קופ"ח ותורים

• פותח/ת השרשור קפטן קקי
  • פורסם בתאריך
ק

קפטן קקי

אורח
0
0
נק' מוניטין:
0
0
0
לפני חודש ביקרתי אצל אורטופד בפעם הראשונה מאז השיחרור בעקבות פציעה בכתף.
נשלחתי לבצע צילום US וכמובן שלא חשבתי לפני זה לזמן את התור לאחרי מועד הצילום כדי שלא אצטרך לחכות.
ביום שלישי עשיתי את הצילום ואני צריך להגיע לאורטופד כדי לקבל תשובה, הבעיה שהתור הכי קרוב ב9.10 ב10 בבוקר - כשהמשחק של הקבוצה שלי מתחיל באותו התאריך ב9 בבוקר. ניסיתי להתקשר לזימון תורים של הקופ"ח וגם למרפאה עצמה, נאמר לי שאי אפשר להעביר אותי לאורטופד אחר כיוון שיש מעקב של 3 חודשים אצל אורטופד.

יש למישהו עיצות? אני די תקוע עם העניין.

לפני חודש ביקרתי אצל אורטופד בפעם הראשונה מאז השיחרור בעקבות פציעה בכתף.
נשלחתי לבצע צילום US וכמובן שלא חשבתי לפני זה לזמן את התור לאחרי מועד הצילום כדי שלא אצטרך לחכות.
ביום שלישי עשיתי את הצילום ואני צריך להגיע לאורטופד כדי לקבל תשובה, הבעיה שהתור הכי קרוב ב9.10 ב10 בבוקר - כשהמשחק של הקבוצה שלי מתחיל באותו התאריך ב9 בבוקר. ניסיתי להתקשר לזימון תורים של הקופ"ח וגם למרפאה עצמה, נאמר לי שאי אפשר להעביר אותי לאורטופד אחר כיוון שיש מעקב של 3 חודשים אצל אורטופד.

יש למישהו עיצות? אני די תקוע עם העניין.

תשגע אותם בטלפון, אולי מישהו ביטל, או שפשוט ימאס להם ממך
תמיד אפשר לדחוף עוד מטופל שממש רוצים

• פותח/ת השרשור
תשגע אותם בטלפון, אולי מישהו ביטל, או שפשוט ימאס להם ממך
תמיד אפשר לדחוף עוד מטופל שממש רוצים
been there done that
למרות שתמיד אני יכול להמשיך להתקשר 200 פעם, אבל הם תמיד יפנו אותי לזימון או בחזרה למרפאה. אפילו הגעתי לטלפון לחדר של האורטופד אבל הוא "עם אנשים" ולא יכול לענות לי. הצעתי גם להגיע אחרי התור האחרון וכמובן שהוא אמר שאין מצב.

לעזאזלללללללללללללל
בכל מקרה אני אמשיך לשגע אותם, יש עוד רעיונות למה אפשר לעשות?

תגיד שאתה נוסע לחו"ל ב 5.10 לחודשיים ואתה חייב לראות רופא לפני כן
או שתקח את האופציה שתמיד עובדת, תגיד שכואב לך אחו****** ואתה חייב לראות אורטופד

• פותח/ת השרשור
ואז הם שואלים ממתי כואב ואני אומר לפני X זמן ואומרים אתה צריך את מחלקת תאונות ומעבירים למחלקת תאונות או שולחים אותך למיון ואז מה זה עוזר לי :S אני אנסה ת'תרגיל של חו"ל אבל כוסעמק אמרתי להם תחרות ב9.10 ולא הביאו לי תור יותר מוקדם.

גרררררררררררררר

נו מה אתה ילד תגיד שכואב לך כבר שבועיים הפנו אותך לעשות אולטרסאונד ועכשיו ממש כואב לך ואתה חייב לראות אורטופד, או שתעשה מה שאבא שלי עושה פשוט תלך לשם ותצעק בקבלה אתה תקבל מה שתרוצה - כמו ישראלי מכוער אמיתי.

אם אני לא טועה, בקופ"ח "מכבי" אפשר ללכת לרופא אחר מהרופא המטפל במקרה ואתה רוצה ללכת ביום שבו לרופא הקבוע אין שעות קבלה. מה שקורה הוא שכשרופא נמצא בקבלת מטופלים, המחשב שלו נועל את התיק הרפואי של המטופל ולא ניתן לגשת אליו ממחשב אחר. ביום שבו אין קבלה, התיק הרפואי "משוחרר" וכל רופא אחר יכול לבדוק אותך (בתנאי שהוא פנוי, כמובן).
יש רופא טוב ברוטשילד בת"א, נתן לאשתי ארקוקסיה במקום הזבל הזול שרופא אחר רשם לה (אטופן, או משהו כזה) שגורם לחומציות חזקה בקיבה. היא הלכה אליו ביום שהרופא הקבוע לא קבל מטופלים והכל היה בסדר.
אברר מאוחר יותר את שמו של הרופא, מקווה שהיא זוכרת.

אני עבדתי בשירות לקוחות של כללית מושלם, ואם אני זוכר טוב זה לפי רבעון בשנה ולא לפי שלושה חודשים, זה אומר אם התחלתי את הטיפולים אצלו במרץ, אז באפריל תוכל לעבור לרופא אחר.

בכל מקרה, גם אם תשגע אותם בטלפון הם לא יתנו לך, רק אם מדובר במשהו מאוד מאוד דחוף.

אם אני לא טועה, בקופ"ח "מכבי" אפשר ללכת לרופא אחר מהרופא המטפל במקרה ואתה רוצה ללכת ביום שבו לרופא הקבוע אין שעות קבלה. מה שקורה הוא שכשרופא נמצא בקבלת מטופלים, המחשב שלו נועל את התיק הרפואי של המטופל ולא ניתן לגשת אליו ממחשב אחר. ביום שבו אין קבלה, התיק הרפואי "משוחרר" וכל רופא אחר יכול לבדוק אותך (בתנאי שהוא פנוי, כמובן).
יש רופא טוב ברוטשילד בת"א, נתן לאשתי ארקוקסיה במקום הזבל הזול שרופא אחר רשם לה (אטופן, או משהו כזה) שגורם לחומציות חזקה בקיבה. היא הלכה אליו ביום שהרופא הקבוע לא קבל מטופלים והכל היה בסדר.
אברר מאוחר יותר את שמו של הרופא, מקווה שהיא זוכרת.
סיימתי אטופן לפני שבועיים לא היה לי שום דבר, לקחתי 600 מ"ג פעם ביום.

• פותח/ת השרשור
אני בכללית, אני מחכה לתשובה שלך לפטי

אני בכללית, אני מחכה לתשובה שלך לפטי

אם זה בכללית, אז הסיכוי היחיד שלך הוא רק אם תגיד להם שזה דחוף כי כואב לך ואני לא יודע מה, או אם יש לך מזל ומישהו שיש לו תור מוקדם וביטל את זה שתיקח במקומו....

נערך לאחרונה:
ה3 חודשים זה מהרגע שאתה מגיע לרופא.
תתקשר כל יום, אפילו כמה פעמים תלוי כמה אתה צריך את זה..ל2700
תגיד ישר, תבדקו לי אם התפנה תור לאורתופדיה בעיר XXX לפני התאריך שיש לי
ככה הם ימצאו את זה הכי מהר..

וכמו שכולם אמרו, האופציה האחרת זה באמת לדבר עם המרפאה
אבל לרוב אנשים מבטלים איזה כמה שעות או יום לפני במקרה הטוב...

• פותח/ת השרשור
ה3 חודשים זה מהרגע שאתה מגיע לרופא.
תתקשר כל יום, אפילו כמה פעמים תלוי כמה אתה צריך את זה..ל2700
תגיד ישר, תבדקו לי אם התפנה תור לאורתופדיה בעיר XXX לפני התאריך שיש לי
ככה הם ימצאו את זה הכי מהר..

וכמו שכולם אמרו, האופציה האחרת זה באמת לדבר עם המרפאה
אבל לרוב אנשים מבטלים איזה כמה שעות או יום לפני במקרה הטוב...
כבר הייתי אצלו, בגלל זה ה3 חודשים כבר תופסים.

בכל מקרה אני משער שהוא פשוט יגיד שלא מצאו כלום באולטרהסאונד כי הכל תקין, ויגיד לי לנוח. בטח לא משהו שיעזור לי להחלים. אולי קצת משככי כאבים\נוגדי דלקות.

תודה על העזרה בכל אופן, אני אצטרך למצוא עזרה יותר מקצועית מאורטופד של קופ"ח.

תעשה מה שריפ אומר תרעיל את עצמך באיבופרן 5 ימים ותקום כמו חדש.

• פותח/ת השרשור
תעשה מה שריפ אומר תרעיל את עצמך באיבופרן 5 ימים ותקום כמו חדש.
הבעיה שזו לא פציעה שנגרמה מעבודת משקולות ואני לא בדיוק יודע איפה בדיוק נפצעתי, אני אנסה ללחוץ משקלים קלים מעל הראש או בספסל ובאמת להתחיל עם איבופרופן. יש לי שבוע.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית