נק' מוניטין:
2,310
- 1,942
- 886
- הולמס פלייס חיפה.
מוזמנים לתת הערות לטכניקה, ידוע שהיא לא מושלמת.
זה הסט השלישי והסט האחרון.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כעאין מוניטין ידידי . 😭
רגע רגע רגע רגע.
הסתפרת והתגלחת? 😵
לכבוד?
להסתפר הגיע הזמן, אבל כולה הורדתי מהצדדים.לכבוד?
אני שמעתי להוריד מהירות, ואז גם שמעתי לרדת כמה שיותר מהר אבל בשליטה, אז אני מבולבל, אבל אני בהחלט מרגיש יותר חזק במהירות הזאת.I'm not totally sure, but it does look like sometimes u go a little too far down and too quickly, like u r losing a little tension because of both things. I might b wrong, but maybe try to do the eccentric portion slower and not go as far down (maybe I see incorrectly from the angle).
generally speaking u don't want to go ATG with LB as u lose the hamstring tension, nor do u want to go down quickly since u won't actually get the same kind of bounce as u would in a HB squat.
EDIT: also either widen ur grip or pull ur elbows more down, u r bending ur wrists which could cause some wrist injuries in the future.. (same shit happens to me and I'm too stupid to do anything about it)
u r not supposed to go down very quickly, in a HB, yes, because u want the explosive bounce in the bottom.אני שמעתי להוריד מהירות, ואז גם שמעתי לרדת כמה שיותר מהר אבל בשליטה, אז אני מבולבל, אבל אני בהחלט מרגיש יותר חזק במהירות הזאת.
אנסה נפח הבא להיות יותר בשליטה.
בכל הנוגע לעומק, העומק מצוין ואני לא מוכן להיות מאלה שמגיעים למקביל ולא ס"מ פחות, ואז צריך בסרגלים לבדוק שאכן הסקוואט נחשב.
שובר מקביל באופן ברור ולא מעבר לכך, אני יכול יותר נמוך גם.
מוזמנים לתת הערות לטכניקה, ידוע שהיא לא מושלמת.
זה הסט השלישי והסט האחרון.
כואב לי לשים את המוט בHB, ניסיתי ונתפס לי הצוואר יום אחרי ולא יכולתי להתאמן.
אני עושה LB
אתה צודק שיש עניין של לשמור על מתח בהאמסטרינג אבל מה תגיד על אדם שכדי לרדת מספיק לעומק IPF (וזה לא משנה שאני לא מתחרה, אני קובע לעצמי רף ודובק בו במקום להוריד את הקושי)
הוא חייב להפסיד קצת "מתח" מההאמסטרינג, אלה הדרישות...
סה"כ ברגע שאני יוצא מהבור נוצר לי כיווץ מספיק בהמסטרינג, אם אני מנסה לפעול יותר מההאמסטרינג יצא שיהיה לי באט ווינק שאלוהים לא יציל אותי מהפציעות שהוא יגרור ושלא נדבר על שזה יהפך לגוד מורנינג.
אני חושב שאם אני אוריד קצת את המהירות זה יהיה טוב, ננסה לתת דאבלים ביום העצימות, אני מאמין שזה גם יעזור בטכניקה (יאלץ אותי לעבוד לאט ומרוכז)
@tuxlight
מעניינת אותי דעתך.
Rlly? I'm not sure if I understood correctly, u r saying most elite lifters r somewhere between HB and LB technique (not the bar placement but the movement itself)?רב המתאמנים היותר מתקדמים נמצאים באיזור הביניים
אני דיברתי יותר על מיקום המוט למען האמת
אבל מבחינת התנועה אתה צודק
הגיוני שרב הפאוורליפטרים בהחלט ישתמשו בטכניקה של LB כי מבחינת מנופים וטווחי תנועה, היא הכי יעילה
אבל הם גם מאוד מוצלחים בעצמם מבחינה מבנית, ז"א המנופים והפרופורציות בגוף של אותם שיאני עולם מלחתחילה מאוד יעילים לספורט הספציפי שבהם הם עוסקים ובין היתר לסקוואט
אבל אני מסתכל ומגיב יותר במבט על המתאמן הממוצע מהמכון, שכנראה לא ישים במהלך חייו 400 ק"ג על הגב
בגלל אורכי גפיים, פרופורציות ומנופים שונים, רב המתאמנים שתראה במכון לא שופפים קיצונית לאף אחד מהסגנונות
כל אחד מסיבותיו שלו [עצם ירך ארוכה, האמסטרינג מקוצר וכו'....]
כשאני עובד עם מישהו על סקוואט במכון הנקודות הקריטיות שלי הן מה שרשמתי למעלה [כמובן בתוספת הניואנסים הרגילים, עקבים לא עולים, ברכיים לצדדים וכו'...] אם הכל מתקיים, זה נראה סולידי, יציב ואין כאב... אני מרוצה