הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מעוניין בהמלצה לתזונאי כושר באיזור חיפה

• פותח/ת השרשור name10
  • פורסם בתאריך

name10

משתמש מתחיל
26
1
נק' מוניטין:
1
26
1
אני לא מרוצה מהתזונאי הנוכחי שלי. אני שומע יותר מידי פעמים את המשפט "שינוי לוקח זמן". אני כבר שנה מתאמן כמו שור ולא רואה שום שינוי.

אני מחפש תזונאי מבין עניין, שיודע לעזור ולהביא להגשמת המטרות. ייעוץ תזונאי שכולל גם תוכנית אימונים... וגם אפשרות לשאלות אחרי הפגישות.

אין הגבלה של תקציב, גם ככה אני מקבל החזרים מהביטוח בריאות.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
ייעוץ אישי בפורום.
לא מעוניין בייעוץ וירטואלי.
אני צריך פגישה פנים אל פנים.

מה גם שהביטוח שלי לא יכסה ייעוץ וירטואלי שכזה.
אני צריך חשבונית פר פגישה.. לא תשלום מראש על סדרת פגישות או לפי חודשים.
הביטוח לא מקבל את זה.

לא מעוניין בייעוץ וירטואלי.
אני צריך פגישה פנים אל פנים.

מה גם שהביטוח שלי לא יכסה ייעוץ וירטואלי שכזה.
אני צריך חשבונית פר פגישה.. לא תשלום מראש על סדרת פגישות או לפי חודשים.
הביטוח לא מקבל את זה.
בתור אחד שמשתמש בייעוץ, תשקיע בזה זה לא עולה כמו תזונאי, בערך לחודש כמו פגישה אחת של תזונאי.
ואתה מקבל ייעוץ תזונה + אימונים. מומלץ בחום, תנסה חודש לא תאהב יכול לבטל.

אם רתה ממש לא רוצה, תקרא את המאמרים בפורטל, תבנה לעצמך תפריט, קח תוכנית fbw ותעבוד לבד.

לדעתי מיותר לשלם לתזונאי.

אם כל זה לא נוח לך חכה לתשובות של חיפאים (למרות שקשה לי להאמין שיש כאן כמות משמעותית של אנשים שהיו אצל תזונאים - בטח לא מרוצים)

• פותח/ת השרשור
בתור אחד שמשתמש בייעוץ, תשקיע בזה זה לא עולה כמו תזונאי, בערך לחודש כמו פגישה אחת של תזונאי.
ואתה מקבל ייעוץ תזונה + אימונים. מומלץ בחום, תנסה חודש לא תאהב יכול לבטל.

אם רתה ממש לא רוצה, תקרא את המאמרים בפורטל, תבנה לעצמך תפריט, קח תוכנית fbw ותעבוד לבד.

לדעתי מיותר לשלם לתזונאי.

אם כל זה לא נוח לך חכה לתשובות של חיפאים (למרות שקשה לי להאמין שיש כאן כמות משמעותית של אנשים שהיו אצל תזונאים - בטח לא מרוצים)

הביטוח שלי מכסה 90% מעלות הייעוץ עד לתקרה גבוהה מאוד. ככה שבתחשיב הסופי אם אני אעשה ייעוץ בפורום אני אשלם יותר.

מן הסתם שאם היה לי את הרצון והמוטיבציה לעשות את זה לבד לא הייתי הולך לתזונאי מלכתחילה. נוח לי שיש מישהו שפשוט נותן לי את התוצר הסופי ואני רק צריך לעקוב אחר ההוראות. זו בדיוק אותה סיבה שאני בוחר גם תמיד לשלם על הובלה והרכבה כשאני קונה רהיט ולא להתעסק עם זה בעצמי. עצלנות או לא.. אני עושה מה שנוח לי 😃

אני אשאל במקביל גם בפורומים אחרים... תודה.

הביטוח שלי מכסה 90% מעלות הייעוץ עד לתקרה גבוהה מאוד. ככה שבתחשיב הסופי אם אני אעשה ייעוץ בפורום אני אשלם יותר.
לא בטוח, אני אישית איבדתי אמון בתזונאים ורובם שרלטנים מבחינתי שלא יתנו תוצאןת ולא מבינים הרבה - להרזות כנראה שתרזה, כי כל גרעון יתן לך את זה, השאלה אם תאהב את התוצאה ומה הלאה, אם תרצה מסה אני לא מכיר אף אחד שבכלל נשמע לו הגיוני לעשות מסה

אני אשאל במקביל גם בפורומים אחרים... תודה.
אל תטעה בגלל התגית יעוץ אישי, אמי נמצא בייעוץ (לקוח) ולא יועץ בעצמי.
אבל אתה מוזמן להתייעץ כמובן עם כןלם 😃

• פותח/ת השרשור
לא בטוח, אני אישית איבדתי אמון בתזונאים ורובם שרלטנים מבחינתי שלא יתנו תוצאןת ולא מבינים הרבה - להרזות כנראה שתרזה, כי כל גרעון יתן לך את זה, השאלה אם תאהב את התוצאה ומה הלאה, אם תרצה מסה אני לא מכיר אף אחד שבכלל נשמע לו הגיוני לעשות מסה

אל תטעה בגלל התגית יעוץ אישי, אמי נמצא בייעוץ (לקוח) ולא יועץ בעצמי.
אבל אתה מוזמן להתייעץ כמובן עם כןלם 😃

באופן כללי אני לא אלך לתזונאי שהוא לא איש חדר כושר בעצמו בדיוק מהסיבה הזאת.

בוא נאמר ככה... בשביל תזונאי טוב אני אגיע גם לתל אביב.
אני צריך אבל מישהו שבאמת מחוייב לתהליך איתי ושידע לתת פתרונות. אני לא מחפש מישהו שזה יתנהל כמו פגישה של רופא יועץ שבין פגישה לפגישה אין לך עם מי לדבר. ואני צריך מישהו שמוכן לזה שגם אני אציק לו הרבה בין הפגישות.

וכמו שאמרתי, כסף זה לא הבעיה. אני מבין שזה שירות מעבר למקובל ואני מוכן לשלם בהתאם. יותר נכון, הביטוח שלי ישלם בהתאם. ככה שכל העזרה בין הפגישות אמורה להיות כרוכה גם בתשלום שהוא מבקש.

הייעוץ כאן בפורום לא רלוונטי לי. אני בספק שהיית פונה לייעוץ בפורום אם היית מקבל ייעוץ במקום אחר בכמעט חינם. אני מסכים שיש הרבה שרלטנים וזו בדיוק הסיבה שאני שואל כאן. אולי אפילו אחד מהיועצים בפורום עושה בין היתר גם ייעוצים פרטיים שאינם וירטואלים.

אני צריך אבל מישהו שבאמת מחוייב לתהליך איתי ושידע לתת פתרונות. אני לא מחפש מישהו שזה יתנהל כמו פגישה של רופא יועץ שבין פגישה לפגישה אין לך עם מי לדבר. ואני צריך מישהו שמוכן לזה שגם אני אציק לו הרבה בין הפגישות.

וכמו שאמרתי, כסף זה לא הבעיה. אני מבין שזה שירות מעבר למקובל ואני מוכן לשלם בהתאם. יותר נכון, הביטוח שלי ישלם בהתאם. ככה שכל העזרה בין הפגישות אמורה להיות כרוכה גם בתשלום שהוא מבקש.

הייעוץ כאן בפורום לא רלוונטי לי. אני בספק שהיית פונה לייעוץ בפורום אם היית מקבל ייעוץ במקום אחר בכמעט חינם. אני מסכים שיש הרבה שרלטנים וזו בדיוק הסיבה שאני שואל כאן. אולי אפילו אחד מהיועצים בפורום עושה בין היתר גם ייעוצים פרטיים שאינם וירטואלים.
אתה מורתע מהעובדה שזה וירטואלי?

• פותח/ת השרשור
אתה מורתע מהעובדה שזה וירטואלי?

גם, זה נובע בעיקר מביישנות וחוסר ביטחון.
אני לא יודע מי נמצא בצד השני, ובצורה וירטואלית לא יכולה להיווצר אווירת ביטחון והרגשה שאתה נמצא מול אדם שאפשר לסמוך עליו.

ומעבר לזה, כמו שאמרתי... אף אחד לא ישלם כסף על משהו שהוא יכול לקבל גם בכמעט חינם, ואני עוד לא במקום של להאמין שכל התזונאים שרלטנים. בטוח יש כאלה טובים.

אין לך עם מי לדבר. ואני צריך מישהו שמוכן לזה שגם אני אציק לו הרבה בין הפגישות.
אני כבר שנתיים בייעוץ כאן באתר וכל יום אני חופר למשה (היועץ ובעךי האתר) עם אינסוף שאלות והוא תמיד עונה בפירוט מטורף, התפריט משתנה ומתאים לכל מצב אפשרי כנ"ל על התוכנית אימון.

ני מבין שזה שירות מעבר למקובל ואני מוכן לשלם בהתא
הוא ןא בהכרח טוב, סתם יקר

במקרה גם לי היה יעוץ פרטי חינם, בכל מקום שבחרתי הייתי שם הרבה עד שניסיתי את היעוץ כאן ומאז אני רק ממליץ 😃

לדעתי יש תוכנית לעשות גם ייעוץ פרונטלי - תפתח שאלה בפורום שאלות לפני ייעוץ אישי

ומעבר לזה, כמו שאמרתי... אף אחד לא ישלם כסף על משהו שהוא יכול לקבל גם בכמעט חינם, ואני עוד לא במקום של להאמין שכל התזונאים שרלטנים. בטוח יש כאלה טובים.
נניח ואוכל במקדונלדס חינם לך, אבל ב50 ש"ח תקבל ארוחת שף לא שווה?
ולא כדאי לך ללמוד מכאב ניסיוני של אחרים? (בנושא התזונאים)

אני די בטוח שהחישוב שלך לא נכון.
פה בייעוץ אתה לא משלם פר פגישה אלא לחודש ולכן סדרה של פגישות גם במימון כמעט מלא (90%) עדיין תהיה יקרה יותר.
בנוסף בפורום אתה מקבל מענה 24/7 במכשולים האמיתיים שבשגרה ולא סתם בלבנות תפריט בנאלי ליוםיום (המפתח האמיתי לתוצאות).
עכשיו אני אגיד לך את דעתי האישית והיא מבוססת על ניסיון אישי מר עם "טובי" התזונאים והתזונאי ספורט בארץ (לא אזכיר שמות, חלקם במימון הביטוח כן גם לי יש כיסוי כמעט מלא)
רק אומר שחלקם החזיקו את המכשירים המתקדמים ביותר בעולם למדידות שונות של הוצאה קלורית ואחוזי שומן.
אף אחד מהם ואני חוזר אף אחד מהם- לא סיפק את הסחורה מהמון סיבות חלקן עניין של חוסר ידע וחלקן עסקיות נטו למשוך עוד סדרות וסדרות של פגישות ולכן לעקב התקדמות.
ייעוץ בפורום לא לקחתי עדיין כי הייתה לי הפסקה גדולה מאימונים ולכן אני בתהליכי חזרה לעצמי אך כשאצטרך לא אהסס לרגע.
נ.ב.
אגב שכחתי לציין שגם פניתי למלא- השמות המפוצצים והמופגזים בתחום שמפרסמים שינוים מפוצצים בפייסבוק וכו'. כולם ככולם מהשמות שעלו לבמה או הכינו אליה ציינו שכדי להגיע אליהם לייעוץ יש להגיע עם ראש פתוח ורצון לתוצאות (חומרים)

• פותח/ת השרשור
נניח ואוכל במקדונלדס חינם לך, אבל ב50 ש"ח תקבל ארוחת שף לא שווה?
ולא כדאי לך ללמוד מכאב ניסיוני של אחרים? (בנושא התזונאים)

לא הבנתי. אתה בעצם אומר שכל התזונאים הם ברמה של מקדונלדס ורק התזונאים שפה הם מסעדת שף?

וכמו שאמרתי, אין לי שום בעיה ללכת גם לתזונאים שכאן, אם הם מישהו מהם מקבל לקוחות פיזית.

אני מודה לכולכם על העזרה אבל אתם מנסים לשכנע אותי ללכת לשירות שפשוט לא מתאים לי. לא נוח לי עם וירטואלי...

אני אנסה אולי לעשות הקבלה, אם אני צריך מורה פרטי. אני הולך למורה פרטי. אני לא אקח שיעור פרטי אונליין, גם אם יהיו עליו מליון חוות דעת חיוביות.

• פותח/ת השרשור
אני די בטוח שהחישוב שלך לא נכון.
פה בייעוץ אתה לא משלם פר פגישה אלא לחודש ולכן סדרה של פגישות גם במימון כמעט מלא (90%) עדיין תהיה יקרה יותר.
בנוסף בפורום אתה מקבל מענה 24/7 במכשולים האמיתיים שבשגרה ולא סתם בלבנות תפריט בנאלי ליוםיום (המפתח האמיתי לתוצאות).
עכשיו אני אגיד לך את דעתי האישית והיא מבוססת על ניסיון אישי מר עם "טובי" התזונאים והתזונאי ספורט בארץ (לא אזכיר שמות, חלקם במימון הביטוח כן גם לי יש כיסוי כמעט מלא)
רק אומר שחלקם החזיקו את המכשירים המתקדמים ביותר בעולם למדידות שונות של הוצאה קלורית ואחוזי שומן.
אף אחד מהם ואני חוזר אף אחד מהם- לא סיפק את הסחורה מהמון סיבות חלקן עניין של חוסר ידע וחלקן עסקיות נטו למשוך עוד סדרות וסדרות של פגישות ולכן לעקב התקדמות.
ייעוץ בפורום לא לקחתי עדיין כי הייתה לי הפסקה גדולה מאימונים ולכן אני בתהליכי חזרה לעצמי אך כשאצטרך לא אהסס לרגע.
נ.ב.
אגב שכחתי לציין שגם פניתי למלא- השמות המפוצצים והמופגזים בתחום שמפרסמים שינוים מפוצצים בפייסבוק וכו'. כולם ככולם מהשמות שעלו לבמה או הכינו אליה ציינו שכדי להגיע אליהם לייעוץ יש להגיע עם ראש פתוח ורצון לתוצאות (חומרים)

אני מודה לך על התשובה אבל עזוב כסף, וירטואלי לא מתאים לי.

כל מה שאמרת כאן נכון גם לייעוץ פנים מול פנים. קח את האדם שמייעץ לך וירטואלית ותן לי אותו פנים אל פנים.
אני לא מאמין שהאנשים שעובדים כאן עושים את זה רק וירטואלית.

ובכנות, זה גם נשמע לא אמין שכל מי שעובד כאן תותח וכל השאר בחוץ שרלטנים.

אני נוטה שלא להאמין לכל התמונות ה'תראו איזה שינוי לקוח שלי עבר'. זה לא חוכמה לקחת מישהו עם גוף מלא שומן שמתחתיו יש מסת שריר מעולה + גנטיקה מדהימה שפשוט אותו אדם לא ידע שיש לו.. לעשות לו חיטוב של 3 חודשים ואז להגיד שכל אחד יכול להגיע לזה.
לא, לא כל אחד יכול להגיע לזה.

• פותח/ת השרשור
במקרה גם לי היה יעוץ פרטי חינם, בכל מקום שבחרתי הייתי שם הרבה עד שניסיתי את היעוץ כאן ומאז אני רק ממליץ 😃

אגב, אני לא מצליח לשלוח לך הודעה פרטית.
אשמח אם תשלח לי את המקומות שהיית בהם ולא היו תוצאות טובות כדי שאמנע מלהגיע לשם גם.

לא הבנתי. אתה בעצם אומר שכל התזונאים הם ברמה של מקדונלדס ורק התזונאים שפה הם מסעדת שף?
רובם

ח את האדם שמייעץ לך וירטואלית ותן לי אותו פנים אל פנים.
אני לא מאמין שהאנשים שעובדים כאן עושים את זה רק וירטואלית.
תאמין, הוא לא גר בארץ 😃
וגם אם היה גר לא מאמין שהיה עושה את זה כי זה צורך המון זמן, גם לך ד"א, במקום לבזבז שעה בפגישה אתה כבר בכל מקרה באתר וייעוץ מתבצע כאן - ככה שבכל מקום ובכל זמן אתה שואל שאלות ומקבל תשובות

כנות, זה גם נשמע לא אמין שכל מי שעובד כאן תותח וכל השאר בחוץ שרלטנים
כל מי שעובד כאן זה איש אחד, שהוא ספציפית מצויין ומאוד מקצועי בכל הקשור לתזונה ואתה תראה את זה אם תבחר ללכת בדרך הזאת.

אני נוטה שלא להאמין לכל התמונות ה'תראו איזה שינוי לקוח שלי עבר'. זה לא חוכמה לקחת מישהו עם גוף מלא שומן שמתחתיו יש מסת שריר מעולה + גנטיקה מדהימה שפשוט אותו אדם לא ידע שיש לו.. לעשות לו חיטוב של 3 חודשים ואז להגיד שכל אחד יכול להגיע לזה.
לא, לא כל אחד יכול להגיע לזה
יש באתר תמונה של 3 אנשים כאלה, אתה מוזמן לראות.. בפועל אני איתך חא מסכים לזה כי זה חארטה ואם תשים לב אין פרסום לייעוץ הזה ובטח שלא עם תמונות שקריות כאלה.
מה שיש בפורום זה אנשים שהיו בייעוץ והחליטו על דעת עצמם לצלם ולפרסם. השאר לא מעוניינים להחשף.

וכמו אמרו גם כלכלית לאורך זמן זה משתלם לך. מאחר והייעוץ הוא חודשי, והחבילה ל4 חודשים תעלה לך בערך כמו מפגש אחד. אתה תעשה בזמן הזה 16 מפגשים מינימום אצל תזונאי

• פותח/ת השרשור
רובם

תאמין, הוא לא גר בארץ 😃
וגם אם היה גר לא מאמין שהיה עושה את זה כי זה צורך המון זמן, גם לך ד"א, במקום לבזבז שעה בפגישה אתה כבר בכל מקרה באתר וייעוץ מתבצע כאן - ככה שבכל מקום ובכל זמן אתה שואל שאלות ומקבל תשובות

כל מי שעובד כאן זה איש אחד, שהוא ספציפית מצויין ומאוד מקצועי בכל הקשור לתזונה ואתה תראה את זה אם תבחר ללכת בדרך הזאת.

יש באתר תמונה של 3 אנשים כאלה, אתה מוזמן לראות.. בפועל אני איתך חא מסכים לזה כי זה חארטה ואם תשים לב אין פרסום לייעוץ הזה ובטח שלא עם תמונות שקריות כאלה.
מה שיש בפורום זה אנשים שהיו בייעוץ והחליטו על דעת עצמם לצלם ולפרסם. השאר לא מעוניינים להחשף.

וכמו אמרו גם כלכלית לאורך זמן זה משתלם לך. מאחר והייעוץ הוא חודשי, והחבילה ל4 חודשים תעלה לך בערך כמו מפגש אחד. אתה תעשה בזמן הזה 16 מפגשים מינימום אצל תזונאי

תודה.
אשמח לשמוע עוד אנשים..
אני לא אלך לייעוץ וירטואלי בשום מקרה. גם אם זה הצליח למליון אנשים. לי זה לא מתאים.

הפורום קיים מ2008 (וגם הייעוץ אישי אני חושב)
ולא שמעתי על שום מקרה שהיה מישהו שלא היה מרוצה.
אגב, יש הבטחה של החזר 100% כספי אם אין תוצאות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית