הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איפה אתם קונים בגדי ספורט?

• פותח/ת השרשור
אני בספק אם בoutlet אתה לא תצליח למצוא מכנס בפחות מ100 שח, באילת בכלל תמצא במחירים זולים, אל תשכח שבגדי ספורט הם נשמרים טוב, לא משנה כמה אימונים תעשה איתם וכמה כביסות ומייבשים תעביר עליהם הם ישארו כמו חדשים

ואגב תזהר בפעם הבאה שאתה אומר בפורום של ליפטרים שאתה מחפש מכנס במידה M בסוף יתנו לך באן 😉

אני מוכן לשלם גם 100 שקל, אבל אין.. הכל זה 150 שקל.
אני יודע שבאאוטלט נייק באילת מכנס ספורט שחור מהחרושים שכולם לובשים עולה 90-110 ש"ח.. צבעים אחרים ודגמים אחרים כמעט תמיד יש הנחות.
אתה צודק, זה ככה גם בשאר האווטלטים שלהם בארץ אבל שוב... אין שם מידות.
הם מוכרים מכנסי ריצה ב 80 שקל... שזה מחיר מטורף אבל אתה לעולם לא תמצא מידה.
הכל זה S או XXL.

הכל זה S או XXL.

אז תוסיף עוד 20-30 שקל (אני באמת לא יודע כמה מכנס ריצה עולה) וקח מהאזור של הריצה כול מכנס שתרצה.

לא טרחתי לעבור על ההודעות אבל אני מאמינה שזה כבר נאמר פה.
כל הבגדים שלי כולל חזיות גרביים תחתונים מחוכים פיגמות בייבידולז שמלות ליומיום שמלות לערב שמלות לספונגה וכו וכו.
רק מאיביי או עלי.
ובגלל שאני בחורה מתלהבת ושחצנית.. הרשתי לצלם את הגרביים האחרונות שקניתי.

קפטן אמריקה בכביסה אז סליחה.
חחח חייב לציין שזה מגניב רצח
מאיפה קנית?

בשורה התחתונה עם כל ההנחות, לא ראיתי בשום מקום מכנס ריצה בפחות מ 100 שקל.
הם לא פרייארים כשיש הנחה הם מעלים את מחיר הבסיס של המוצר.
קח את RUNY של YNET שמתיימר להיות מקום זול לנעלי וביגוד ריצה... הם מוכרים שם ביגוד במחירים לא זולים בכלל.

REJOY היה היחיד שהמחירים בו למכנסי ריצה סבירים.. 80 שקלט אבל אין שם מידות. הכל מתחיל מ L... שזה אבסורדי כי רוב האנשים שרצים הם עם מבנה גוף רזה... כלומר M.

אין ב EBAY מכנסי ריצה.. חרשתי את כל האתר.
זה לא שיש ולא התאים לי, פשוט אין.
כבר פעמים שקניתי את הקניות של הבגדי ספורט שלי ברנואר, אם המבצע הזה עדיין תקף: מכנסי ריצה/ספורט (יש אחד קצר שיושב כמו טייץ, אחד "רגיל" ואחד שהוא ממש מכנס כמו של שחקני כדורסל), חולצות דרייפיט וגופיות דרייפט - על הכל שתי פריטים ב-70 ש''ח. קניתי ב-210 ש''ח שישה פריטים באיכות מצוינת (והם כבר עברו כמה כביסות) וגם ממש יפים. ממליץ.

הכל זה S או XXL.

הייתי באאוטלט באילת לפני שעה, צבעים תכלת\כתום\אדום\כחול מוזר ב84 ש"ח
היה אפילו אדום מוזר שהיה טייץ ב40 ש"ח. מבחר מידות מM-XXL

נכון כי זה מה שיש היום.
עושקים אותך במחיר, לוקחים לך פי 10 ממה שזה אמור לעלות.
כשהייתי בגרמניה, קניתי מכנס ספורט, אותו בד כמו של אדידס, הסתכלתי אפילו ממה זה עשוי, בידיוק אותו הדבר, אותם האחוזים.
באדידס עולה 240 ש"ח, בגרמניה עלה לי 5 יורו (20 ש"ח).
אותו מכנס, רק בלי הסמל של אדידס.

גם חולצה, בלונדון קניתי דריי פיט צמודה על הגוף, ממש יפה, שחורה, עלתה לי 25 פאונד (100 ש"ח), ובנייק ראיתי אותה ב- 250 ש"ח.

• פותח/ת השרשור
נכון כי זה מה שיש היום.
כשהייתי בגרמניה, קניתי מכנס ספורט, אותו בד כמו של אדידס, הסתכלתי אפילו ממה זה עשוי, בידיוק אותו הדבר, אותם האחוזים.

גם חולצה, בלונדון קניתי דריי פיט צמודה על הגוף, ממש יפה, שחורה, עלתה לי 25 פאונד (100 ש"ח), ובנייק ראיתי אותה ב- 250 ש"ח.

המותג לא מעניין אותי.. אבל אף אחד לא מוכר כאן מכנס ריצה שאינו ממותג...

נכון כי זה מה שיש היום.

25 פאונד זה 150 ש"ח. ולא חייב לטוס לחו"ל בשביל למצוא בגדים לא ממותגים עם "אותם האחוזים" בזול, יש מחסני אופנה, מציאונים, שוק. באמת שלא חסר מקומות לקנות בגדים בזול.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית