הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלה| 2 שאלות לפני סייקל ראשון

• פותח/ת השרשור jacob
  • פורסם בתאריך

jacob

משתמש מתחיל
91
3
נק' מוניטין:
3
91
3
איזה בדיקות דם לבצע לפני הסייקל? תפקודי הורמונים?
וכמה דיבול אתם ממליצים להריץ עם טסט ארוך בסייקל הראשון? 30MG? 40MG? 50MG? אני מתכנן 50MG עם ה500 של הטסט.
אשמח לדעתכם.

• פותח/ת השרשור

קודם כל תודה רבה על המענה, 😃
אכן עברתי על הנעוץ האמת שאת עניין הבדיקות דם איכשהו פספסתי,
בכל אופן, הבנתי שלא מומלץ להוסיף עוד משהו בסייקל ראשון מלבד הטסט אבל אני בכל זאת מוכן לכך מבחינתי,
אשמח לקבל את דעתך לגבי כמה להוסיף, ראיתי שהרוב לוקחים 30~40, אני בכיוון של 50.

אל תעבור את ה30 מג, דיבול הוא לא חומר עדין לכבד.
בנוסף, מדוע אתה שואל שאלות אם אתה לא מתכוון להקשיב בכל אופן להמלצות?

קודם כל תודה רבה על המענה, 😃
אכן עברתי על הנעוץ האמת שאת עניין הבדיקות דם איכשהו פספסתי,
בכל אופן, הבנתי שלא מומלץ להוסיף עוד משהו בסייקל ראשון מלבד הטסט אבל אני בכל זאת מוכן לכך מבחינתי,
אשמח לקבל את דעתך לגבי כמה להוסיף, ראיתי שהרוב לוקחים 30~40, אני בכיוון של 50.
לסייקל ראשון לא הייתי ממליץ לערב אוראליים, ובטח שלא דיבול.
יש אוראליים קצת יותר עדינים ויבשים (נגזרות DHT למיניהן כמו טורינבול או אפיסטן) שמתאימים לניסיון ראשון.
בכל מקרה, אם אתה מעוניין להרגיש את הטסט מהר יותר, אתה יכול לבצע Front Load בדמות 2 זריקות ראשונו במינון כפול (500mg בכל זריקה במקום 250mg)

• פותח/ת השרשור
החלטתי בסוף ללכת על ה30 מג דיבול בסייקל הזה מהשבוע השישי, אגב אחרי כמה זמן בסייקל לבצע את הבדיקות דם?

החלטתי בסוף ללכת על ה30 מג דיבול בסייקל הזה מהשבוע השישי, אגב אחרי כמה זמן בסייקל לבצע את הבדיקות דם?
אם הכוונה בבדיקות הדם הללו לראות שרמות הטסט בדם ברמות גבוהות כנדרש לסייקל, אז לאחר חודש מתחילת הסייקל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית