הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל 750 - לגבי זריקות וטמוקסי

• פותח/ת השרשור Spidi
  • פורסם בתאריך

Spidi

משתמש מתחיל
74
4
נק' מוניטין:
1
74
4
שלום חברים,

סייקל מספר 2 - שבוע 3.
בן 33, גובה 176, משקל 84 = תוצאות אחרי PCT ב 3 חודשים- אחרי בדיקות דם_הכל תקין).

סייקל ראשון היה 500 לשבוע(אננטט), כולל HCG ו PCT לפי הספר.

סייקל נוכחי :
סוסטנון 750 לשבןע - מחולק ל 3 זריקות
דקה 500 לשבוע מחולק ל 2 זריקות
HCG, PCT לפי הספר

אופן הזרקה :
ראשון : ללא
שני : 250 סוסטנון
שלישי : 250 דקה
רביעי 250 סוסטנון
חמישי :ללא
שישי : 250 סוסטנון
שבת : 250 דקה

השאלות שלי למומחים :
1. אני מנסה להוריד את מספר הריקות בשבוע
א. מומלץ לעשות 2 זריקות סוסטנון של 375 כל אחת ? אם כן, האם לשמור חומר בתוך מזרק זה משהו שמומלץ ? בטמפ' החדר? (שומר על הגיינה בצורה מטורפת)
ב. לגבי דקה, זה אסטר ארוך, האם מומלץ לעשות 500 בבת אחת ? יש מספיק מקום בטוסיק לתת את זה בזריקה אחת 🤦‍♂️? מישהו ניסה כמות כזאת בזריקה אחת?9
2. אין לי רגישות לג'ינו, לא היה ב 500, לא מינימום הרגשה אפילו, יש לי (למקרה הצורך) טמוקסי 20 מ"ג לכדור.
א. האם מומלץ לקחת יום יום כדור טמוקסי בגלל המינון של הסוסטנון? מומלץ יום כן יום לא? לא צריך כל עוד אין סימנים או רגישות בפטמות?

התחת כואב, נפוח, ומתחיל להיות בלתי נסבל, לא מסוגל לשבת בלי לתמוך עם הידיים 😣😣😣😣😣
לא רוצה להזריק בכתף, רגליים או כל מקום אחר = לא רוצה להשבית את החלקים האלה כדי שאוכל להשקיע 5 אימונים בשבוע ללא דילוגים בגלל שהכתף או הרגל משותקות! - מעדיף שהתחת יספוג את כל הכאב.

@Tom
@Tonyd

ועוד חבר'ה ששכחתי את השמות שלהם, אשמח אם תתנו המלצה.

תודה 🙌

נערך לאחרונה:
א. מומלץ לעשות 2 זריקות סוסטנון של 375 כל אחת ? אם כן, האם לשמור חומר בתוך מזרק זה משהו שמומלץ ? בטמפ' החדר? (שומר על הגיינה בצורה מטורפת)
קנה ויאל סטרילי מהדילר שלך, אחסן בו את החומר הנותר.
ב. לגבי דקה, זה אסטר ארוך, האם מומלץ לעשות 500 בבת אחת ? יש מספיק מקום בטוסיק לתת את זה בזריקה אחת 🤦‍♂️? מישהו ניסה כמות כזאת בזריקה אחת?9
אל תשנה את כללי המשחק.
אסטרים מאננטט וארוכים יותר (דקה, בולד וכו) פעמיים בשבוע, קצרים יום כן יום לא, חומרים על בסיס מים כל יום.

בנוסף אין צורך לפצל בין הדקה לטסט.
אתה יכול לשאוב באותו מזרק טסט ודקה ולתת באותו איזור.
אני תמיד מעדיף לא לעבור את ה1.5 עד 2מל באיזור - שווה לדקור את עצמך פעם נוספת מאשר להזריק יותר מדי לאותו איזור.

2. אין לי רגישות לג'ינו, לא היה ב 500, לא מינימום הרגשה אפילו, יש לי (למקרה הצורך) טמוקסי 20 מ"ג לכדור.
א. האם מומלץ לקחת יום יום כדור טמוקסי בגלל המינון של הסוסטנון? מומלץ יום כן יום לא? לא צריך כל עוד אין סימנים או רגישות בפטמות?
ענית לעצמך - אם אין רגישות לא לוקחים, אבל תמיד תשמור לעצמך כדורים למקרה ותתחיל רגישות והדילר שלך ברח לחו"ל.
התחת כואב, נפוח, ומתחיל להיות בלתי נסבל, לא מסוגל לשבת בלי לתמוך עם הידיים 😣😣😣😣😣
לא רוצה להזריק בכתף, רגליים או כל מקום אחר = לא רוצה להשבית את החלקים האלה כדי שאוכל להשקיע 5 אימונים בשבוע ללא דילוגים בגלל שהכתף או הרגל משותקות! - מעדיף שהתחת יספוג את כל הכאב
עומס הזריקות על הישבן הוא גדול, אתה כנראה תגרום לעצמך לבעיות בהמשך מה שיגרום לך לעזוב את הישבן לגמרי ללא אפשרות לחזור אליו בזמן הקרוב.

ממליץ לך בחום להתחיל לפזר כל זריקה - תתחיל אפילו מ0.5 מ"ל לכל איזור חדש.

המקומות המועדפים עליי הם הכתף והרגל. פעם ראשונה כואב, פעם שניה פחות ופעם שלישית אתה צוחק איזה כוסית היית שהזעת לפני שהמזרק נכנס.
הגבתי לך בתוך הציטוט.

באופן כללי הסייקל נראה טוב, הייתי ממליץ לעזוב את הסוסטנון לטובת אננטט בגלל יציבות המינון בדם, ובנוסף הייתי מכניס פרופ ב4 שבועות הראשונים - כל זה במידה ותיקח את עצתי לנסות איזורי הזרקה חדשים.

אני לא מומחה אבל יענה לך
קודם כל מאיפה בא הרעיון הטיפשי הזה להזריק 5 פעמים בשבוע...כאילו אתה על סספנשן ??
  1. אפשר לשמור במזרק..אבל מה רע בויאל??
  2. את הדקה אפשר לקחת פעם בשבוע אבל עדיף פעמיים למען פיזור טוב יותר..אתה יכול להזריק 3.5 מיל כל זריקה פעמיים בשבוע כולל הסוסטנון ולגמור עם זה
  3. טמוקסי במהלך הסייקל לוקחים אם צריך
  4. הכאבים זה לאו דווקא בגלל תדירות הזריקות..יש פרמטרים נוספים שכדאי לבדוק כמו טכניקת ההזרקה...מיקום...וטיב החומר ואיכותו
  5. אני בניגוד לטוני לא הייתי ממליץ לעזוב את הסוסטנון בגלל יציבות בדם וכד'...אבל זה בעיני חומר די בעייתי שבהרבה מקרים גורם לכאבים ולאקנה חריף יותר מבאסטרים אחרים של טסטוסטרון

שלום חברים,

סייקל מספר 2 - שבוע 3.
בן 33, גובה 176, משקל 84 = תוצאות אחרי PCT ב 3 חודשים- אחרי בדיקות דם_הכל תקין).

סייקל ראשון היה 500 לשבוע(אננטט), כולל HCG ו PCT לפי הספר.

סייקל נוכחי :
סוסטנון 750 לשבןע - מחולק ל 3 זריקות
דקה 500 לשבוע מחולק ל 2 זריקות
HCG, PCT לפי הספר

אופן הזרקה :
ראשון : ללא
שני : 250 סוסטנון
שלישי : 250 דקה
רביעי 250 סוסטנון
חמישי :ללא
שישי : 250 סוסטנון
שבת : 250 דקה

השאלות שלי למומחים :

לא רוצה להזריק בכתף, רגליים או כל מקום אחר = לא רוצה להשבית את החלקים האלה כדי שאוכל להשקיע 5 אימונים בשבוע ללא דילוגים בגלל שהכתף או הרגל משותקות! - מעדיף שהתחת יספוג את כל הכאב.

@Tom
@Tonyd

ועוד חבר'ה ששכחתי את השמות שלהם, אשמח אם תתנו המלצה.

תודה 🙌

בנוגע לזריקות :
פשוט תפצל אותן ל-2 זריקות ,
הטסט כל פעם תמשוך מהויאל 1.5ml
ומהדקה עוד 1m.l .
איזה חומרים אתה משתמש של איזה חברה ?
האם הדקה הוא מינון של 1m.l = 250mg ?
במידה וכן אז כמו שהמלצתי,
מבחינת ימים זה יכול להיות לפי הנוחיות שלך :
ראשון ורביעי, שני וחמישי, שלישי ושישי, וכן הלאה,
גם אם יצא שפיספסת יום אחד כי לא יכלת להזריק פשוט תתן יום למחרת ותחזור לשיגרה של הימים.
בנוגע לכאבים - מן הסתם אם תיתן כל יום זריקה במיוחד שהאזור כבר ״החלים״ מהסייקל הקודם אז זה קצת יותר יכאב, אבל אם תעשה כמו שאמרתי לך פה החיים שלך יהיו הרבה יותר יפים :-}
בהצלחה!

• פותח/ת השרשור
הרבה דעות בנושא 😃
תודה לכם על המענה.
להחליף מיקום בזרקה - לא בא בחשבון.
הסוסטנון בא באמפולות לכן פה הקושי בלחלק ל 2 זריקות.

ניראה לי אלך על להזריק 3 פעמים בשבוע סוסט, ואוסיף בכל פעם לאותו מזרק את הכמות השבועית של הדקה מחולק ל3)
ייצא לי סך הכל 3 זריקות של שני החומרים ביחד.

