- פותח/ת השרשור
הם חייבים להיות מאמני כושר לפני שעוברים את הסמכה?הם מאמני חדר כושר שעברו הסמכה של יומיים יקרה בטירוף ע"י מורי קרוספיט מאמריקה.
ההסמכה לא מלמדת יותר מידי, נו... קרוספיט...
נענה?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הם חייבים להיות מאמני כושר לפני שעוברים את הסמכה?הם מאמני חדר כושר שעברו הסמכה של יומיים יקרה בטירוף ע"י מורי קרוספיט מאמריקה.
ההסמכה לא מלמדת יותר מידי, נו... קרוספיט...
נענה?
מה הסיבה שצריך לעבור קורס מדריך כושר לפני הסמכה של הקרוספיט?כן
בדרך כלל המכוני קרוספיט מארגנים וממנים את הקורסים.
ויש התחייבויות כשעובדים אצלם.
כי המפגש של היומיים זה רק הכשרה זריזה על עקרונות הקרוספיט, אתה צריך לעבור הכשרת מאמן...מה הסיבה שצריך לעבור קורס מדריך כושר לפני הסמכה של הקרוספיט?
אני מבין מה שאתה אומר וגם חושב ככה אבל סתם מסקרן אותי מבחינת חוק האם מאמן קרוספיט מחוייב לעבור את את הקורס מדריך חדר כושר או שהוא יכול לפתוח מועדון קרוספיט גם אחרי הקורס של היומים.כי המפגש של היומיים זה רק הכשרה זריזה על עקרונות הקרוספיט, אתה צריך לעבור הכשרת מאמן...
ביומיים אתה לא תלמד אנטומיה נכון?
בגלל זה מאמני הקרוספיט לא באמת מבינים גדולים בהכרח בתרגילים המורכבים, למרות שהם חושבים עצמם לכאלה.
גם אתה יכול לפתוח מכון כושר בלי הסמכה כלל.אני מבין מה שאתה אומר וגם חושב ככה אבל סתם מסקרן אותי מבחינת חוק האם מאמן קרוספיט מחוייב לעבור את את הקורס מדריך חדר כושר או שהוא יכול לפתוח מועדון קרוספיט גם אחרי הקורס של היומים.
קורס מאמני חדר כושרברור אבל חייב שיהיה מאמן מוסמך במקום.
אני אנסח את השאלה אחרת. איזה הסמכות חייב מאמן קרוספיט לעבור כדי לאמן?
הבנתי. רק אחרי הסמכה של קורס קרוספיט אתה יכול להגדיר את האימונים שלך בתור אימונים קרוספיט?קורס מאמני חדר כושר
קורס קרוספיט
המכונים ממנים אותה, אבל היא יקרה מאד! כי זה מדריכים אמריקאים שמעבירים אותה, בגלל זה מנוי במכון קרוספיט יקר.הבנתי. רק אחרי הסמכה של קורס קרוספיט אתה יכול להגדיר את האימונים שלך בתור אימונים קרוספיט?
מה עלות של הקורס קרוספיט?
המנוי יקר בעיקר בגלל שאימוני קרוספיט קרובים יותר לחוג על בסיס יומי מאשר חדר כושר, כן יש עלויות נלוות למותג עצמו אבל זו לא הפואנטה כי עלויות אחרות לא קיימות במכוני קרוספיט(מים, חשמל)המכונים ממנים אותה, אבל היא יקרה מאד! כי זה מדריכים אמריקאים שמעבירים אותה, בגלל זה מנוי במכון קרוספיט יקר.
הקורס הוא עניין מאד מאד יקר כמו שהבנתי (הטסת מדריכים אמריקאים, לינה שלהם וכו)המנוי יקר בעיקר בגלל שאימוני קרוספיט קרובים יותר לחוג על בסיס יומי מאשר חדר כושר, כן יש עלויות נלוות למותג עצמו אבל זו לא הפואנטה כי עלויות אחרות לא קיימות במכוני קרוספיט(מים, חשמל)
אם אני לא טועה יש עניין של קניין על השם קרוספיט וזה רשום כ''המצאה''חוקית אתה יכול לאמן קרוספיט גם בלי הקורס הזה, יותר נכון אתה יכול לאמן הכל בלי שום דבר חוץ מקורס מדריכי כושר ובריאות. זה עפ"י חוק הספורט במדינת ישראל.
אבל יש דרישות של המכון מהמאמנים ובעיקר דרישות של הביטוח, גם אני יכול לפתוח קורס הכשרת מדריכי קרוספיט ולהמציא תעודה וזה יכול לתפוס לפי הביטוח...
גם כדי להיות מדריך קיקבוקסינג, ספינינג, יוגה וכו' אתה צריך לעבור קורסים ספציפיים כדי להיות מדריך שלהם כי כנראה בלי זה לא יקחו אותך לעבודה בעיקר בגלל שחברת הביטוח תדרוש הסמכה ספציפית אבל מבחינת חוק הספורט הקורס הבסיסי הזה של מדריך כושר ובריאות (קורס מדריכי חדר כושר)אם אני לא טועה יש עניין של קניין על השם קרוספיט וזה רשום כ''המצאה''
כי המפגש של היומיים זה רק הכשרה זריזה על עקרונות הקרוספיט, אתה צריך לעבור הכשרת מאמן...
ביומיים אתה לא תלמד אנטומיה נכון?
בגלל זה מאמני הקרוספיט לא באמת מבינים גדולים בהכרח בתרגילים המורכבים, למרות שהם חושבים עצמם לכאלה.
אתה טוען שאתה מבין משהו בגלל קורס של יומיים?
או שזה לא קורס של יומיים?
לא ברורה לי הציניות הזאת.
מה הסמכות שעברת כדאי להיות מאמן קרוספיט? קורס מדריך חדר כושר והסמכה של מאמן קרוספיט?אני טוען שלחשוב שההשכלה היחידה של ׳מאמני קרוספיט׳ היא השכלה של קורס של יומיים היא מפגרת.
ולהכליל על כל מאמני הקרוספיט שאין להם מושג בתרגילים המורכבים זה עוד יותר מפגר.
אגב רוב החבר׳ה בארהב שקשורים להדרכה של הקרוספיט ברחבי העולם הם אתלטים לשעבר וחבר׳ה עם לפחות תואר בקנזיולוגיה.