מה עם נקסט?על אסוס חרשתי...
אין שם דברים משתלמים כשאתה לוקח בחשבון את המשלוח.
ויש כולכך הרבה חנויות באמת אני לא מבין איך אתה לא מוצא.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מה עם נקסט?על אסוס חרשתי...
אני אשמח לדוגמא ספציפית... אולי אני לא רושם דברים טובים בחיפוש שם.מה עם נקסט?
ויש כולכך הרבה חנויות באמת אני לא מבין איך אתה לא מוצא.
תלוי במה,יש חולצות/מכנסיים שזה אותו מחיר (רק שבארץ זה בלי משלוח)זה עדיין יוצא יותר זול/אותו מחיר.
לא תמיד זה נכון לאותו רגע..ני מתקשר אליהם על בסיס שבועי לשאול אם יש מידות
תלוי במה,יש חולצות/מכנסיים שזה אותו מחיר (רק שבארץ זה בלי משלוח)
ואם זה אותו מחיר או בהפרש מינורי אז אני מעדיף לקנות בארץ מאשר להיסחב לדואר וכו'
יש את עניין המבחר, שלוקה בחסר בארץ.ואם זה אותו מחיר או בהפרש מינורי אז אני מעדיף לקנות בארץ מאשר להיסחב לדואר וכו'
על אסוס חרשתי...
מה?בארץ אתה גם משלם על משלוח.
אף חנות ספורט לא נותנת משלוח חינם.
זה כבר עונתי,יש שבועות שאין מבחריש את עניין המבחר, שלוקה בחסר בארץ.
זה אני, כל הזמן. מוציא כסף על דברים יותר יפים באינטרנט.ברור שאם אני מוצא משהו יפה שאין בארץ אז ישר אני אזמין
המשלוח באסוס חינם מעל 15 פאונד
תשתמש בקופון israel18 וזה 18% הנחה
אם אתה משנה מטבע לNZD זה יוצא אפילו יותר זול אבל תלוי בשער המרה בכרטיס לדעתי
הפסד כולו שלך.ני חייב לראות את הבגד עלי לפני שאני קונה
יכול להיות, אבל לא רע לי 😃הפסד כולו שלך.
באסה להזמין בגדים מחו"ל, יש לי סריטה בבגדים, אני חייב לראות את הבגד עלי לפני שאני קונה, גם אם זה יעלה לי יותר.
בכל אופן, מעדיף ללכת לאווטלט/כשיש מבצעים טובים/הטבות ולבחור.
מסתדרים עם הטבות עם יש (אנחנו ישראלים חייב להיות).
כמאמן יש לי 45% הנחה על כל דגם בסקוני כהסכם שיש לחד"כ עם סקוני.
יש את הכרטיס נטען של בהצדעה לחיילים משוחררים שתקף על מגה ספורט ועוד כל מיני..
אבל בתכלס כמו שהרבה אמרו אני מאמין שמחו"ל אפשר תמיד למצוא זול יותר, הבאסה זה שאתה קונה חתול בשק, אתה לא תמיד מקבל מה שרצית, ויש את הקטע שלוקח זמן לזה להגיע שזה עוד חסרון, אבל הרבה פעמים זה עדיין משתלם יותר.
לא טרחתי לעבור על ההודעות אבל אני מאמינה שזה כבר נאמר פה.
כל הבגדים שלי כולל חזיות גרביים תחתונים מחוכים פיגמות בייבידולז שמלות ליומיום שמלות לערב שמלות לספונגה וכו וכו.
רק מאיביי או עלי.
ובגלל שאני בחורה מתלהבת ושחצנית.. הרשתי לצלם את הגרביים האחרונות שקניתי.
קפטן אמריקה בכביסה אז סליחה.
אני בספק אם בoutlet אתה לא תצליח למצוא מכנס בפחות מ100 שח, באילת בכלל תמצא במחירים זולים, אל תשכח שבגדי ספורט הם נשמרים טוב, לא משנה כמה אימונים תעשה איתם וכמה כביסות ומייבשים תעביר עליהם הם ישארו כמו חדשיםבשורה התחתונה עם כל ההנחות, לא ראיתי בשום מקום מכנס ריצה בפחות מ 100 שקל.
הם לא פרייארים כשיש הנחה הם מעלים את מחיר הבסיס של המוצר.
קח את RUNY של YNET שמתיימר להיות מקום זול לנעלי וביגוד ריצה... הם מוכרים שם ביגוד במחירים לא זולים בכלל.
REJOY היה היחיד שהמחירים בו למכנסי ריצה סבירים.. 80 שקלט אבל אין שם מידות. הכל מתחיל מ L... שזה אבסורדי כי רוב האנשים שרצים הם עם מבנה גוף רזה... כלומר M.
אני בספק אם בoutlet אתה לא תצליח למצוא מכנס בפחות מ100 שח, באילת בכלל תמצא במחירים זולים, אל תשכח שבגדי ספורט הם נשמרים טוב, לא משנה כמה אימונים תעשה איתם וכמה כביסות ומייבשים תעביר עליהם הם ישארו כמו חדשים
ואגב תזהר בפעם הבאה שאתה אומר בפורום של ליפטרים שאתה מחפש מכנס במידה M בסוף יתנו לך באן 😉
לא טרחתי לעבור על ההודעות אבל אני מאמינה שזה כבר נאמר פה.
כל הבגדים שלי כולל חזיות גרביים תחתונים מחוכים פיגמות בייבידולז שמלות ליומיום שמלות לערב שמלות לספונגה וכו וכו.
רק מאיביי או עלי.
ובגלל שאני בחורה מתלהבת ושחצנית.. הרשתי לצלם את הגרביים האחרונות שקניתי.
קפטן אמריקה בכביסה אז סליחה.
כן אני יודעת. קניתי לידידים שלי גופיות לאימון ובסוף אני לקחתי אותן לעצמי.לנשים יותר קל לקנות מהסינים האלו
אני ועוד גברים רבים בפורום הזה נתקשה למצוא את המידות שלנו באתרים סינים
חולצות XL שלהם הם כמו חולצת בטן בשבילי