מקווה שלא יכאב מהנפח של החומר.

הרבה דעות בנושא 😃
תודה לכם על המענה.
להחליף מיקום בזרקה - לא בא בחשבון.
הסוסטנון בא באמפולות לכן פה הקושי בלחלק ל 2 זריקות.

ניראה לי אלך על להזריק 3 פעמים בשבוע סוסט, ואוסיף בכל פעם לאותו מזרק את הכמות השבועית של הדקה מחולק ל3)
ייצא לי סך הכל 3 זריקות של שני החומרים ביחד.

מקווה שלא יכאב מהנפח של החומר.

באיזה חומרים אתה משתמש, איזה חברה ?

סוסטנון של Balkan אמפולות
בלי קשר לבלקן שהחומרים שלהם אגב לא כואבים..סוסטנון הוא מיקס של אסטרים בעייתי אצל לא מעט משתמשים
הוא גורם לכאבים ולתופעות לוואי באופן חריף יותר מבאסטרים אחרים..
למה?? לא יודע! כנראה משהו במיקס של 4 אסטרים אלה..אני לעולם לא התנסיתי בו מהסיבה שציינתי אבל אני מכיר לא מעט מאוכזבים...וגם כמה שלא

• פותח/ת השרשור
בלי קשר לבלקן שהחומרים שלהם אגב לא כואבים..סוסטנון הוא מיקס של אסטרים בעייתי אצל לא מעט משתמשים
הוא גורם לכאבים ולתופעות לוואי באופן חריף יותר מבאסטרים אחרים..
למה?? לא יודע! כנראה משהו במיקס של 4 אסטרים אלה..אני לעולם לא התנסיתי בו מהסיבה שציינתי אבל אני מכיר לא מעט מאוכזבים...וגם כמה שלא

אני חושב שאתה צודק, באנטט כמעט ולא כאב לי למרות שהיה סייקל ראשון והזרקתי לעצמי - למדתי מיוטיוב בלבד, אף אחד לא הדגים 😃 - אין לי פחד משום דבר 😵‍💫🥊
בסוסטנון כבר זריקה ראשונה וכמה שעות אחרי, התחת התחיל לכאוב
עדכון :

כבר זריקה שניה, עם שני החומרים ביחד, הרגשה דומה בזמן הזריקה, סך הכל קצת יותר חומר, מזריק לאט לאט.
אני חושב שכרגע עם 3 זריקות בשבוע הטוסיק יתאושש טוב מאוד 😃

אני חושב שאתה צודק, באנטט כמעט ולא כאב לי למרות שהיה סייקל ראשון והזרקתי לעצמי - למדתי מיוטיוב בלבד, אף אחד לא הדגים 😃 - אין לי פחד משום דבר 😵‍💫🥊
בסוסטנון כבר זריקה ראשונה וכמה שעות אחרי, התחת התחיל לכאוב
עדכון :

כבר זריקה שניה, עם שני החומרים ביחד, הרגשה דומה בזמן הזריקה, סך הכל קצת יותר חומר, מזריק לאט לאט.
אני חושב שכרגע עם 3 זריקות בשבוע הטוסיק יתאושש טוב מאוד 😃
אני חושב שאתה חייב לפצל את הזריקות לאיזורים נוספים..
הישבן שלך מקבל 5cc שמן כל שבוע! (אפילו יותר אם הדקה במינון של 200mg/1ml)
זה די הרבה שמן, ולאורך זמן הכאב והרגשת הנפיחות רק תחמיר+אתה מסתכן בהצטלקות של האיזור.
אני מאוד מאוד ממליץ שתתן גם קצת שמן בכתפיים וברגליים.
בשביל שהזריקות לא יפריעו לאימונים, אני מחשב מתי אני נותן לכל איזור בהתאם לחלק שאני ארצה לאמן באותו יום או ביום למחרת.
למשל אני היום עושה רגליים אז מן הסתם אני לא אתן זריקה לרגל היום.
אותו דבר לגבי כתפיים.
אם אני רוצה לאמן חזה או כתפיים אני לא אזריק יום לפני או באותו יום לכתף.
אני מבין את החשש שלך. סייקל ראשון נתת רק לישבן והיה נחמד ולא כואב והכל סבבה.
אבל אתה חייב להבין שבסייקלים מתקדמים יותר כשהכמות של השמן עולה אז חייבים ללמוד טכניקות חדשות.
אפילו אם הישבן שלך מסתדר עם הכמות הנוכחית, מה יהיה בסייקל הבא? אולי תרצה להתחיל חומרים קצרים, או להוסיף חומרים נוספים ואולי גם להעלות את כמות השמן?
תחשוב על זה.
בהצלחה

• פותח/ת השרשור
תודה, אני מבין את מה שאתה אומר ולוקח את זה בחשבון.
אני כבר מול יוטיוב רואה סרטונים לכפתיים ורגליים 🤯

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית