הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תופעות

• פותח/ת השרשור AB7
  • פורסם בתאריך

AB7

משתמש מתחיל
51
1
נק' מוניטין:
1
51
1
אם בזמן הזרקת סייקל מדובר רק בחומר סוסטנון כרגע כי זה סייקל ראשון במידה ויש שטף דם במקום הזריקה אחרי כמה זריקות כבר ופעם ראשונה ראיתי שיש רצת שטף דם. חשוב לציין כמובן שלפני הזרקת החומר אז אני שואב קצת כדי לראות שלא פגעתי בוריד.ממה השטף דם ניהיה? והאם זה משהו נורמלי? הזריקה מתבצעת באזור העכוז. תודה לעונים.

אם בזמן הזרקת סייקל מדובר רק בחומר סוסטנון כרגע כי זה סייקל ראשון במידה ויש שטף דם במקום הזריקה אחרי כמה זריקות כבר ופעם ראשונה ראיתי שיש רצת שטף דם. חשוב לציין כמובן שלפני הזרקת החומר אז אני שואב קצת כדי לראות שלא פגעתי בוריד.ממה השטף דם ניהיה? והאם זה משהו נורמלי? הזריקה מתבצעת באזור העכוז. תודה לעונים.

איך אתה מזריק ,
לחיצה אחת עד הסוף , או לאט לאט ?
אתה מרגיש גולה או משהו ?

• פותח/ת השרשור
מזריק לאט לאט וכן המקום טיפה קשה איפה שהייתה ההזרקה לא ממש גולה אבל טיפה קשיח

מזריק לאט לאט וכן המקום טיפה קשה איפה שהייתה ההזרקה לא ממש גולה אבל טיפה קשיח

זה יכול להיות מכל מיני סיבות ,
בעיקר גם כי זה הזריקות הראשונות והכל שם עוד "בתול" נקרא לזה כך ,
אם היום קמת וזה פחות כואב וכו' תוך כמה ימים זה יעבור לך .
מישהו מלווה אותך בהתחלה או שאתה מזריק לבד ?

שטף דם משמע מעבר דרך כלי דם בזמן ההזרקה (קורה לי המון).
איזור קשיח וכואב - כבר נושא שונה.
עם איזה מחט אתה מזריק?
אתה מחליף מחט לאחר השאיבה?
אתה דואג לחטא את המקום לפני הזריקה?

אני באמת לא מבין את הקטע של השאיבה כאשר מדובר בישבן
בעומק שהמחט נכנסת כבר אין ורידים....אני ביצעתי בהתחלה ומהר מאוד הפסקתי
מה שכן אני מכניס את המחט לא מהר מידי וגם את החומר

אם יש לך שטף דם אז יש בעיה באופן ההזרקה שלך!

אני באמת לא מבין את הקטע של השאיבה כאשר מדובר בישבן
בעומק שהמחט נכנסת כבר אין ורידים....אני ביצעתי בהתחלה ומהר מאוד הפסקתי
מה שכן אני מכניס את המחט לא מהר מידי וגם את החומר

אם יש לך שטף דם אז יש בעיה באופן ההזרקה שלך!

מה אכפת לך להקדיש עוד שנייה אחת , ולשאוב לאחורה ? - תמיד ללכת על 100% בטיחות .
אם זה היה דורש משהו יותר מסובך הייתי אומר יאללה תוותר , אבל בשביל פעולה שלקוחת אלפית השנייה - תמיד עדיף לבדוק .

מה אכפת לך להקדיש עוד שנייה אחת , ולשאוב לאחורה ? - תמיד ללכת על 100% בטיחות .
אם זה היה דורש משהו יותר מסובך הייתי אומר יאללה תוותר , אבל בשביל פעולה שלקוחת אלפית השנייה - תמיד עדיף לבדוק .
פעם בדקת ויצא לך דם ?? (אני לא מדבר על נקודונת קטנטונת)
הרי גם אם נכנסת בוריד החומר יוזרק עמוק עמוק יותר ויספק גם שם
מסכים שבאזורים אחרים זה קריטי יותר
אבל בכל אופן ממליץ לכולם לא להיות טיפשים כמוני ולפעול לפי הספר

אבל בכל אופן ממליץ לכולם לא להיות טיפשים כמוני

חחחחח אהבתי ת'שורה הזאת ,
שמעתי פה כמה מקרים של אנשים שהזריקו לתחת וכשהם שאבו יצא להם דם ,
אבל כנראה כי הם לא נכנסו עמוק מדי או משהו בסגנון .

תמיד מצחיק אותי שאני נזכר בהזרקות הראשונות..
במהלך הזריקה הייתי מזיע כמו אחרי אימון אירובי של 45 דקות והקטע של השאיבה היה מעיק כי היד היתה "רוקדת" לי
היום אני מכניס מחט ברמת אדישות של אחד שמכניס ביסקוויט לפה

תמיד מצחיק אותי שאני נזכר בהזרקות הראשונות..
במהלך הזריקה הייתי מזיע כמו אחרי אימון אירובי של 45 דקות והקטע של השאיבה היה מעיק כי היד היתה "רוקדת" לי
היום אני מכניס מחט ברמת אדישות של אחד שמכניס ביסקוויט לפה

כמה סייקלים עברת בחייך עד עכשיו ?
ואיך מבחינת התוצאות, אתה מרוצה או ששואף ליותר ?

כמה סייקלים עברת בחייך עד עכשיו ?
ואיך מבחינת התוצאות, אתה מרוצה או ששואף ליותר ?
אני מאלה שאוהבים לתת סייקל טוב אחת 8-10 חודשים ולהתגעגע...
יש לי גם ניסיון עם פפטידים וכאלה
לא מאלה שמסייקלים בדוזים של PROS
חובבן

באמת אתם חושבים שבודיבילדרים שואבים כל זריקה?
גם עם יש דם בשאיבה אפשר להזריק לא סוף העולם, תאמין לי שעם היית פוגע בווריד היית מרגיש את זה..
3 שנים של חומרים ועל יד אחת אני סופר כמה פעמים פגעתי בווריד וגם אז רק מוציאים תמחט והכל בסדר.. בחיים לא שאבתי

באמת אתם חושבים שבודיבילדרים שואבים כל זריקה?
גם עם יש דם בשאיבה אפשר להזריק לא סוף העולם, תאמין לי שעם היית פוגע בווריד היית מרגיש את זה..
3 שנים של חומרים ועל יד אחת אני סופר כמה פעמים פגעתי בווריד וגם אז רק מוציאים תמחט והכל בסדר.. בחיים לא שאבתי

אף אחד לא אמר שחובה,
הכל בחיים זה לא חובה חוץ מלהוציא אוויר ולהכניס .
כל אחד שיעשה מה שנוח לו, פשוט אני לא חושב שכל כך מסובך למשוך שנייה אחת אחורה .

לא רק שיצא דם בכמות מסחרית, גם קרה שמעודף זריקות נהיה לי מוגלה בתחת שנשאב למזרק.
מזריק עם 23g.
בוא תסביר לי משהו לאט כדי שאבין.....
בהנחה שאנחנו מדברים על הזרקה בישבן......נניח שפגעת בוריד......חצית אותו....עברת את שכבת השומן.....חדרת לתוך השריר...(אני ממש מרגיש את החדירה לשריר עם המזרק) אתה כרגע בתוך השריר (נכון עם וריד משופד) אבל בתוך השריר רחוק מהוריד.... מה מפריע לך להזריק?? איזה נזק עלול להגרם לך אם תזריק??

אני באמת שואל בתמימות....תשובה משכנעת עשויה אולי לשנות אצלי את קו המחשבה

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
מישהו מלווה אותך בהתחלה או שאתה מזריק לבד ?

כן אני מבצע את הכל עם חבר שלי אומנם גם זה הסייקל הראשון שלו אבל עושים הכל ביחד ועברנו הדרכה אצל מישהו.

שטף דם משמע מעבר דרך כלי דם בזמן ההזרקה (קורה לי המון).
איזור קשיח וכואב - כבר נושא שונה.
עם איזה מחט אתה מזריק?
אתה מחליף מחט לאחר השאיבה?
אתה דואג לחטא את המקום לפני הזריקה?

מזריק עם מחט 23 אורך המחט הוא כמעט כמו של מחט השאיבה אבל אני יודע שגם יש מחטים קצרים יותר האם כדי להשתמש בקצרים יותר?
וכמובן שמחליף מחט. המחט שאיבה אצלי הוא 21 וכמובן מחטא את המקום לפני כל דבר.

האזור כבר לא כואב לי הוא כאב לי בלילה הראשון וזהו מה שנשאר כרגע זה שהאזור הוא עם שטף דם וטיפה קשיח המקום

לא רק שיצא דם בכמות מסחרית, גם קרה שמעודף זריקות נהיה לי מוגלה בתחת שנשאב למזרק.
מזריק עם 23g.
אכן... לא מאחל לאף אחד.
בוא תסביר לי משהו לאט כדי שאבין.....
בהנחה שאנחנו מדברים על הזרקה בישבן......נניח שפגעת בוריד......חצית אותו....עברת את שכבת השומן.....חדרת לתוך השריר...(אני ממש מרגיש את החדירה לשריר עם המזרק) אתה כרגע בתוך השריר (נכון עם וריד משופד) אבל בתוך השריר רחוק מהוריד.... מה מפריע לך להזריק?? איזה נזק עלול להגרם לך אם תזריק??

אני באמת שואל בתמימות....תשובה משכנעת עשויה אולי לשנות אצלי את קו המחשבה
הזרקה לכלי דם אפשרית. כשזה יתרחש תבין מיד מה היה חסר. יהיה לך טיפה קשה לנתח את זה כשתשתעל ותיחנק למשך דקות ארוכות...
מעבר לכך, במידה וקיים זיהום ונשאבה מוגלה, בהחלט לא מומלץ להמשיך ולדחוף אלמנטים מזהמים למקום.

הזרקה לכלי דם אפשרית. כשזה יתרחש תבין מיד מה היה חסר. יהיה לך טיפה קשה לנתח את זה כשתשתעל ותיחנק למשך דקות ארוכות...
מעבר לכך, במידה וקיים זיהום ונשאבה מוגלה, בהחלט לא מומלץ להמשיך ולדחוף אלמנטים מזהמים למקום.
נדמה לי שזה קרה לי כמה פעמים...
הבנתי את זה כאשר נשאב לתוך המחט מעט דם (ללא פעולת שאיבה) והופיע לי שיעול טרני כזה ממש לא ארוך ומציק במיוחד
זה לעולם לא לווה בשטפי דם..כאבים וכד'
אך לא באמת ידעתי וגם לא הרגשתי שנכנסתי בוריד (כמו שאמרתי קודם אני מכניס את המחט לאט..לא כואב לי)

לגבי המוגלה..אני יוצא מנקודת הנחה ששריר מודלק נותן סימנים נוספים מעבר למוגלה,(כאב,נפיחות וכד') שימנעו ממני מראש להריק לאותו אתר עד שהאזור יחלים

אני מכיר מעט מאוד אנשים שמקפידים על שאיבה בכל הזרקה...כנראה אני מאזור בעייתי..חח, אבל בגדול אני באמת מציע לאנשים יותר רציניים ופחות עצלנים ממני כן לשאוב ובמידה ורואים דם להוציא את המזרק להחליף מחט ולהזריק לאתר אחר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית