עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אשמח אם תסביר לי את האנלוגיה שלו עם המקרופון. בחור אחד מצא מקרופון שלא שייך לאף אחד, כלומר המקרופון הוא הרכוש שלו. ובחור שני ראה את המקרופון אצל הבחור הראשון, ומחליט לקחת אותו כי הוא יודע להשתמש בו טוב יותר? לא הבנתי איך זה בסדר..
יותר בכיוון של: ליפטר מצא תחתון לייקרה ורוד עם נימור ולא לבש אותו בכלל כי אין לו מה לעשות איתו, אבל הוא שלו כי הוא מצא אותו.אשמח אם תסביר לי את האנלוגיה שלו עם המקרופון. בחור אחד מצא מקרופון שלא שייך לאף אחד, כלומר המקרופון הוא הרכוש שלו. ובחור שני ראה את המקרופון אצל הבחור הראשון, ומחליט לקחת אותו כי הוא יודע להשתמש בו טוב יותר? לא הבנתי איך זה בסדר..
חוץ מזה שהוא ערבי מסריח, אני לא רואה סרטונים של ערבים מסריחים.
תאכלס, הרי אנחנו העם הנבחר וכל זה. וגם, לפי מה שאני בדקתי, הם לגמרי מאושרים כרגע במקום שלהם ולא בזין שלהם מדינה עכשיו.הרעיון הוא שהערבים לא צריכים מדינה. אנחנו כן.
יש להם כל כך הרבה קרובי משפחה מסביב שרק יבחרו לאן ללכת. לנו אין.תאכלס, הרי אנחנו העם הנבחר וכל זה. וגם, לפי מה שאני בדקתי, הם לגמרי מאושרים כרגע במקום שלהם ולא בזין שלהם מדינה עכשיו.
סבבה, בוא נבקש מהם ללכת. למה לא חשבתי על זה עד עכשיו?יש להם כל כך הרבה קרובי משפחה מסביב שרק יבחרו לאן ללכת. לנו אין.
עכשיו ברצינות..סבבה, בוא נבקש מהם ללכת. למה לא חשבתי על זה עד עכשיו?
אבל המקרופון היה שלהם.. אז לקחנו להם אותו ואנחנו מציעים להם חלק בחזרה, ואתה מתפלא שהם מתלוננים? אתה בטח היית מתלונן במצב כזה.עכשיו ברצינות..
הציעו להם להשתמש במיקרופון 60\40 לטובתם והם סירבו.
אחרי מלחמה וכו' הציעו להם שוב 50\50 אם אני לא טועה והם המשיכו לסרב, אמרו שהמיקרופון שלהם...
אפשר להגיד "בעיה שלהם".. זאת דעתי.
שילכו לחפש...
אבל אין פתרון חד משמעי.
הרעיון פה הוא שאנחנו לא כובשים ולא שטויות.. זאת האדמה שלנו, ולמרות זאת רצינו לוותר להם והם לא הסיכמו פעמיים..
זאת הבעיה. הוא לא היה שלהם.אבל המקרופון היה שלהם.. אז לקחנו להם אותו ואנחנו מציעים להם חלק בחזרה, ואתה מתפלא שהם מתלוננים? אתה בטח היית מתלונן במצב כזה.
אבל לפי האנלוגיה הוא כן היה שלהם.זאת הבעיה. הוא לא היה שלהם.
באיזה מדינה ערבית יהיה להם טוב יותר? באיראן? בסוריה?תאכלס, הרי אנחנו העם הנבחר וכל זה. וגם, לפי מה שאני בדקתי, הם לגמרי מאושרים כרגע במקום שלהם ולא בזין שלהם מדינה עכשיו.
וואלה לא יודע. אבל אתה בטוח יודע איפה יהיה להם הכי טוב. אתה מכיר עוד עמים שאתה יודע יותר טוב מהם מה טוב להם? בוא נשנה את העולם!באיזה מדינה ערבית יהיה להם טוב יותר? באיראן? בסוריה?
יפה, אתה לא יודע. העיקר להגיד שלא טוב להם פה, זה מה שחשוב.וואלה לא יודע. אבל אתה בטוח יודע איפה יהיה להם הכי טוב. אתה מכיר עוד עמים שאתה יודע יותר טוב מהם מה טוב להם? בוא נשנה את העולם!
צודק, הרי טוב להם פה. אני היחיד שאומר את זה, הם סותמים את הפה ונהנים מהשפע של השטחים.יפה, אתה לא יודע. העיקר להגיד שלא טוב להם פה, זה מה שחשוב.
טוב זה יחסי. אני שואל איפה יהיה להם טוב יותר במזרח התיכון אם לא בישראל?צודק, הרי טוב להם פה. אני היחיד שאומר את זה, הם סותמים את הפה ונהנים מהשפע של השטחים.
לדעתי זו שאלה שהם צריכים לשאול את עצמם, ולנו לא צריך להיות קשר לזה.טוב זה יחסי. אני שואל איפה יהיה להם טוב יותר במזרח התיכון אם לא בישראל?