עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ברור כי לחומרים אנאבולים אין תופעות לוואי.ו'תכלס אין סיבה שלא ישתמשו!!
ברור כי לחומרים אנאבולים אין תופעות לוואי.
אני חושב שעצם השימוש פה בסטרואידים אצל חלק מהשחקנים בסרטון מראה שלפעמים בשביל תפקיד שחקנים עובדים קשה.
בכל אופן חומרים אנאבולים לא יתנו אפקט כל כך גדול למתאמן מתחיל שגם ככה יכול להתקדם בקצב מהיר.
הם לא העלו עשרות קילוגרמים, זה סתם נראה לך מתאורה והזווית צילום והפוטושופ..תראה לי מתאמן מתחיל שתוך כמה חודשים מעלה עשרות קילוגרמים ומסיים באחוז שומן 10 כמו שלהם...
הם לא העלו עשרות קילוגרמים, זה סתם נראה לך מתאורה והזווית צילום והפוטושופ..
גםמתאמן מתחיל שלוקח טסט, gh וטרן משולש לא יעלה עשרות קילוגרמים בכמה חודשים - זה לא אפשרי אנטומית.
דבר ראשון, 10-12 זה לא עשרות קילוגרמים, עשרות זה אומר שיש יותר מפעמיים עשר משמע - 20 קילו.תסביר את זה שבסייקל ראשון עם תזונה נכונה אתה יכול לעלות 10-12 קילו
אנחנו מדברים על 10-12 קילו יבש או ס"הכ.דבר ראשון, 10-12 זה לא עשרות קילוגרמים, עשרות זה אומר שיש יותר מפעמיים עשר משמע - 20 קילו.
דבר שני, 10-12 קילו לסייקל ראשון זה המון, אני לא מכיר אף אחד שעלה כמות כזו בסייקל ראשון, אבל אני לא מכיר את כל הפריקים בעולם 😃
אני לא יודע מאיפה הבאת את הממוצע הזה, אבל בכל אופן רוב האנשים שאני מכיר לא העלו יותר מ4-5 קילו שריר בסייקל הראשון שלהם, הם העלו אולי 10-12 במשקל שרובו זה נוזלים.כי בסה"כ זה דיי ממוצע
10-12 קילו זה ממוצע לעלות בסייקל, כולל נוזלים ושומן. זו הייתה הכוונה.אני לא יודע מאיפה הבאת את הממוצע הזה, אבל בכל אופן רוב האנשים שאני מכיר לא העלו יותר מ4-5 קילו שריר בסייקל הראשון שלהם, הם העלו אולי 10-12 במשקל שרובו זה נוזלים.
אל תשכח שרוב האנשים שעושים סייקל ראשון. (לפחות אלו שאני מכיר) זה בד"כ אחרי לפחות שנתיים אימונים
הדיון הזה היה על שריר - נוזלים ושומן זה לא שריר..10-12 קילו זה ממוצע לעלות בסייקל, כולל נוזלים ושומן. זו הייתה הכוונה.
זה לוא דווקא יהיה ככה, יכול מאוד להיות שההבדל לא יהיה משמעותי, בין מתאמן מתחיל טבעי למתאמן מתחיל בסייקל. גם ככה הוא יעלה המוןכמו שאמרת אחרי שנתיים לפחות של אימונים.
אדם שלא התאמן לפני זה, כמו כוכבי הקולנוע האלה, סביר שיעלו יותר, כיוון שהם רחוקים יותר מהפוטנציאל הגנטי שלהם.
כמו כן אתה שוכח שהם עובדים עם מאמנים צמודים 24/7 שזו פריבילגיה שאין לרובנו.
ההבדל הוא עצום.הדיון הזה היה על שריר - נוזלים ושומן זה לא שריר..
זה לוא דווקא יהיה ככה, יכול מאוד להיות שההבדל לא יהיה משמעותי, בין מתאמן מתחיל טבעי למתאמן מתחיל ללא סייקל. גם ככה הוא יעלה המון
סייקל ראשון לא אורך יותר משלושה חודשים, בוא נניח והמתאמן עלה 6 קילו שריר לעומת 3 קילו שהמתאמן הטבעי היה מעלה, זה פי 2.ההבדל הוא עצום.
אני כמתאמן טבעי עליתי במסה האחרונה 13 קילו, שמתוכם משוער 6 קילו שריר (אולי פחות) ביותר מחצי שנה.
בסייקל ראשון אתה עושה את זה בפחות מחצי הזמן (וכמו שאמרתי כנראה גם היחס בין שריר לנוזלים ושומן יהיה גבוהה יותר לטובת שריר מאשר במסה טבעית)
ו-5 קילו שריר זה הבדל משמעותי במראה.
על מישהו כמוני בגובה 1.92, ובטח שבטח על נמוכים יותר.
בזמן שהמתאמן הטבעי יעשה חיטוב אחרי מסה של חצי שנה (כמוני) המתאמן המוזרק יהיה כבר בסייקל שני עם מינונים גבוהים יותר וחומרים נוספים.אחרי הסייקל מגיע ניקוי, כמה שריר אתה חושב שהוא יעלה בניקוי כשרמות הטסט שלו נמוכות? אני מניח שהוא יעלה קילו אם בכלל, באותו זמן שהוא "מנקה" המתאמן הטבעי יעלה עוד 3 קילו שריר.
אתה סוטה מהדיון, דיברנו על אותם שחקנים שעשו את השינוי בחצי שנה.בזמן שהמתאמן הטבעי יעשה חיטוב אחרי מסה של חצי שנה (כמוני) המתאמן המוזרק יהיה כבר בסייקל שני עם מינונים גבוהים יותר וחומרים נוספים.
ככה שבטווח של חצי שנה ההבדל לא גדול כמו שאמרת, אבל בטווח של שנה המתאמן המוזרק יפתח כבר פער משמעותי.
מי אמר שהם עשו את השינוי בחצי שנה?אתה סוטה מהדיון, דיברנו על אותם שחקנים שעשו את השינוי בחצי שנה.
הם, זה למה נפתח כל הדיון על חומרים אנאבולים..מי אמר שהם עשו את השינוי בחצי שנה?