עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כי יש מכונים שברגע שאתה רשום כמתעניין הם לא נותנים לך לקנות מנוי ממישהו אחראני לא מנוי בהולמס פלייס אבל למה שזה יהיה קשור?
אני אישית יודע שאם.אתה מתעניין דרכם ואחכ אתה רוצה לקנות דרך סוכן חיצוני מנוי הם לא מאפשרים.קרה לחבר שלי.. והתאמנתי בהולמס לפני שנתיים גםכי יש מכונים שברגע שאתה רשום כמתעניין הם לא נותנים לך לקנות מנוי ממישהו אחר
תבוא ותגיד שקוראים לך יוסף עזריאלי. הם לא בודקים ת.ז עד כמה שאני זוכר. גם אם כן, תגיד שאין לך עליך כרגע תעודה מזהה ואתה רוצה בכל מקרה לעשות אימון ניסיון ושאתה תזין את הפרטים במערכת (ותזין שם בדוי).
אז תשאיר מספר טלפון לא נכון, או טלפון של בית ואז אם תירשם אז תתן את הפלאפון או משהו...נראה לי שהם עוקפים את זה בצורה של 'תשאיר פרטים ונחזור אלייך' ואז הן מזהים אותך לפי מספר טלפון...
לא הבנת..אז תשאיר מספר טלפון לא נכון, או טלפון של בית ואז אם תירשם אז תתן את הפלאפון או משהו...
בסופו של דבר אתה משלם להם כסף על מנוי, אתה לא צריך להתנהג כמו פושע נמלט בשביל לשלם להם כלכך הרבה על המנוי..
אתה הלקוח למקרה ששכחת
הבחור שאתה קונה ממנו יכול לבטל את המנוי ולקבל החזר, לא ?