שלום חברים,
סייקל מספר 2 - שבוע 3.
בן 33, גובה 176, משקל 84 = תוצאות אחרי PCT ב 3 חודשים- אחרי בדיקות דם_הכל תקין).
סייקל ראשון היה 500 לשבוע(אננטט), כולל HCG ו PCT לפי הספר.
סייקל נוכחי :
סוסטנון 750 לשבןע - מחולק ל 3 זריקות
דקה 500 לשבוע מחולק ל 2 זריקות
HCG, PCT לפי הספר
אופן הזרקה :
ראשון : ללא
שני : 250 סוסטנון
שלישי : 250 דקה
רביעי 250 סוסטנון
חמישי :ללא
שישי : 250 סוסטנון
שבת : 250 דקה
השאלות שלי למומחים :
1. אני מנסה להוריד את מספר הריקות בשבוע
א. מומלץ לעשות 2 זריקות סוסטנון של 375 כל אחת ? אם כן, האם לשמור חומר בתוך מזרק זה משהו שמומלץ ? בטמפ' החדר? (שומר על הגיינה בצורה מטורפת)
ב. לגבי דקה, זה אסטר ארוך, האם מומלץ לעשות 500 בבת אחת ? יש מספיק מקום בטוסיק לתת את זה בזריקה אחת 🤦♂️? מישהו ניסה כמות כזאת בזריקה אחת?9
2. אין לי רגישות לג'ינו, לא היה ב 500, לא מינימום הרגשה אפילו, יש לי (למקרה הצורך) טמוקסי 20 מ"ג לכדור.
א. האם מומלץ לקחת יום יום כדור טמוקסי בגלל המינון של הסוסטנון? מומלץ יום כן יום לא? לא צריך כל עוד אין סימנים או רגישות בפטמות?
התחת כואב, נפוח, ומתחיל להיות בלתי נסבל, לא מסוגל לשבת בלי לתמוך עם הידיים 😣😣😣😣😣
לא רוצה להזריק בכתף, רגליים או כל מקום אחר = לא רוצה להשבית את החלקים האלה כדי שאוכל להשקיע 5 אימונים בשבוע ללא דילוגים בגלל שהכתף או הרגל משותקות! - מעדיף שהתחת יספוג את כל הכאב.
@Tom
@Tonyd
ועוד חבר'ה ששכחתי את השמות שלהם, אשמח אם תתנו המלצה.
תודה 🙌
סייקל מספר 2 - שבוע 3.
בן 33, גובה 176, משקל 84 = תוצאות אחרי PCT ב 3 חודשים- אחרי בדיקות דם_הכל תקין).
סייקל ראשון היה 500 לשבוע(אננטט), כולל HCG ו PCT לפי הספר.
סייקל נוכחי :
סוסטנון 750 לשבןע - מחולק ל 3 זריקות
דקה 500 לשבוע מחולק ל 2 זריקות
HCG, PCT לפי הספר
אופן הזרקה :
ראשון : ללא
שני : 250 סוסטנון
שלישי : 250 דקה
רביעי 250 סוסטנון
חמישי :ללא
שישי : 250 סוסטנון
שבת : 250 דקה
השאלות שלי למומחים :
1. אני מנסה להוריד את מספר הריקות בשבוע
א. מומלץ לעשות 2 זריקות סוסטנון של 375 כל אחת ? אם כן, האם לשמור חומר בתוך מזרק זה משהו שמומלץ ? בטמפ' החדר? (שומר על הגיינה בצורה מטורפת)
ב. לגבי דקה, זה אסטר ארוך, האם מומלץ לעשות 500 בבת אחת ? יש מספיק מקום בטוסיק לתת את זה בזריקה אחת 🤦♂️? מישהו ניסה כמות כזאת בזריקה אחת?9
2. אין לי רגישות לג'ינו, לא היה ב 500, לא מינימום הרגשה אפילו, יש לי (למקרה הצורך) טמוקסי 20 מ"ג לכדור.
א. האם מומלץ לקחת יום יום כדור טמוקסי בגלל המינון של הסוסטנון? מומלץ יום כן יום לא? לא צריך כל עוד אין סימנים או רגישות בפטמות?
התחת כואב, נפוח, ומתחיל להיות בלתי נסבל, לא מסוגל לשבת בלי לתמוך עם הידיים 😣😣😣😣😣
לא רוצה להזריק בכתף, רגליים או כל מקום אחר = לא רוצה להשבית את החלקים האלה כדי שאוכל להשקיע 5 אימונים בשבוע ללא דילוגים בגלל שהכתף או הרגל משותקות! - מעדיף שהתחת יספוג את כל הכאב.
@Tom
@Tonyd
ועוד חבר'ה ששכחתי את השמות שלהם, אשמח אם תתנו המלצה.
תודה 🙌
נערך לאחרונה: