יום סיירות

Phoenix

משתמש קבוע
1,129
1
נק' מוניטין:
452
1,129
1
עשיתי היום יום סיירות וסתם רציתי לעשות מדריך כזה שימשוך אנשים לאתר בגלל שלא ביקרתי פה הרבה זמן :]
אז היה לי ב29-30.9 יום סיירות שנמשך יומיים.
מגיעים בסביבות 5 ככה נרשמים, ממלאים את הטפסים והכל, מבקרים את הרופא והוא נותן לך אישור אם אתה יכול להשתתף או לא (בודק לך חום ושואל אם אתה מרגיש טוב והכל תקין אצלך), אם אתם לא מרגישים טוב זה הזמן להגיד, מכל סיבה כלשהי, פשוט תגידו להם ויביאו לכם תאריך חדש.
אני קראתי מדריכים וזה ושמעתי שביום הראשון יש ברור (ריצת 2000) ולפי זה מחלקים לקבוצות, לנו לא היה את זה וביום הראשון סתם היה לנו מין מסדר כזה ולא באמת עשינו כלום. חילקו לנו דפים שבהם אתה בוחר את העדיפויות (מטכל, שייטת, חובלים), ואתה מסמן ומחזיר להם ואז יש לך ארוחת ערב, אחלה אוכל חחחח.
ב8 שלחו אותנו לישון, כמישו שרגיל ללכת לישון ב4 לא נרדמתי בכלל, ישנתי אולי שעה, מציע להביא כרית, הם מחלקים לכולם שקי שינה, אם אתם רוצים תביאו משלכם זה לא משנה כל כך.
עשו לנו השקמה ב4:30 בבוקר, נתנו לנו 7 דקות להסתדר (אין לכם מה למהר כל כך זה לא באמת משנה... עד שהמפקד הגיע לקח לפחות 15), יש ארוחת בוקר (יש שם כריך שוקולד, היה טעים מאוד אפילו), מציע לא לאכול יותר מידי כי אחרי זה האקשן מתחיל, תשתו הרבה, תעשו פיפי קקי ותגיעו מוכנים, שואלים אותכם שוב אם אתם לא מרגישים טוב ואם לא תלכו ותגידו ויביאו לכם תאריך חדש.
ב5:30-6 ככה לקחו אותנו לדיונות, קבוצות של 15 איש ככה (אנחנו היינו 20 נראלי), חימום ומתיחות, ואז מתחילים להריץ אותכם ספרינטים למעלה ואז לחזור, נראלי סביבות ה150 מטר ככה, וכל פעם להסתדר בשלשות שמגיעים, התחילו אנשים לפרוש ולהקיא וזה- אל תלחצו, אחרי 3 ספרינטים ככה הוא התחיל לרשום סדרי הגעה, ואז אחרי עוד 7 התחיל לרשום רק את ה8 ראשונים שהגיעו, ואז רק את ה7 הראשונים, 6 ראשונים, 5, ואז שאל אם מישו רוצה לשפר את המיקום שלו, זה שהיה אחרון אמר שהוא רוצה, ישר שלחו לעוד אחד, עדיין הגיע אחרון.
זה מין ה"משימה הראשונה", הגעתי בה בהתחלה שמיני כזה ובסוף הייתי תמיד 5-6 ככה.
המשימה השניה הייתי למלא שק ב2 דלי חול ולקשור אותו, אל תעשו כמוני ותקשרו צמוד כי זה לא יהיה לכם נוח לסחוב, תקשרו כמה שיותר בקצה, אבל תזהרו שהקשר לא יפתח או יפול ושכל החול יצא כי זה סתם יבזבז זמן למלא חול!!!, ואז הוא אומר לכם לרוץ בסיבובים כאלה ולעשות כמה שיותר סיבובים, הממוצע סיבובים זה בסביבות 15, אני הייתי הולך בעליה ומין רץ בירידה ובסוף הייתי מת ופשוט תמיד הלכתי, שימו את השק כמו מוט סקוואט כזה ותנסו לשרוד. אני עשיתי 11 סיבובים שזה הרוב עשו כזה, אבל היה אחד שעשה נגיד 18 סיבובים. סביבות ה45 דקות נראלי זה לוקח. המשימה הכי קשה לדעתי.
המשימה השלישית זה לחפור בור, מטר על מטר כמה שיותר עמוק, תסגרו טוב את העט חפירה כי אם לא זה סתם יבזבז זמן ויפצע אותכם יש מצב, תמדדו בבית כמה זה מטר כי בסוף אחרי שחופרים אם זה לא מטר על מטר הם ישאלו אותך למה זה לא... קיצר פשוט תחפרו, זה כמו מנוחה כזה יחסית וזה יותר להפעיל את השרירים, תנסו למצוא מקום טוב. הבור שלי היה משו כמו מטר על 80 סנטימטר והיה איזה 1.2 מטר עומק... ואני חפרתי יחסית טוב... אחד אצלנו חפר משו כמו 2 מטר עומק. יש כאלה אל תדאגו. חופרים חצי שעה.
המשימה האחרונה, רצים את הספריטים כמו בהתחלה, הראשונים שמגיעים לוקחים ציוד (4 לוקחים אלונקה, ו2 לוקחים גריקנים), וישר יוצאים לעוד פעם. עושים סביבות ה15 פעם גם, וזה פשוט הורג אותך... המטרה פה זה לסחוב את הציוד! מי שסוחב את הציוד בתאכלס יכול ללכת פשוט במקום לעשות ספרינט, אבל לקראת הסוף גם אם תיהיה בלי ציוד אתה תלך קצת. אני הגעתי פעם אחת לאלונקה ואיזה 5 פעמים גריקאן לקחתי, הגריקאנים לדעתי הרבה יותר קשה כי זה לא נוח לסחוב ואתה שומע מים באוזן ואתה מת לשתות אותם.. פה אתה כבר מת לסיים, אין לך כוח, יש לך חול בנעליים, פשוט תגיד לעצמך, עוד מעט נגמר... לא לפרוש, תסיימו, תתנו את כולכם, תלכו אפילו אם אין לכם כוח רק אל תפרשו.
סיימנו ב8 או 8:30 אני לא זוכר כל כך
אחרי זה יושבים כזה וכל אחד מספר קצת על עצמו (סיימנו 11) ואז חוזרים למתחם שישנתם בו ויושבים במעגל כל קבוצה וממלאים שאלון סוציומטרי (מדרגים את חברי הצוות שלכם), לפי מה שהבנתי זה הפיל יחסית הרבה אנשים וקובע יחסית הרבה, אז תיהיו נחמדים לאנשים ותעזרו כשאתם יכולים. אחרי זה שוב אוכלים, שוטפים פנים, ויש מין חצי שעה של מה שבא לכם, חוזרים לשבת כזה במתחם כולם ביחד והוא מקריא את המספרים שהולכים לכל סיירת, מי שלא קיבל כלום אז הולך למיון נוסף שהוא לא פיזי ושם הוא יכול לקבל גיבוש לכל מיני דברים אחרים (צנחנים גם יש שם).
אני קיבלתי חובלים, שזה גם הייתה העדיפות הראשונה שסימנתי, ובתאכלס היה אחד בקבוצה שלי (זה שהקיא הרבה) שהגיע תמיד אחרון, לא סחב כלום, וגם קיבל חובלים. ה2 שתמיד תמיד היו ראשונים קיבלנו מטכל והשאר אני לא יודע... אני אישית אולי פעמיים-שלוש הייתי בין ה3 הראשונים ובדרך כלל פשוט הייתי באמצע, אני גם פצוע בעצם הבריח (עדיין, מחר צילום נוסף, ובגלל זה אני לא בפורום כי אני לא רוצה לאכזב עם המשקלים שלי :( ), וגם לא ישנתי בכלל בלילה.
אם אתם רוצים להתכונן לזה טוב, תמצאו דיונה ותעשו מלא ספרינטים למעלה ולמטה, ריצות ארוכות אתם לא צריכים, תרוצו על חול ותעשו ספריטים, תנסו להתרגל לרוץ בלי לשתות הרבה מים ויהיה טוב :]
אם קשה לכם, רק תזכרו שזה רק 2-3 שעות של מאמץ ואז זה נגמר, תגידו בראש שזה יום אחד וזה מסדר לכם את כל הצבא וזה יעבור לכם בקלות יותר.
שיהיה בהצלחה :] ✌️

לאיפה נעלמת באמת?
מה אתך תפתח איזה לוג,כמה הפרונט סקוואט שלך כבר?

• פותח/ת השרשור
עשיתי 115 ל1 אם אני זוכר נכון. כשאני אוכל לעשות סקוואט ודדליפט אני אפתח לוג
לאדע אף פעם לא בדקתי 2000... נראלי סביבות ה8 :X

עשיתי 115 ל1 אם אני זוכר נכון. כשאני אוכל לעשות סקוואט ודדליפט אני אפתח לוג
לאדע אף פעם לא בדקתי 2000... נראלי סביבות ה8 :X
8?! 😲
לאט... חשבתי שאתה מהחולי נפש שיורדים מ7...
אני מכיר שחיין שבשיא ירד גם מ6... 😵

• פותח/ת השרשור
8?! 😲
לאט... חשבתי שאתה מהחולי נפש שיורדים מ7...
אני מכיר שחיין שבשיא ירד גם מ6... 😵
רצתי 3 פעמים כהכנה ליום סיירות..
ואחרי שפרשתי מהשחיה (סוף כיתה ח כזה) לא עשיתי שום ספורט אירובי...

אההה הבנתי אותך
חשבתי עשית הכנות וזה
*אל תפרש את ההודעות הקודמות שלי כזלזול, באמת מרשים מה שעשית ביום סיירות*

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית