערס דתי למה הוא טועה, תצא עם כאב ראש במקרה הטוב וסכין בראש במקרה הפחות טוב..

בוא תתווכח עם ערס דתי למה הוא טועה, תצא עם כאב ראש במקרה הטוב וסכין בראש במקרה הפחות טוב..

בשביל מה להתווכח עם ערס דתי על זה?
למה שאשקיע את הזמן שלי בדג רקק הזה שהמסוגלות שלו להבין דברים היא בערך כמו המסוגלות של קים קרדשיאן להחזיר את קרום הבתולים שלה?

לא מפתח שיחה עם ערסים חחח
ערס כל שניה ״עחי אני נודר לך באלוקים שאני הכי חזק בעולם״
תגידו ג'קוזי לגיל 15 לא מומלץ?כי היום מישהו אמר לו שכתוב מגיל 18 בגלל שזה יכול להפריע בהורמונים ושיש בזה כימיקלים אז לא כדאי בגיל שלי.זה נכון?
עוד שאלה,בסקוואט אני אמור להרגיש את הראש שלי מתפוצץ?ואחרי שאני מסיים לראות עיניים אדומות?הטכניקה טובה tho

אמונה מונעת ממך לחשוב?למה אתה אומר את זה?לפי מה?יש לי מורה למחשבים שהוא גם לפיזיקה והוא דתי.
כל אחד יעשה מה שהוא רוצה וזה הכל.
לפי מה? לפי זה שכל התשובות כבר ידועות על שאלות שעוד לא נשאלו.
כשכל אחד עושה מה שהוא רוצה = מקבלים היטלרים, דאעשים, טאליבנים, בוקו חראמים, חמאסניקים וכו'.
אני לא איש דת, ההפך.
אבל להשתמש באושוויץ כ"הוכחה"/ "טיעון" ללמה אין אלוהים זה פשוט טיפשי.
ממש לא טיפשי.
מוכן להכניס לשם את כל מאה שערים ולתת להם שעה להתפלל ליהוה ולראות איך הוא מצילם מכל רע.

@Titan
איזה קסדה?
מה המידה?
כמה זה 99.9% חדש?
קסדת שטח AGV AX-8 EVO Spyder Black,AGV AX-8 EVO Spyder Black
הקסדה ברמה הכי גבוהה שיש ל-AGV (של טרוויס פסטרנה).
עשויה פיברגלאס-קוולאר-קרבון עם ריפודים פריקים - שוקלת כ999 גרם. עלתה 2700 ש"ח.
הקסדה הכי מאווררת שיש (יותר משואי VFX). השתמשתי בה פעמים בודדות, אין עליה שריטה, גרגיר אבק או ריח זיעה. ממש חדשה.
מידה XS (כמו S של שואי, מתאימה להיקף ראש 53-55 ס"מ).

קבצים מצורפים

• IMG_2024.jpg
    IMG_2024.jpg
    KB 86.8 · צפיות: 98
  • IMG_2026.jpg
    IMG_2026.jpg
    KB 56.5 · צפיות: 85
  • IMG_2025.jpg
    IMG_2025.jpg
    KB 64.8 · צפיות: 90
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית