הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה למנויים בהולמס פלייס

ronb910

משתמש מתחיל
21
1
נק' מוניטין:
1
21
1
אם אני הולך לאימון ניסיון זה אומר שאני לא אוכל לקנות מנוי ממישהו ביד 2?

אני לא מנוי בהולמס פלייס אבל למה שזה יהיה קשור?

כי יש מכונים שברגע שאתה רשום כמתעניין הם לא נותנים לך לקנות מנוי ממישהו אחר
אני אישית יודע שאם.אתה מתעניין דרכם ואחכ אתה רוצה לקנות דרך סוכן חיצוני מנוי הם לא מאפשרים.קרה לחבר שלי.. והתאמנתי בהולמס לפני שנתיים גם

כן, זה עושה בעיות לחצי שנה, כל עוד אתה רשום במערכת נדפקת...

זו יכולה להיות בעיה גם אם אתה מצליח להתקמבן על מחיר נמוך כי הם לא אוהבים לתת הנחות ל"וותיקים".

נערך לאחרונה:
תבוא ותגיד שקוראים לך יוסף עזריאלי. הם לא בודקים ת.ז עד כמה שאני זוכר. גם אם כן, תגיד שאין לך עליך כרגע תעודה מזהה ואתה רוצה בכל מקרה לעשות אימון ניסיון ושאתה תזין את הפרטים במערכת (ותזין שם בדוי).

• פותח/ת השרשור
תבוא ותגיד שקוראים לך יוסף עזריאלי. הם לא בודקים ת.ז עד כמה שאני זוכר. גם אם כן, תגיד שאין לך עליך כרגע תעודה מזהה ואתה רוצה בכל מקרה לעשות אימון ניסיון ושאתה תזין את הפרטים במערכת (ותזין שם בדוי).

נראה לי שהם עוקפים את זה בצורה של 'תשאיר פרטים ונחזור אלייך' ואז הן מזהים אותך לפי מספר טלפון...

נראה לי שהם עוקפים את זה בצורה של 'תשאיר פרטים ונחזור אלייך' ואז הן מזהים אותך לפי מספר טלפון...
אז תשאיר מספר טלפון לא נכון, או טלפון של בית ואז אם תירשם אז תתן את הפלאפון או משהו...

• פותח/ת השרשור
אז תשאיר מספר טלפון לא נכון, או טלפון של בית ואז אם תירשם אז תתן את הפלאפון או משהו...
לא הבנת..
אתה לעולם לא תוכל לקבל הצעה מיידית, תמיד אתה צריך להשאיר טלפון כדי שהמכירות שלהם יחזרו אלייך.

נראה לי שאני פשוט אשאיר את המספר של סבתא שלי, שתקבל את ההצעה בשבילי חחח

בכל מקרה, עדיין.. איאפשר לעשות אימון ניסיון בלי שהם יזהו אותך...

בסופו של דבר אתה משלם להם כסף על מנוי, אתה לא צריך להתנהג כמו פושע נמלט בשביל לשלם להם כלכך הרבה על המנוי..
אתה הלקוח למקרה ששכחת

• פותח/ת השרשור
בסופו של דבר אתה משלם להם כסף על מנוי, אתה לא צריך להתנהג כמו פושע נמלט בשביל לשלם להם כלכך הרבה על המנוי..
אתה הלקוח למקרה ששכחת

זה בדיוק העניין..
כשאתה קונה יד 2 אתה לא באמת לקוח מבחינתם.. כי הם לא מרויחים מזה כלום.
לא נוסף להם עוד לקוח.

הבחור שאתה קונה ממנו יכול לבטל את המנוי ולקבל החזר, לא ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית