הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איזה הסמכה עוברים מאמני הקרוספיט?

• פותח/ת השרשור Crogam
  • פורסם בתאריך

Crogam

משתמש פעיל
561
5
נק' מוניטין:
5
561
5
בשביל להעביר אימוני קרוספיט הם צריכים לעבור קורס מדריך חדר כושר או איזשהו משהו אחר?

עזרה ראשונה נדמה לי
אבל מאמן קרוספיט טוב צריך תואר ברפואה

תהיתם למה החרא הזה כל כך יקר?
ובכן כי קורס מאמני הקרוספיט יקר בטירוף, כי רק מאמני קרוספיט מסויימים מאמריקה יכולים לאמן מאמנים,
אז כל הסיפור יקר מאד, טיסה שהייה.
הבנתי את הסיפור הזה ממישהו ששאל את הבעלים של קרוספיט חיפה, אז כנראה שיש לי ידע חלקי.

• פותח/ת השרשור
אני הבנתי בכלל יש קורס של יומים בארץ שמסמיך אותך להיות מאמן קרוספיט. לא ניראה לי שלמאמני קרוספיט יש תואר ראשון ברפואה נשמע מוגזם מידי. מה שכן שמתי לב שלחלק יש הסמכה בתור מדריך חדר כושר.

• פותח/ת השרשור
אתה לא חש במקצועיות?
איזה מקצועיות נותן תואר ברפוא לתחום? מאוד קשה לי להאמין שלמאמנים יש תואר ברפואה אחרת לפחות זה היה כתוב באתר שלהם אבל מה שרשום זה מקסימום מדריך כושר מוסמך או לבל בקרוספיט. אולי מישהו שמתאמן במועדון קרוספיט יודע יותר נחכה לעוד תגובות.

איזה מקצועיות נותן תואר ברפוא לתחום? מאוד קשה לי להאמין שלמאמנים יש תואר ברפואה אחרת לפחות זה היה כתוב באתר שלהם אבל מה שרשום זה מקסימום מדריך כושר מוסמך או לבל בקרוספיט. אולי מישהו שמתאמן במועדון קרוספיט יודע יותר נחכה לעוד תגובות.
צוחקים איתך אחי 😆

• פותח/ת השרשור
מזה הוטרלת?
אננ מחפש תשובה רצינית לשאלה ואתם מסתלבטים תודה רבה

מזה הוטרלת?
אננ מחפש תשובה רצינית לשאלה ואתם מסתלבטים תודה רבה
הם מאמני חדר כושר שעברו הסמכה של יומיים יקרה בטירוף ע"י מורי קרוספיט מאמריקה.
ההסמכה לא מלמדת יותר מידי, נו... קרוספיט...

נענה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית