הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון מפורסמים שעשו שינויים לטובת המקצוע

אומנם עברו כמה ימים מאז, אבל אין פה וויכוח...
ברור שיש שימוש בחומרים.

ברור שחומרים...
רק NOOB יחשוב שהם עושים שינויים כאלה קיצוניים בזמנים כאלה קצרים בלי עזרה של חומרים אנאבוליים ושורפי שומן שלא ממש ניתן להשיג בבית טבע הקרוב לביתך...
ו'תכלס אין סיבה שלא ישתמשו!!

• פותח/ת השרשור
ו'תכלס אין סיבה שלא ישתמשו!!
ברור כי לחומרים אנאבולים אין תופעות לוואי.

אני חושב שעצם השימוש פה בסטרואידים אצל חלק מהשחקנים בסרטון מראה שלפעמים בשביל תפקיד שחקנים עובדים קשה.

בכל אופן חומרים אנאבולים לא יתנו אפקט כל כך גדול למתאמן מתחיל שגם ככה יכול להתקדם בקצב מהיר.

ברור כי לחומרים אנאבולים אין תופעות לוואי.

אני חושב שעצם השימוש פה בסטרואידים אצל חלק מהשחקנים בסרטון מראה שלפעמים בשביל תפקיד שחקנים עובדים קשה.

בכל אופן חומרים אנאבולים לא יתנו אפקט כל כך גדול למתאמן מתחיל שגם ככה יכול להתקדם בקצב מהיר.

תראה לי מתאמן מתחיל שתוך כמה חודשים מעלה עשרות קילוגרמים ומסיים באחוז שומן 10 כמו שלהם...

תמיד יש יוצאים מן הכלל... באופן מפתיע הם שחקנים בהוליווד....
🙄🙄

• פותח/ת השרשור
תראה לי מתאמן מתחיל שתוך כמה חודשים מעלה עשרות קילוגרמים ומסיים באחוז שומן 10 כמו שלהם...
הם לא העלו עשרות קילוגרמים, זה סתם נראה לך מתאורה והזווית צילום והפוטושופ..

גםמתאמן מתחיל שלוקח טסט, gh וטרן משולש לא יעלה עשרות קילוגרמים בכמה חודשים - זה לא אפשרי אנטומית.

הם לא העלו עשרות קילוגרמים, זה סתם נראה לך מתאורה והזווית צילום והפוטושופ..

גםמתאמן מתחיל שלוקח טסט, gh וטרן משולש לא יעלה עשרות קילוגרמים בכמה חודשים - זה לא אפשרי אנטומית.

תסביר את זה שבסייקל ראשון עם תזונה נכונה אתה יכול לעלות 10-12 קילו

איפה האבן בסירטון ? חחח THE ROCK
שמעתי שהוא טבעי 😅
אחד המטורפים.

• פותח/ת השרשור
תסביר את זה שבסייקל ראשון עם תזונה נכונה אתה יכול לעלות 10-12 קילו
דבר ראשון, 10-12 זה לא עשרות קילוגרמים, עשרות זה אומר שיש יותר מפעמיים עשר משמע - 20 קילו.
דבר שני, 10-12 קילו לסייקל ראשון זה המון, אני לא מכיר אף אחד שעלה כמות כזו בסייקל ראשון, אבל אני לא מכיר את כל הפריקים בעולם 😃

דבר ראשון, 10-12 זה לא עשרות קילוגרמים, עשרות זה אומר שיש יותר מפעמיים עשר משמע - 20 קילו.
דבר שני, 10-12 קילו לסייקל ראשון זה המון, אני לא מכיר אף אחד שעלה כמות כזו בסייקל ראשון, אבל אני לא מכיר את כל הפריקים בעולם 😃
אנחנו מדברים על 10-12 קילו יבש או ס"הכ.
כי בסה"כ זה דיי ממוצע ויש שאפילו עולים יותר.

כשמדברים על שרירי יבש, סייקל ראשון, אפשרות ל-8 קילו שריר.
תלוי גם בגודל ההתחלתי של הבן אדם. מישהו בגובה 1.70 לא יעלה אותה כמות כמו מישהו בגובה 1.90.

• פותח/ת השרשור
כי בסה"כ זה דיי ממוצע
אני לא יודע מאיפה הבאת את הממוצע הזה, אבל בכל אופן רוב האנשים שאני מכיר לא העלו יותר מ4-5 קילו שריר בסייקל הראשון שלהם, הם העלו אולי 10-12 במשקל שרובו זה נוזלים.
אל תשכח שרוב האנשים שעושים סייקל ראשון. (לפחות אלו שאני מכיר) זה בד"כ אחרי לפחות שנתיים אימונים

אני לא יודע מאיפה הבאת את הממוצע הזה, אבל בכל אופן רוב האנשים שאני מכיר לא העלו יותר מ4-5 קילו שריר בסייקל הראשון שלהם, הם העלו אולי 10-12 במשקל שרובו זה נוזלים.
אל תשכח שרוב האנשים שעושים סייקל ראשון. (לפחות אלו שאני מכיר) זה בד"כ אחרי לפחות שנתיים אימונים
10-12 קילו זה ממוצע לעלות בסייקל, כולל נוזלים ושומן. זו הייתה הכוונה.
וכמו שאמרת אחרי שנתיים לפחות של אימונים.
אדם שלא התאמן לפני זה, כמו כוכבי הקולנוע האלה, סביר שיעלו יותר, כיוון שהם רחוקים יותר מהפוטנציאל הגנטי שלהם.
כמו כן אתה שוכח שהם עובדים עם מאמנים צמודים 24/7 שזו פריבילגיה שאין לרובנו.

• פותח/ת השרשור
10-12 קילו זה ממוצע לעלות בסייקל, כולל נוזלים ושומן. זו הייתה הכוונה.
הדיון הזה היה על שריר - נוזלים ושומן זה לא שריר..
כמו שאמרת אחרי שנתיים לפחות של אימונים.
אדם שלא התאמן לפני זה, כמו כוכבי הקולנוע האלה, סביר שיעלו יותר, כיוון שהם רחוקים יותר מהפוטנציאל הגנטי שלהם.
כמו כן אתה שוכח שהם עובדים עם מאמנים צמודים 24/7 שזו פריבילגיה שאין לרובנו.
זה לוא דווקא יהיה ככה, יכול מאוד להיות שההבדל לא יהיה משמעותי, בין מתאמן מתחיל טבעי למתאמן מתחיל בסייקל. גם ככה הוא יעלה המון

נערך לאחרונה:
הדיון הזה היה על שריר - נוזלים ושומן זה לא שריר..

זה לוא דווקא יהיה ככה, יכול מאוד להיות שההבדל לא יהיה משמעותי, בין מתאמן מתחיל טבעי למתאמן מתחיל ללא סייקל. גם ככה הוא יעלה המון
ההבדל הוא עצום.
אני כמתאמן טבעי עליתי במסה האחרונה 13 קילו, שמתוכם משוער 6 קילו שריר (אולי פחות) ביותר מחצי שנה.
בסייקל ראשון אתה עושה את זה בפחות מחצי הזמן (וכמו שאמרתי כנראה גם היחס בין שריר לנוזלים ושומן יהיה גבוהה יותר לטובת שריר מאשר במסה טבעית)
ו-5 קילו שריר זה הבדל משמעותי במראה.
על מישהו כמוני בגובה 1.92, ובטח שבטח על נמוכים יותר.

• פותח/ת השרשור
ההבדל הוא עצום.
אני כמתאמן טבעי עליתי במסה האחרונה 13 קילו, שמתוכם משוער 6 קילו שריר (אולי פחות) ביותר מחצי שנה.
בסייקל ראשון אתה עושה את זה בפחות מחצי הזמן (וכמו שאמרתי כנראה גם היחס בין שריר לנוזלים ושומן יהיה גבוהה יותר לטובת שריר מאשר במסה טבעית)
ו-5 קילו שריר זה הבדל משמעותי במראה.
על מישהו כמוני בגובה 1.92, ובטח שבטח על נמוכים יותר.
סייקל ראשון לא אורך יותר משלושה חודשים, בוא נניח והמתאמן עלה 6 קילו שריר לעומת 3 קילו שהמתאמן הטבעי היה מעלה, זה פי 2.
אחרי הסייקל מגיע ניקוי, כמה שריר אתה חושב שהוא יעלה בניקוי כשרמות הטסט שלו נמוכות? אני מניח שהוא יעלה קילו אם בכלל, באותו זמן שהוא "מנקה" המתאמן הטבעי יעלה עוד 3 קילו שריר.

סך הכל - 7 קילו למזריק ו-6 קילו לטבעי, וואו איזה הבדל עצום.
זו הסיבה העיקרית למה לקחת סטרואידים למתאמן מתחיל זה דבר מטומטם.

אחרי הסייקל מגיע ניקוי, כמה שריר אתה חושב שהוא יעלה בניקוי כשרמות הטסט שלו נמוכות? אני מניח שהוא יעלה קילו אם בכלל, באותו זמן שהוא "מנקה" המתאמן הטבעי יעלה עוד 3 קילו שריר.
בזמן שהמתאמן הטבעי יעשה חיטוב אחרי מסה של חצי שנה (כמוני) המתאמן המוזרק יהיה כבר בסייקל שני עם מינונים גבוהים יותר וחומרים נוספים.
ככה שבטווח של חצי שנה ההבדל לא גדול כמו שאמרת, אבל בטווח של שנה המתאמן המוזרק יפתח כבר פער משמעותי.

• פותח/ת השרשור
בזמן שהמתאמן הטבעי יעשה חיטוב אחרי מסה של חצי שנה (כמוני) המתאמן המוזרק יהיה כבר בסייקל שני עם מינונים גבוהים יותר וחומרים נוספים.
ככה שבטווח של חצי שנה ההבדל לא גדול כמו שאמרת, אבל בטווח של שנה המתאמן המוזרק יפתח כבר פער משמעותי.
אתה סוטה מהדיון, דיברנו על אותם שחקנים שעשו את השינוי בחצי שנה.

• פותח/ת השרשור
מי אמר שהם עשו את השינוי בחצי שנה?
הם, זה למה נפתח כל הדיון על חומרים אנאבולים..
אני מניח שלא ראית את הסרטון וגם לא קראת את התגובות 🫤

Back
למעלה תחתית