עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני אתן לך עצה למשהו שלא קשור למכון.
אתה אמרת שיש לך פלטינום של הכללית, אני ממליץ לך לבטל את זה ולחזור למושלם הרגיל שלך, אני עבדתי שמה וזה חרטה גדולה, אתה משלם 35 ש"ח בנוסף לסכום שאתה משלם על המושלם הרגיל, תמורת שירותים שרק בן אדם שעל קצה המוות ישתמש בהם, ואם תרצה להשתמש בהם (חס וחלילה) אתה צריך תקופת אכשרה (וותק) וכל מיני תנאים מסריחים. תבטל ותחסוך את הכסף שלך.
תשובה:
מה שהם עשו זו עבירה פלילית, שום חברה לא יכולה לחייב אותך ללא אישורך וכמובן חתימה!!, אתה לא אישרת להם, לכן מה שהם עשו זו עבירה פלילית לכל דבר.
מה שאני הייתי עושה:
פונה למנהלת הסניף ומסביר לה שמה שהיא עשתה זו עבירה פלילית, מבקש ממנה לבטל לחלוטין ללא תנאי את החיוב בכ. האשראי.
במידה ותסכים, מה טוב. במידה ולא? תגיד לה שאתה הולך לפנות לחברת האשראי בבקשה לביטול עיסקה עקב חיוב לא מורשה, בנוסף אתה מתכוון להתלונן במועצה לצרכנות עקב חיוב ללא אישורך.
בנוסף מוציא מכתב להנהלת הרשת אשר מתאר את השתלשלות העניינים, מדגיש שנעשתה כאן עבירה פלילית מצד הנהלת הסניף של הרשת, בין היתר אתה יכול לרשום שאתה שומר לעצמך את הזכות לנקות בתביעה משפטית נגד הרשת עקב חיוב ללא אישור בכרטיס האשראי עם כל הנזקים הישירים והעקיפים שנילווים לכך.
תאמין לי שהם יגיבו לך מהר ממה שציפית.
בהצלחה!
הייתי עושה את זה מזמן אם העבודה של אמא שלי לא הייתה מכסה את זה לכל המשפחה...🙄
כפי שכתבתי רק "שמעתי" שצפוף. מעולם לא הייתי שם לא בצהריים.
לגבי החלק השני, רב האנשים הותיקים פה כבר מכירים אותי פה ויודעים מה אני יודע ומה לא. לא בגלל שיש לי תואר כזה או אחר אלא בגלל שאני קורא הרבה ואוהב לשתף אנשים בידע שלי. יש פה בפורום לא מעט אנשים עם המון ידע בהרבה תחומים חלקם עם וחלקם בלי השכלה פורמלית. האחד לא תלוי בשני.
כדי שלא נדבר בקודים אני רק אציין ש- PSF = Protein Structure and Function, זה קורס מתקדם בחלבונים במכון ויצמן וזכיתי להיות המתרגל שלו בשנתיים האחרונות. כמובן שזה הקורס הכי טוב במכון ויצמן, אבל הקרדיט הולך כמעט כולו לפרופסורית שמרכזת את הקורס.
לסיום, משה כבר מעריצה שלי הרבה זמן. הוא בנה פסל אבל הוא לא מצלם אותו מחשש שהאור החזק של הפלאש יכתים את הברונזה שהוא מבריק כל יום באדיקות אין קץ. 😈
זה פחות או יותר מה שעשיתי
המנהלת אמרה שהיא תבטל את העיסקה, היא לא ביטלה מספיק מהר אז פניתי וחברת האשראי והודעתי על התכחשות לעסקה.
במקביל גם פניתי לארגוני הצרכנים ושלחתי פקס להנהלה הראשית של גרייט שייפ (בדיעבד הייתי צריך כנראה לעבוד הפוך 😃 )
פניתי גם לממונה להגנת הצרכן ומסתבר שבמדינתנו מה שהם עשו זה חוקי מאחר והיא אמרה שהיא תחזיר לי את הכסף.
מותר בארץ לכפות עסקאות בשיטת ה"מצליח" כנראה...
יש לך משקפיים?