הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

האם עישון פוגע ברגישות לאינסולין ובכך פוגע בביצועים או בעלייה במסת השריר?

bar sultan 7

משתמש מתחיל
21
6
נק' מוניטין:
6
21
6
לא, כל עוד העישון לא פוגע לך בביצועים / התאוששות אין כל בעיה ידועה מהבחינה הזו.
מתעלק הפוסט
פגיעה ברגישות לאינסולין שמעת על זה משהו
מעבר לזה שזה כן פוגע בסיבולת לב ריאה אז יש לזה משמעות בעקיפין.

אם בעישון קנאביס עסקינן, ובדברים שאולי הוא עושה לרעה,
אחרי שעישנתי, לא היו לי שום עצבים מאז. הכל נעלם כליל.
זה בנוסף לכלומיד הרפואי שאני נוטל. מבירור מעמיק, הכדורים של הכלומיד שיש לי הם מבין היחידים ששווים משהו.
כמו כן, הגעתי למסקנה, שהסטרואידים שנטלתי בסייקל גרמו לי לשפעת שחוויתי, כי אני זוכר, שבחיים לא חוויתי שפעת כזו. היא הייתה קשה מאוד.
אני מייחס את זה לבישול הלא-איכותי שבושל, היות ולקחתי חומרים של חברות אנדרגראונד כמו HD. הטסט של HD עובד, היה לי בזמן הסייקל טסט פי 6+ מעכשיו, אבל סטריליות וכל השאר, אי אפשר לדעת. מאסטרון לקחתי של ורטקס, לא מאמין שזה זיוף. בולדנון של HD, טרן HD, GH של SOMATEX (ייצור רוסי), S23 אין לי מושג איזו חברה.
מי שמדריך אותי עכשיו, אמר לי לקנות סטרואידים רק מחברה אחת, ולא לקחת של HD. אני מאמין שאמשיך לקנות מהדילר החדש שיש לי, שגם הבנאדם שמדריך אותי מכיר אותו... הוא הביא לי כלומיד רפואי ברמה מאוד גבוהה. הוא מוכר חומרים של אלפא פארמה, ולפי מה שהבנתי, בהנחה והחומר נכון (יש Serial Code, והוא מתחייב על המוצר, ממה שראיתי מהכלומיד, חוץ מזה שהוא מוכר ביקר מאוד את החומרים, החומרים איכותיים מאוד. אני לא חושב שהוא יביא לי זבל כלשהו).
כולנו יודעים שסטרואידים זה רעל, בסופו של יום, זה רעל. אתה מכניס לגוף שלך חומרים שמרעילים אותו. תמשיך איתם לאורך זמן ולא תפסיק, זו תהיה בעיה.
אם כבר אני בתוך העולם האפל הזה, עדיף לא לקחת סיכונים על הגוף, גם אם הסייקל יהיה יקר יותר.
5 ימים לסיום הPCT!
מבחינת הרגשה, אין עצבים כלל מאז התחלת הקנאביס. אני מאמין שהכלומיד עוזר גם כן. החשק המיני חזר.
מבחינת הרגשה כללית, אני מרגיש טוב!
ברוך השם - הכל תקין.
אין כל כך פצעים בגוף, הטמוקסיפן העלים את הפצעים (אחרי סיום הסייקל התחילו פצעים להופיע בקצב מטורף) באופן כמעט מוחלט.
עליתי לפני כמה דקות על המשקל סתם (יודע שאין לזה ערך בשעה כזו) והמשקל הראה 107.5, אני על 3500 קלוריות.
אני חושב שאלו הנוזלים שצברתי בסיום הסייקל (עלייה מ105 ל112) יורדים בחזרה.
ובתאכלס, זה מה שיפה בחומרים, בסטרואידים, בשורפי שומן. הכל הפוך מהעולם הטבעי. בעולם הטבעי תהיה בגרעון קלורי, תאבד שומן ונוזלים (אם לא תתנהל נכון גם שריר), ותאבד משקלים או תשמור עליהם (בהנחה ומצאת שיטה לעצמך לשמור עליהם בחיטוב) וזהו זה.
על חומרים, זה שונה לגמרי. על 1700 קלוריות ו0 פחמימה עפתי לשמיים מבחינת מסה ושריר. אבל, וזה אבל גדול, לא התאמנתי במשך שנה, וכשחזרתי לחד"כ, חזרתי גם להזריק. מסת השריר שהייתה אז נבנתה בחזרה מאוד מהר, כנ"ל גם הכוח+ תוספת.
חג עצמאות שמח.

נערך לאחרונה:
מתעלק הפוסט
פגיעה ברגישות לאינסולין שמעת על זה משהו
מעבר לזה שזה כן פוגע בסיבולת לב ריאה אז יש לזה משמעות בעקיפין.
אתה מוזמן לפתוח פוסט ולפרט את השאלה כי היא מאוד כללית, אשתדל לעזור

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית