הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סעיף נפשי בצבא פוגע בצורה כלשהי באזרחות ?

m0stMuscular

משתמש קבוע
1,425
188
נק' מוניטין:
231
1,425
188
אני לוחם כבר שנה , דיי שבוז ונמאס לי , הבנתי שהדרך היחידה שאני יכול לצאת ממנה לתפקיד עם תנאים טובים (יומיות) זה רק דרך קבן פסיכיאטר וכו' .
רציתי לדעת אם מהלך כזה יכול באיזשהי צורה לפגוע בי באזרחות בעתיד . אני מאוד אוהב לתכנת (סיפור ארוך למה לא הגעתי בסוף לאחד ממסלולי גאמא , זה גם אחת הסיבות שאני כזה שבוז) ואני ארצה לעסוק בזה בעתיד ולעשות בזה תואר.
מישהו שיודע ?

שמע היה לי המון סעיפים נפשיים בצבא כי באמת לא הסתדרתי עם המערכת ולפני 6 ימים יצאתי מהצבא (מחר שבוע לאזרחות) בנתיים המעסיק שלי מזמן הצבא יודע ועוד הרבה אנשים שיצאתי מהצבא ולא הסתכלו על זה בעין עקומה בקשר לעתיד עם סתם סעיף לא ידפוק אותך בכלל (עם כל הסעיפים שלי כולל אחרי שחתכתי ורידים עוד השאירו אותי עם נשק) והבנתי שיש הרבה הייטקיסטים בלי צבא ככה שגם באבטחה זה לא ידפוק אותך עם יצאת מהצבא זה דופק רק באבטחה בהצלחה מקווה בשבילך שתמצא תמקום המתאים לך (אני הייתי בבסיס תש עולם עשיתי 5 בבסיס 9 בבית כמאבטח מתקנים נשאר לי עוד 10 חודש ולא יכולתי פשות לראות תמפקדים שלי ותמקום יותר אז כבר יצאתי לגמרי)

לא יפגע בך ,
יש סעיפים נורא נורא קיצוניים שנדיר ופסיכיאטר רושם למישהו כזה דבר - שבמקרה הזה אולי תצטרך להוציא רשיון מחדש .
מקרה שקרה לחבר , אבל נדיר מאוד .
חוץ מ׳זה ? שום דבר .

מכיר הרבה חברה שיצאו מהצבא על 21, לאף אחד באזרחות לא אכפת מזה חוץ מעבודות ממשלתיות, משטרה, אבטחה..
בהייטק זה בטוח לא יפריע, אם אתה יודע לתכנת לאף אחד לא יהיה אכפת אם עשית צבא ולמה

• פותח/ת השרשור
אמרו לי שבתעשייה הבטחונית אלביט רפאל וכאלה זה פוגע... יש למישהו מושג?

אמרו לי שבתעשייה הבטחונית אלביט רפאל וכאלה זה פוגע... יש למישהו מושג?
אלביט? הצחקת אותי ברור שאתה צריך לעשות צבא כדי להגיע לשם, הם אפילו דורשים הכשרה של רובאי 07 לפחות אם אני לא טועה

הם היו מתאמנים אצלנו המון (גבעתי)
הייתי מסדר להם שטחי אש כל שני וחמישי, היו יורים פגזים בכמויות, כמעט הם הרגו את צנחנים וגולני שהיו במרדפים אחרי סודנים, צחוקים היו איתם

הם היו מתאמנים אצלנו המון (גבעתי)
הייתי מסדר להם שטחי אש כל שני וחמישי, היו יורים פגזים בכמויות, כמעט הם הרגו את צנחנים וגולני שהיו במרדפים אחרי סודנים, צחוקים היו איתם
אתה כנראה מדבר על מאבטחים,עבדתי באלביט לא הייתה שום דרישה לרובאי

• פותח/ת השרשור
אתה כנראה מדבר על מאבטחים,עבדתי באלביט לא הייתה שום דרישה לרובאי
דיברתי על מתכנת שם כתבתי שבזה אני רוצה לעסוק, נגיד ויהיה לי פרופיל 45 נפשי או קהס זה יפגע בקבלה שלי לשם? זה בכלל חברות טובות כל החברות הבטחוניות?

דיברתי על מתכנת שם כתבתי שבזה אני רוצה לעסוק, נגיד ויהיה לי פרופיל 45 נפשי או קהס זה יפגע בקבלה שלי לשם? זה בכלל חברות טובות כל החברות הבטחוניות?
לדעתי לא יפגע, אבל אי אפשר לדעת איזה בנאדם יושב שם ומסתכל על הקו"ח שלך ומה האידאולוגיות שלו

חברות יותר יציבות מחברות פרטיות,אבל ישאלו אותך מה עשית בצבא וכו,וזה לא נראה טוב אם תגיד שאחרי שנה השתחררת.

במידה ותרצה לעבוד בחברות כמו אלביט/רפאל תצטרך לעבור סיווג ביטחוני.
אז כן יכולה להיות בעיה אם אתה תתחיל "לשחק" על נפשי בצבא/תצא מהצבא.

• פותח/ת השרשור
חברות יותר יציבות מחברות פרטיות,אבל ישאלו אותך מה עשית בצבא וכו,וזה לא נראה טוב אם תגיד שאחרי שנה השתחררת.
אני לא מחפש להשתחרר מהצבא, רוצה יומיות...
משלמים שם פחות טוב אבל לא ?

אני עובד באלביט.
אתה תעבור סיווג בטחוני,בהתחלה שמור ולפעמים גם סודי ביותר,תלוי בתפקיד.
יש המון חברות הייטק שעושות סיווג לעובדים שלהן,זה יכול לעשות לך בעיות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית