הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון סייקל ראשון שלי, מה אומרים?

GetLeanBrah

משתמש מתחיל
14
2
נק' מוניטין:
2
14
2
אהלן אלופים, אז אני כבר שנתיים מתאמן בפיתוח גוף ועברתי מסע לא קל בתחום הזה, הייתי שמנמן ועשיתי חיטוב מטורף שלמזלי הרב הגוף שלי הצליח לשמר בחיטוב הזה מסת שריר אף על פי שאכלתי 1200 קלוריות ביום והרמתי משקלים כבדים והתאמנתי A,B במחזוריות וכל אימון היה נראה מדהים לדעתי.. הגעתי למשקל 63~65 על 8% שומן וכן אני יודע איך 8% שומן נראה, 3 ורידים על הבטן, ורידים בידיים חזה וחזה עליון עם הפרדות, גב וכתפיים עם פיצולים, רגליים חטובות, הכל.. לאורך הזמן המשכתי לחיות על חיטוב רק שככל שעבר הזמן פיתחתי הפרעת אכילה של חיטוב רוצח כל השבוע ואז סוף שבוע BINGE של איזה 7,000 קלוריות מלאות בג'אנק פוד.. זה לא היה בריא לגוף, לא לנפש, ולא לתוצאות שלי וגרם לי לצבור נוזלים ולפחד שהשמנתי ולהתחיל "כביכול" חיטוב שוב.. לרדת שוב להיות חטוב ושוב פעם לקבל התקפת רעב, לפני כמה ימים נמאס לי, אחרי שאני עובד תקופה ועשיתי כסף, אחרי שנתיים שאני מתאמן ופיתוח גוף הוא כל החיים שלי.. אחרי שהבנתי שאני לא אתן לפחד שלי להשמין ולפחד שלי "לאהוב אוכל / אופי של שמן" למנוע ממני את מה שבאמת עושה לי טוב וזה להרים כבד, לשבור את עצמי בכל אימון עם המוזיקה ולגדול! אני רוצה לגדול במסת שריר, לפני יומיים החלטתי לקחת צעד קדימה ולעשות הכל בשביל שהמסת שריר שלי תיהיה נקי, והלכתי על סייקל כזה:

- טורינבול אוראלי (Oral Turinabol / TBOL) בכמות של 5 כדור ביום (50 מ"ג)
- טסט פרופיונאט (Test Prop) בזריקות בכמות של 100 מ"ל כל 72 שעות (לדוגמא רביעי, שבת, שלישי.. וכו')

Oral Tbol 50 m"g ED
Test Prop 300 m"l EW

ולבצע תפריט של מסה נקייה עם מאזן לא גדול מידי ועם תזונה שכוללת: ביצים, חזה עוף, אבקת חלבון, שיבולת שועל, חלב, קוטג' 1%, חמאת בוטנים טבעית, אגוזי מלך, טחינה גולמית, בורגול, לחם מלא, חטיפי חלבון
ולהתאמן עוד יותר חזק מהרגיל ולעלות בסביבות ה4~5 קילו של מסת שריר כמה שיותר נקייה (הלוואי)
הבעיה שלי היא שבדיוק לפני שהתחלתי את הסייקל חטפתי BINGE של יומיים של אכילה מופרזת נוראית של ג'אנק פוד אחרי תקופה ארוכה של חיטוב מאוד קשה ושבאמת הגוף כבר מפורק.. אני מקווה שלהתחיל מסה ישר אחרי יומיים של צ'יטים מוגזמים וכשכולי נוזלים ובטח גם צברתי שומן כי אצלי צ'יט זה שבירת שיא עולמי באכילה חחחח אבל בכל זאת מתישהו חייבים להבין שאני חטוב וגם עם אני במקרה הכי גרוע 11% אני עדיין חייב להתחיל את המסה הזו, פיתוח גוף זה כל החיים שלי ואני יודע בדיוק איך להזריק והכל, אני מתכוון להריץ את הסייקל במהלך 8 שבועות רצופים ואחר כך לעבור ניקוי עם CLOMID ועם חומר נוסף שהבחור שלי דואג לי אליו, אעדכן כמובן באשכול את ה"סייקל" של חומרי הניקוי לאחר היציאה מהסייקל

השאלות שלי הם כאלו:
- מה אתם אומרים על הסייקל הזה בתור סייקל ראשון? האם אני יכול לראות איתו עלייה יפה של 4-5 קילו מסת שריר נקייה ויבשה?
- האם יומיים של כמות קלורית מטורפת של ג'אנק פוד וזבל יכולים לפגוע בתחילתה של מסה והאם לא היה חכם ליפול בסוף החיטוב בטיימינג כזה שגוי? (אי אפשר לקרוא לזה סוף החיטוב כי כל החיים שלי הייתי בחיטוב אחד גדול.. גם כשהייתי חטוב המשכתי על מאזן שלילי בגלל הפרעות אכילה..)

מחכה לתגובות, תודה לעוזרים! ונא לחסוך תגובות כמו "למה אתה עושה סייקל" "למה להשתמש בחומרים" "אין לך מושג מה אתה עושה" אני באמת רוצה עזרה ובאמת רוצה להתקדם.. כמו כולכם 😃 אני מאמין שהרוב הגדול של הפורום יודע מה זה לחיות את זה 24/7 ולחלום כל רגע על היום שבו באמת תגיע למשהו שלפחות מתקרב למה שאתה רוצה..

נערך לאחרונה:
תשתדל לרשום בפסקאות מסודרות, יהיה יותר קל לקרוא.

למה סייקל של אסטר קצר ? אני לא מומחה לזה, אבל אני מניח שזה לא רפואי.

ב. אם אתה מתכנן לעלות 4-5 קילו ואתה מתכוון להיות בפלוס קלורי קטן, אז חבל על הכסף של הסייקל.. את התוצאות תוכל להשיג גם ללא סייקל.

בכל מקרה,,.. חכה לתשובות של מומחים ממני.

בהמלחה

• פותח/ת השרשור
תשתדל לרשום בפסקאות מסודרות, יהיה יותר קל לקרוא.

למה סייקל של אסטר קצר ? אני לא מומחה לזה, אבל אני מניח שזה לא רפואי.

ב. אם אתה מתכנן לעלות 4-5 קילו ואתה מתכוון להיות בפלוס קלורי קטן, אז חבל על הכסף של הסייקל.. את התוצאות תוכל להשיג גם ללא סייקל.

בכל מקרה,,.. חכה לתשובות של מומחים ממני.

בהמלחה

אשמח עם תתייחס לכל נושאי האשכול, כמו עם עליי לדאוג מיומיים של CHEAT DAYS גדולים מאוד, ואני רוצה להשיג 4-5 קילו של שריר נטו בתקופה קצרה של כ-8 שבועות סייקל, אנאבוליים בהחלט עוזרים להגיע לתוצאה הזו ומבחינה גנטית אני גם הייתי שמן וגם דפקתי לעצמי את החילוף חומרים עם חיטובים ממושכים והפרעות אכילה מתמשכות..
החלטתי ללכת על חומרים ואני שלם מאוד עם ההחלטה אחרי מחשבה של חודשים (כמעט חצי שנה שאני חוקר ולומד על הנושא) רציתי לשאול באופן כללי את דעת האנשים בפורום על הסייקל לכשל עצמו והאם זה סייקל טוב להתחלה, האם מישהו ראה תוצאות יפות מסייקל דומה?

מה הגובה שלך? גיל? כמה זמן מתאמן?

סייקל ראשון מתחילים עם טסט' אנטט במינון של 500 מ"ג.

לפי מה שאתה מתאר פה אתה נמצא בחיטוב תמידי ומעולם לא ניסית באמת לאכול נקי כדי לעלות מסה.

לעלות 4-5 קג שריר במשקל של 65 ק"ג זו בקשה מאוד צנועה ביחס למה שאתה מוכן להשקיע - וכל זה אפילו ללא סייקל.

אני ממליץ לך כרגע לא להתקרב לסייקל אלא לחכות לסוף החגים, לעמוד על תפריט נייטרלי למשך שבועיים עד שלושה, ללא צ'יטים בסופ"ש.
לאחר מכן תוסיף כ250 קלוריות למאזן הנייטרלי שלך שיבואו משומנים כדי לא לצבור נוזלים (את הפחמימות תשאיר בין 150 ל200ג'), אל תזלזל באירובי - לפחות 3 פעמים בשבוע על דופק 130-140, מה שיעזור לך להישאר יחסית יבש, וכל פעם שאתה נתקע בעלייה במשקל למשך שבוע לפחות תוסיף עוד 250 קלוריות.

תחזור אלינו 10 קילו יותר בעוד שנה ואנו נמליץ לך על סייקל.
בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
לפי מה שאתה מתאר פה אתה נמצא בחיטוב תמידי ומעולם לא ניסית באמת לאכול נקי כדי לעלות מסה.

לעלות 4-5 קג שריר במשקל של 65 ק"ג זו בקשה מאוד צנועה ביחס למה שאתה מוכן להשקיע - וכל זה אפילו ללא סייקל.

אני ממליץ לך כרגע לא להתקרב לסייקל אלא לחכות לסוף החגים, לעמוד על תפריט נייטרלי למשך שבועיים עד שלושה, ללא צ'יטים בסופ"ש.
לאחר מכן תוסיף כ250 קלוריות למאזן הנייטרלי שלך שיבואו משומנים כדי לא לצבור נוזלים (את הפחמימות תשאיר בין 150 ל200ג'), אל תזלזל באירובי - לפחות 3 פעמים בשבוע על דופק 130-140, מה שיעזור לך להישאר יחסית יבש, וכל פעם שאתה נתקע בעלייה במשקל למשך שבוע לפחות תוסיף עוד 250 קלוריות.

תחזור אלינו 10 קילו יותר בעוד שנה ואנו נמליץ לך על סייקל.
בהצלחה.

איך הסייקל בכללי? תענה על האשכול לכשל עצמו, היה חשוב לי מאוד להבהיר שכבר רכשתי את החומרים והחלטתי ב100% שאני הולך על הסייקל, אתמול הייתה זריקה ראשונה של 100 מ"ל TEST PROP , כנראה אזריק עוד 200 מ"ל בשבת, אני רוצה להגיע ל300 מ"ל בשבוע ולא ל200..
לוקח 5 כדורים של טורינבול (TBOL)

איך הסייקל בכללי? תענה על האשכול לכשל עצמו, היה חשוב לי מאוד להבהיר שכבר רכשתי את החומרים והחלטתי ב100% שאני הולך על הסייקל, אתמול הייתה זריקה ראשונה של 100 מ"ל TEST PROP , כנראה אזריק עוד 200 מ"ל בשבת, אני רוצה להגיע ל300 מ"ל בשבוע ולא ל200..

אז באת לחוות דעת אחרי שהתחלת כבר בשביל שיאוששו לך את האמונה?אתה לא צריך סייקל. בזבוז.

כל הכבוד לך, מה שעשית פה זה כמו לירות במישהו ואז לשאול את עצמך האם הייתה לו כוונה לפגוע בך, רק שאצלך זה עדיין ניתן לפתרון.
גם אם תכניס 2 גרם טרן אבל לא תדע לאכול אתה לא תגדל, כדאי שתפנים את זה.

• פותח/ת השרשור
כל הכבוד לך, מה שעשית פה זה כמו לירות במישהו ואז לשאול את עצמך האם הייתה לו כוונה לפגוע בך, רק שאצלך זה עדיין ניתן לפתרון.
גם אם תכניס 2 גרם טרן אבל לא תדע לאכול אתה לא תגדל, כדאי שתפנים את זה.

חוות דעת על הסייקל באופן כללי? איך המינונים בתור סייקל ראשון? וכו'
זה הכל אח 😃

Oral Tbol 50 m"g ED
Test Prop 300 m"l EW

טסטוסטרון מודדים בד"כ במ"ג, בטסט פרופ יש בד"כ 100mg/1ml אז אתה כנראה מתכוון ל100 מ"ג...

בקשר למינון, עדיפות לזריקה פעם ביומיים ע"פ שלושה ימים, 50-100 מ"ג לזריקה זה בסדר גמור, עדיפות ל24-36 שעות בין הזריקות.
קח בחשבון קל זה לא יהיה, זריקה כל יומיים זה מתכון לכאבים בעיקר למשתמש המתחיל.

בצבא למדתי לשיר:
"אמא אמרה תאכל, תאכל תהיה לגבר, תאכל תהיה חייל" ואמרו כבר לפניי "לא תאכל לא תגדל"

בהצלחה.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית