הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

איזה הסמכה עוברים מאמני הקרוספיט?

• פותח/ת השרשור Crogam
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
הם מאמני חדר כושר שעברו הסמכה של יומיים יקרה בטירוף ע"י מורי קרוספיט מאמריקה.
ההסמכה לא מלמדת יותר מידי, נו... קרוספיט...

נענה?
הם חייבים להיות מאמני כושר לפני שעוברים את הסמכה?

כן
בדרך כלל המכוני קרוספיט מארגנים וממנים את הקורסים.
ויש התחייבויות כשעובדים אצלם.

מה הסיבה שצריך לעבור קורס מדריך כושר לפני הסמכה של הקרוספיט?
כי המפגש של היומיים זה רק הכשרה זריזה על עקרונות הקרוספיט, אתה צריך לעבור הכשרת מאמן...
ביומיים אתה לא תלמד אנטומיה נכון?

בגלל זה מאמני הקרוספיט לא באמת מבינים גדולים בהכרח בתרגילים המורכבים, למרות שהם חושבים עצמם לכאלה.

• פותח/ת השרשור
כי המפגש של היומיים זה רק הכשרה זריזה על עקרונות הקרוספיט, אתה צריך לעבור הכשרת מאמן...

בגלל זה מאמני הקרוספיט לא באמת מבינים גדולים בהכרח בתרגילים המורכבים, למרות שהם חושבים עצמם לכאלה.
אני מבין מה שאתה אומר וגם חושב ככה אבל סתם מסקרן אותי מבחינת חוק האם מאמן קרוספיט מחוייב לעבור את את הקורס מדריך חדר כושר או שהוא יכול לפתוח מועדון קרוספיט גם אחרי הקורס של היומים.

אני מבין מה שאתה אומר וגם חושב ככה אבל סתם מסקרן אותי מבחינת חוק האם מאמן קרוספיט מחוייב לעבור את את הקורס מדריך חדר כושר או שהוא יכול לפתוח מועדון קרוספיט גם אחרי הקורס של היומים.
גם אתה יכול לפתוח מכון כושר בלי הסמכה כלל.
אתה לא יכול לאמן, ואתה לא יכול לקרוא לזה קרוספיט כי תתבע.

• פותח/ת השרשור
ברור אבל חייב שיהיה מאמן מוסמך במקום.
אני אנסח את השאלה אחרת. איזה הסמכות חייב מאמן קרוספיט לעבור כדי לאמן?

הבנתי. רק אחרי הסמכה של קורס קרוספיט אתה יכול להגדיר את האימונים שלך בתור אימונים קרוספיט?
מה עלות של הקורס קרוספיט?
המכונים ממנים אותה, אבל היא יקרה מאד! כי זה מדריכים אמריקאים שמעבירים אותה, בגלל זה מנוי במכון קרוספיט יקר.

אתה יכול להסתפק בתעודת מדריך חד"כ ולקרוא לזה אימונים פונקצונליים
אתה יכול להשיג תעודת מדריך אומנות לחימה כלשהי ולקרוא לזה אימונים שבשיגרה

אבל בשביל להקרא מכון קרוספיט. רק תעודת קרוספיט.

נערך לאחרונה:
קרא על זה בגוגל: crossfit level one זו ההסמכה שהוזכרה.
בנוסף בגלל ההתמסחרות והפוטנציאל הכלכלי כל כמה שנים נדרשים לשלם/לרענן את הקורס מול המותג בארה״ב כמו שמכונים צריכים לשלם דמי חברות קבועים כדי לעסוק באימון תחת המותג קרוספיט.
המכונים ממנים אותה, אבל היא יקרה מאד! כי זה מדריכים אמריקאים שמעבירים אותה, בגלל זה מנוי במכון קרוספיט יקר.
המנוי יקר בעיקר בגלל שאימוני קרוספיט קרובים יותר לחוג על בסיס יומי מאשר חדר כושר, כן יש עלויות נלוות למותג עצמו אבל זו לא הפואנטה כי עלויות אחרות לא קיימות במכוני קרוספיט(מים, חשמל)

המנוי יקר בעיקר בגלל שאימוני קרוספיט קרובים יותר לחוג על בסיס יומי מאשר חדר כושר, כן יש עלויות נלוות למותג עצמו אבל זו לא הפואנטה כי עלויות אחרות לא קיימות במכוני קרוספיט(מים, חשמל)
הקורס הוא עניין מאד מאד יקר כמו שהבנתי (הטסת מדריכים אמריקאים, לינה שלהם וכו)

חוקית אתה יכול לאמן קרוספיט גם בלי הקורס הזה, יותר נכון אתה יכול לאמן הכל בלי שום דבר חוץ מקורס מדריכי כושר ובריאות. זה עפ"י חוק הספורט במדינת ישראל.

אבל יש דרישות של המכון מהמאמנים ובעיקר דרישות של הביטוח, גם אני יכול לפתוח קורס הכשרת מדריכי קרוספיט ולהמציא תעודה וזה יכול לתפוס לפי הביטוח...

חוקית אתה יכול לאמן קרוספיט גם בלי הקורס הזה, יותר נכון אתה יכול לאמן הכל בלי שום דבר חוץ מקורס מדריכי כושר ובריאות. זה עפ"י חוק הספורט במדינת ישראל.

אבל יש דרישות של המכון מהמאמנים ובעיקר דרישות של הביטוח, גם אני יכול לפתוח קורס הכשרת מדריכי קרוספיט ולהמציא תעודה וזה יכול לתפוס לפי הביטוח...
אם אני לא טועה יש עניין של קניין על השם קרוספיט וזה רשום כ''המצאה''

אם אני לא טועה יש עניין של קניין על השם קרוספיט וזה רשום כ''המצאה''
גם כדי להיות מדריך קיקבוקסינג, ספינינג, יוגה וכו' אתה צריך לעבור קורסים ספציפיים כדי להיות מדריך שלהם כי כנראה בלי זה לא יקחו אותך לעבודה בעיקר בגלל שחברת הביטוח תדרוש הסמכה ספציפית אבל מבחינת חוק הספורט הקורס הבסיסי הזה של מדריך כושר ובריאות (קורס מדריכי חדר כושר)
נותן לך עפ"י חוק את האפשרות לאמן איך שאתה רוצה את מי שאתה רוצה ומה שאתה רוצה.

אני ומייק מאמני קרוספיט, אני מקבל פה כמה וכמה תיוגים במהלך השבוע בנושאי אתלטיקה , הרמת משקולות , תיכנון אימונים וכו׳. מייק מקבל פי 2 יותר תיוגים ממני.
מזל שעשינו קורס של יומיים ואנשים חושבים שאנחנו מבינים משהו...
@MikeRozner הא מייק

אתה טוען שאתה מבין משהו בגלל קורס של יומיים?
או שזה לא קורס של יומיים?

לא ברורה לי הציניות הזאת.

אתה טוען שאתה מבין משהו בגלל קורס של יומיים?
או שזה לא קורס של יומיים?

לא ברורה לי הציניות הזאת.

אני טוען שלחשוב שההשכלה היחידה של ׳מאמני קרוספיט׳ היא השכלה של קורס של יומיים היא מפגרת.
ולהכליל על כל מאמני הקרוספיט שאין להם מושג בתרגילים המורכבים זה עוד יותר מפגר.
אגב רוב החבר׳ה בארהב שקשורים להדרכה של הקרוספיט ברחבי העולם הם אתלטים לשעבר וחבר׳ה עם לפחות תואר בקנזיולוגיה.

• פותח/ת השרשור
אני טוען שלחשוב שההשכלה היחידה של ׳מאמני קרוספיט׳ היא השכלה של קורס של יומיים היא מפגרת.
ולהכליל על כל מאמני הקרוספיט שאין להם מושג בתרגילים המורכבים זה עוד יותר מפגר.
אגב רוב החבר׳ה בארהב שקשורים להדרכה של הקרוספיט ברחבי העולם הם אתלטים לשעבר וחבר׳ה עם לפחות תואר בקנזיולוגיה.
מה הסמכות שעברת כדאי להיות מאמן קרוספיט? קורס מדריך חדר כושר והסמכה של מאמן קרוספיט?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית