הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סקוואט + פלאטפוס + סניקרס = ?

אריאל

משתמש משקיע
5,646
1,405
נק' מוניטין:
7,624
5,646
1,405
אהלן,
אחרי הרבה זמן שאני מסקביט עם נעלי וויטליפטינג החלטתי לנסות סניקרס\אולסטאר בתקווה שהטכניקה תשתפר.

מה עושים במידה ויש לי פלאטפוס? האם להסקביט עם מדרסים או עם הסוליה המקורית של האולסטאר?

תודה.

אהלן,
אחרי הרבה זמן שאני מסקביט עם נעלי וויטליפטינג החלטתי לנסות סניקרס\אולסטאר בתקווה שהטכניקה תשתפר.

מה עושים במידה ויש לי פלאטפוס? האם להסקביט עם מדרסים או עם הסוליה המקורית של האולסטאר?

תודה.
קח בחשבון שסקוואט עם מדרס= שחיקה ממש מהירה של המדרס
@SmokingSnake דיבר על זה פה פעם

יש לי פלטפוס שהרגל שטוחה לגמרי וגם אני הייתי הרבה זמן עם נעל WL. בסופו של דבר חזרתי לאולסטאר כי זה יותר נוח והטכניקה שלי יותר טובה עם הנעל הזו. בלי מדרס.

גם אני עם פלאטפוס חמור, קריסה מלאה של העצם ומתאמן רק עם אולסטאר. אין לי בעיה מיוחדת לעשות סקוואט

אני עם פלטפוס קיצוני וקריסה מדיאלית רצינית של הכף רגל והעדפתי משמעותית נעלי משקולות על נעליים שטוחות.
יש לי זוג מדרסים ישן שאיתו אני מתאמן, סביר להניח שלא נשאר ממנו הרבה והוא סתם שם אבל אני לא אשתמש במדרס יקר בחד"כ כי חבל על הכסף.

• פותח/ת השרשור
דרך אגב, אם כבר מדברים על אולסטאר... איפה אפשר לקנות ב100 ש''ח? אני זוכר שרצו פה פוסטים על כמה חנויות.

לי יש פלפטוס ברמה "קשה" ואני עובד עם אולסטאר באופן קבוע.
סך הכל לא מפריע לי.
כמה טיפים יהיו לדמיין שאתה דוחף מהחלק היותר חיצוני של הרגל, במטרה להפחית את העומס על הקשת שבמילא קורסת. והטיפ השני יהיה לשחרר את כף הרגל לאחר האימון - קח בקבוק דאורדורנט ספריי או דאמבל קטנה, ותגלל עליה את כף הרגל לכל האורך, זה ימנע לך פציעות מיותרות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית