סרטון סקוואט 110

bietarist

מושעה
2,468
0
נק' מוניטין:
7,494
2,468
0
HST- אימון 6 בלוק 2

עשיתי 13 חזרות לכשל אבל זה לא משנה, תגיבו על מה שיש
לפי הסירטון זה נראה שחסר לי עומק לדעתי, אבל בחזרות עצמן זה לא הרגיש ככה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
1) קח צד אחד אחורה. לא 10.
2) רק בחזרה הראשונה שברת מקביל. ככה זה נראה לי לפחות
3) אתה עובד מהר מדי. ממליץ לך לנוח 2 שניות בין חזרה לחזרה
4) זה נראה כמו היי באר אני צודק? מה שאומר שאתה אמור לרדת יותר עמוק אפילו מלשבור מקביל.

בחלק מהחזרות אתה מקביל ובחלק אתה טיפה גבוה ממקביל, במיוחד שאתה עושה היי באר אתה צריך לרדת עד למטה.

עריכה:
יפה מקס אתה לומד

מו יא מרגל "תכירו את רן,חייל,קריית אונו" 😃

וזה באמת לא ברור אם הוא מתיישב על הספסל או שהוא לידו.

1. נראה לי שהפיסוק צר מידי + אתה לא מוציא מספיק את הרגליים החוצה (כ-30 מעלות), הפיסוק אמור להיות ברוחב כתפיים או קצת יותר מכך.
2. תחשוב שאתה מתיישב על העקבים
3. תנסה לרדת עוד בסקוואט אתה עושה סוג של מקביל כמעט ולא שובר (חלק מהחזרות ככה וחלק ככה), תעשה מתיחות לפני הכניסה לסט, תפתח פיסוק תתישב למטה ותקח את הידיים תשלב אותם ותמתח החוצה את הרגליים עם המרפקים (מתיחת ריפטו) תעשה את זה כשאתה למטה למשך 10-15 שניות ככה 1-2 פעמים, אם אתה עדיין מרגיש "קיצור שרירים" תעשה מתיחות בבית אחרי האימון/בימי מנוחה, את אותה המתיחה.

בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
1. נראה לי שהפיסוק צר מידי + אתה לא מוציא מספיק את הרגליים החוצה (כ-30 מעלות), הפיסוק אמור להיות ברוחב כתפיים או קצת יותר מכך.
2. תחשוב שאתה מתיישב על העקבים
3. תנסה לרדת עוד בסקוואט אתה עושה סוג של מקביל כמעט ולא שובר (חלק מהחזרות ככה וחלק ככה), תעשה מתיחות לפני הכניסה לסט, תפתח פיסוק תתישב למטה ותקח את הידיים תשלב אותם ותמתח החוצה את הרגליים עם המרפקים (מתיחת ריפטו) תעשה את זה כשאתה למטה למשך 10-15 שניות ככה 1-2 פעמים, אם אתה עדיין מרגיש "קיצור שרירים" תעשה מתיחות בבית אחרי האימון/בימי מנוחה, את אותה המתיחה.

בהצלחה.

תודה .
דרך אגב התייחסת גם לסירטון השני ? כי דווקא שם נראה לי שאני שובר מקביל בכל החזרות.
ואני אנסה אימון הבא את הקטע של המתיחות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית