הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון ההסברה הכי טוב שראיתי

בלעדינו עדיין היו פה גמלים, חול וביצות...
ולנשים לא הייתה זכות הצבעה או רישיון נהיגה

בלעדינו לא היה כאן חשמל, לא היה מקורות מים, החקלאות הייתה בנויה על חקלאות מסורתית של פעם, לא היו דרכים

אשמח אם תסביר לי את האנלוגיה שלו עם המקרופון. בחור אחד מצא מקרופון שלא שייך לאף אחד, כלומר המקרופון הוא הרכוש שלו. ובחור שני ראה את המקרופון אצל הבחור הראשון, ומחליט לקחת אותו כי הוא יודע להשתמש בו טוב יותר? לא הבנתי איך זה בסדר..
חוץ מזה שהוא ערבי מסריח, אני לא רואה סרטונים של ערבים מסריחים.

אשמח אם תסביר לי את האנלוגיה שלו עם המקרופון. בחור אחד מצא מקרופון שלא שייך לאף אחד, כלומר המקרופון הוא הרכוש שלו. ובחור שני ראה את המקרופון אצל הבחור הראשון, ומחליט לקחת אותו כי הוא יודע להשתמש בו טוב יותר? לא הבנתי איך זה בסדר..
חוץ מזה שהוא ערבי מסריח, אני לא רואה סרטונים של ערבים מסריחים.
יותר בכיוון של: ליפטר מצא תחתון לייקרה ורוד עם נימור ולא לבש אותו בכלל כי אין לו מה לעשות איתו, אבל הוא שלו כי הוא מצא אותו.
לעומת זאת אם יבוא באדיבילדר הוא יוכל ללבוש אותו ולעשות פוזינג.

הרעיון הוא שהערבים לא צריכים מדינה. אנחנו כן.

אותה אנלוגיה להמבורגר 2 קילו עם תוספות.
הבילדר לא יאכל כי זה לא "נקי" ויש בזה שומן רווי. אבל זה שלו.
הליפטר שיראה את זה יאכל את זה בכיף..

כנל לגבי דילדו שחור באורך 3 מטר שסטרייט מוצא וקוקספיטר אחד שרוצה ויכול להשתמש בו

תאכלס, הרי אנחנו העם הנבחר וכל זה. וגם, לפי מה שאני בדקתי, הם לגמרי מאושרים כרגע במקום שלהם ולא בזין שלהם מדינה עכשיו.
יש להם כל כך הרבה קרובי משפחה מסביב שרק יבחרו לאן ללכת. לנו אין.

סבבה, בוא נבקש מהם ללכת. למה לא חשבתי על זה עד עכשיו?
עכשיו ברצינות..
הציעו להם להשתמש במיקרופון 60\40 לטובתם והם סירבו.
אחרי מלחמה וכו' הציעו להם שוב 50\50 אם אני לא טועה והם המשיכו לסרב, אמרו שהמיקרופון שלהם...

אפשר להגיד "בעיה שלהם".. זאת דעתי.
שילכו לחפש...

אבל אין פתרון חד משמעי.
הרעיון פה הוא שאנחנו לא כובשים ולא שטויות.. זאת האדמה שלנו, ולמרות זאת רצינו לוותר להם והם לא הסיכמו פעמיים..

עכשיו ברצינות..
הציעו להם להשתמש במיקרופון 60\40 לטובתם והם סירבו.
אחרי מלחמה וכו' הציעו להם שוב 50\50 אם אני לא טועה והם המשיכו לסרב, אמרו שהמיקרופון שלהם...

אפשר להגיד "בעיה שלהם".. זאת דעתי.
שילכו לחפש...

אבל אין פתרון חד משמעי.
הרעיון פה הוא שאנחנו לא כובשים ולא שטויות.. זאת האדמה שלנו, ולמרות זאת רצינו לוותר להם והם לא הסיכמו פעמיים..
אבל המקרופון היה שלהם.. אז לקחנו להם אותו ואנחנו מציעים להם חלק בחזרה, ואתה מתפלא שהם מתלוננים? אתה בטח היית מתלונן במצב כזה.

אבל המקרופון היה שלהם.. אז לקחנו להם אותו ואנחנו מציעים להם חלק בחזרה, ואתה מתפלא שהם מתלוננים? אתה בטח היית מתלונן במצב כזה.
זאת הבעיה. הוא לא היה שלהם.

וואלה לא יודע. אבל אתה בטוח יודע איפה יהיה להם הכי טוב. אתה מכיר עוד עמים שאתה יודע יותר טוב מהם מה טוב להם? בוא נשנה את העולם!
יפה, אתה לא יודע. העיקר להגיד שלא טוב להם פה, זה מה שחשוב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית