הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל שני

• פותח/ת השרשור or24
  • פורסם בתאריך

or24

משתמש פעיל
354
7
נק' מוניטין:
723
354
7
סייקל קודם עשיתי אותו הדבר רק בלי הבולד

טסט אנתת 500 בשבוע /1-12
טסט פרופ 50mg כל יומיים/ 21 יום
בולדנון 600 בשבוע /1-12

טמוקסיפן כל שלושה ימים 10 מ"ג
פרווירון 50 מ"ג (לחלק לפעמיים ביום)

PCT (שבוע אחרי הזריקה האחרונה)
טמוקסיפן 10 מ"ג / 30 יום
כלומיד 50 מ"ג / 10 ימים

1. איך המינונים?
2. מתי להכניס את הפרגניל? תוך כדי הסייקל או בסוף? או גם וגם?
3. איך ה PCT? צריך עוד משהו?

טסט אנתת 500 בשבוע /1-12
בולדנון 600 בשבוע /1-12

טמוקסיפן 10 מ"ג / 30 יום
כלומיד 50 מ"ג / 10 ימים

1. איך המינונים?

בגלל שאתה משלב גם קצר וגם ארוך אז אתה צריך להכניס את הפרגניל כבר לאחר שבוע .
רק מה הסיבה לשלב גם וגם - כדי לקבל קיק מהר יותר ?
לדעתי אין צורך בפרופ, תעשה טסט עם בולד ותן לקיק לבד להגיע לאחר כמה שבועות , פשוט יחסוך לך כל יומיים זריקה .

כמו כן אין צורך סתם לקחת טמוקסיפן אם אין רגישות,
במידה ותרגיש במהלך הסייקל אז תיקח.

ה-PCT לא כמו בסטנדרט ,
אתה צריך :
40 מ״ג טמוקסיפן - שבועיים ראשונים
ואז לאחר שבועיים לרדת ל-20 מ״ג לעוד שבועיים.
100 מ״ג כלומיד - למשך שבועיים,
וכנ״ל לאחר שבועיים לרדת ל-50 מ״ג לעוד שבועיים.

טסט אנתת 500 בשבוע /1-12
בולדנון 600 בשבוע /1-12

טמוקסיפן 10 מ"ג / 30 יום
כלומיד 50 מ"ג / 10 ימים

1. איך המינונים?
1. מדוע אתה מתכוון לקחת טמוקסי באופן יזום? יש לך נטיה לגינו? איך הייתה התגובה האסטרוגנית בסייקל הראשון?
2. כדי לעשות "קיק" לטסט, 2 אפשרויות:
הראשונה - פרונטלואד - 2 זריקות ראשונות של טסט אנתת במינון כפול (קרי 1000mg), ולוותר על הפרופ.
השנייה - שימוש בפרופ במקביל לאנתת, במינון של 100mg/eod למשך שבועיים. לא חושב ש-50mg/eod למשך 3 שבעות עדיף.
אגב, אני בעד האפשרות הראשונה - פחות זריקות ובתכל'ס אותה תוצאה בסוף.
3. לגבי הבולד:
א) מינון של 600mg/wk זה מינון בגבול התחתון. לדעתי יש מקום להתחיל ב-800mg/wk. בולדנון, לדעת רבים רבים וגם על פי הספרות, מצטיין בפעילותו במינונים גבוהים יותר. שם, בניגוד לטסט, הגדילה לא דועכת אסימפטוטית, וההחרפה בהשבתת הציר ויתר המערכות הנפגעות היא קטנה יותר.
ב) לבולד אסטר מאוד ארוך, לכן מומלץ להריצו למשך 14-16 שבועות כדי להנות מהתוצאות או לחילופין גם לו לעשות העמסה בדמות 1200mg-1600mg/wk ב-2 הזריקות הראשונות.
ג) כדאי לסיים עם הבולד כשבוע-שבועיים לפני סיום כלל הסייקל (סיום הטסט אנתת), בכדי לנסכרן יציאה מתוזמנת ל-PCT עם האסטרים, כך שרמות החומרים בדם מגיעות ל-baseline יחדיו.
4. לגבי ה-PCT:
א) יש פרוטוקול די סטנדרטי ל-PCT, ראה בנעוצים ותיישם אותו
ב) במקרה של הסייקל שלך (שימוש באנתת, ובהנחה ותייסף את סעיף 3 שכתבתי), אזי יש להתחיל PCT כ-18-20 יום לאחר הזריקה האחרונה. רק אז רמות החומרים תגענה ל-baseline, ותוכל להתחיל כנדרש.
5. לא ראיתי שרשמת שימוש בHCG (פרגניל) בסייקל. מה עם זה?

הראשונה - פרונטלואד - 2 זריקות ראשונות של טסט אנתת במינון כפול (קרי 1000mg), ולוותר על הפרופ.
השנייה - שימוש בפרופ במקביל לאנתת, במינון של 100mg/eod למשך שבועיים. לא חושב ש-50mg/eod למשך 3 שבעות עדיף.
האפשרות הראשונה לא תיתן שום קיק שדומה לקיק של פרופ... ועדיין החומר יורגש רק אחרי שבועיים וחצי שלושה..מיותר!!!

האפשרות הראשונה לא תיתן שום קיק שדומה לקיק של פרופ... ועדיין החומר יורגש רק אחרי שבועיים וחצי שלושה..מיותר!!!
כל כך הרבה סימני קריאה בסוף המשפט, עוד יאמינו לך, וחבל.

קצת סדר:
המטרה בפרונטלואד/קיק-סטארט, היא, בעצם, להגיע כבר בשבוע הראשון (או בזריקה הראשונה) לרמות טסט בדם, אשר תהיינה בשיאן במשך כל הסייקל.
שוב, זו המטרה. אין כל היגיון ב"הפצצה" של טסט פרופ במקביל, לחכות שהאנתת יגיע לשיא, ואז הורדת הפרופ. פעולה כזו תיצור עומס וכמות גדולה של טסט בדם, כמעט פי 2 מרמות השיא שתתקבלנה רק מהאנתת בשיאו, וזה רק ל-2-3 השבועות הראשונים, בהן מתרחש ה"קיק-סטארט". לאחר הורדת הפרופ רמות הטסט בדם תהיינה כשל האנתת בשיא.
למה זה לא טוב? יש לשאוף לרמות ליניאריות ושוות בדם של חומר פעיל, לאורך הסייקל. בין אם בהתחלה, באמצע או בסוף. הפצצה בהתחלה עלולה לגרום להחרפה והשבתה חזקה יותר בסייקל (בלוטת ההיפופיזה) וגם לתופעות לוואי מהירות וחזקות יותר, בין אם יתבטאו בהתחלה או בסוף.
זה שהרבה סייקליסטים עושים זאת, לא הופך את זה להכי חכם או יעיל.

בוא אעזור לך בעזרת אתר המסמלץ את רמות החומר בדם בזמן סייקל, ותראה איך סייקל של פרונטלואד בדמות שבוע ראשון במינון כפול עושה את העבודה:
Steroidplot - Shared cycle

ואיך קיק סטארט של פרופ נותן בום גדול ואז רמות הטסט בדם "צונחות":
Steroidplot - Shared cycle

המטרה בפרונטלואד/קיק-סטארט, היא, בעצם, להגיע כבר בשבוע הראשון (או בזריקה הראשונה) לרמות טסט בדם, אשר תהיינה בשיאן במשך כל הסייקל.
שוב, זו המטרה. אין כל היגיון ב"הפצצה" של טסט פרופ במקביל, לחכות שהאנתת יגיע לשיא, ואז הורדת הפרופ. פעולה כזו תיצור עומס וכמות גדולה של טסט בדם, כמעט פי 2 מרמות השיא שתתקבלנה רק מהאנתת בשיאו, וזה רק ל-2-3 השבועות הראשונים, בהן מתרחש ה"קיק-סטארט". לאחר הורדת הפרופ רמות הטסט בדם תהיינה כשל האנתת בשיא.
תודה על העזרה...
אבל אם עסקינן בסטאראט קיק, אני משוכנע שלא צריך לתרגם לך ולא צריך להסביר לך למה אנשים בד"כ בוחרים בסטארט קיק
אתה יכול להבטיח (לא לי....לאלה שאולי מאמינים לי) שבפרונטלואד החומר יורגש באימונים ובכוח כבר בשבוע הראשון??
לגבי עניין הכדאיות.... כדאי או לא זה דיון מעניין אבל אחר

לגבי האתר המומלץ....
About Steroidplot
תראה מה מצאתי בו...אינפורמציה מאוד מעניינת שסותרת את כל מה שאני יודע 😉
שים לב להערה למטה לגבי מחצית החיים של טסט אנתת ...לפי האתר הזה את הPCT צריך להתחיל 9 ימים אחרי הירייה האחרונה
אז נו.... חבר יקר
שינית כבר את הפרוטוקול שלך ?

נערך לאחרונה:
1. מדוע אתה מתכוון לקחת טמוקסי באופן יזום? יש לך נטיה לגינו? איך הייתה התגובה האסטרוגנית בסייקל הראשון?
3. לגבי הבולד:
א) מינון של 600mg/wk זה מינון בגבול התחתון. לדעתי יש מקום להתחיל ב-800mg/wk. בולדנון, לדעת רבים רבים וגם על פי הספרות, מצטיין בפעילותו במינונים גבוהים יותר. שם, בניגוד לטסט, הגדילה לא דועכת אסימפטוטית, וההחרפה בהשבתת הציר ויתר המערכות הנפגעות היא קטנה יותר.
ב) לבולד אסטר מאוד ארוך, לכן מומלץ להריצו למשך 14-16 שבועות כדי להנות מהתוצאות או לחילופין גם לו לעשות העמסה בדמות 1200mg-1600mg/wk ב-2 הזריקות הראשונות.
ג) כדאי לסיים עם הבולד כשבוע-שבועיים לפני סיום כלל הסייקל (סיום הטסט אנתת), בכדי לנסכרן יציאה מתוזמנת ל-PCT עם האסטרים, כך שרמות החומרים בדם מגיעות ל-baseline יחדיו.
4. לגבי ה-PCT:
א) יש פרוטוקול די סטנדרטי ל-PCT, ראה בנעוצים ותיישם אותו
ב) במקרה של הסייקל שלך (שימוש באנתת, ובהנחה ותייסף את סעיף 3 שכתבתי), אזי יש להתחיל PCT כ-18-20 יום לאחר הזריקה האחרונה. רק אז רמות החומרים תגענה ל-baseline, ותוכל להתחיל כנדרש.
5. לא ראיתי שרשמת שימוש בHCG (פרגניל) בסייקל. מה עם זה?
אני סבור שמגיע לך ניהול..

תודה על העזרה...
אבל אם עסקינן בסטאראט קיק, אני משוכנע שלא צריך לתרגם לך ולא צריך להסביר לך למה אנשים בד"כ בוחרים בסטארט קיק
אתה יכול להבטיח (לא לי....לאלה שאולי מאמינים לי) שבפרונטלואד החומר יורגש באימונים ובכוח כבר בשבוע הראשון??
לגבי עניין הכדאיות.... כדאי או לא זה דיון מעניין אבל אחר

לגבי האתר המומלץ....
About Steroidplot
תראה מה מצאתי בו...אינפורמציה מאוד מעניינת שסותרת את כל מה שאני יודע 😉
שים לב להערה למטה לגבי מחצית החיים של טסט אנתת ...לפי האתר הזה את הPCT צריך להתחיל 9 ימים אחרי הירייה האחרונה
אז נו.... חבר יקר
שינית כבר את הפרוטוקול שלך ?
אתה רוצה להרגיש את החומר כבר בשבוע הראשון? תיקח אוראלים. לחומרים מוצמדי אסטר, יהיה אשר יהיה, לוקח זמן להיבנות בדם. קרא שוב את שרשמתי - קיק בדמות פרופ במקביל לאנתת יביא לעומס על המערכות כבר בהתחלה. הווה אומר, שאם הסייקל מתוכנן נניח ל10 שבועות, הקיק יגרום לתופעות הלוואי להיות כאילו הסייקל היה 14 שבועות לערך. צריך לתת את הדעת על כך, ולא כולם עוצרים לחשוב על זה רגע לפני תחילת הסייקל. עוד סיבה היא גם תדירות הזריקות שצריך בקיק של פרופ. לא נעים.

האתר שהבאתי הוא פלטפורמת סימולציה לסייקל. מתבסס על נוסחאוצ נכונות. זה שהמלצתם לפיסיטי אחרת לא גורעת מטיב האתר

האתר שהבאתי הוא פלטפורמת סימולציה לסייקל. מתבסס על נוסחאוצ נכונות. זה שהמלצתם לפיסיטי אחרת לא גורעת מטיב האתר
האתר שהבאת מכיל מידע שגוי!!
על פי האתר הזה כל מה שנאמר פה בפורום (ולא רק פה) הוא שטות אחת גדולה
אז אם זו דעתך...זה בסדר אבל זה לא בסדר שלא שמעתי אותך בשום דיון שהשתתפת בו סותר טיעונים הפוכים לגמרי ממה שמתואר באתר הזה שלטעמך אמין ומתבסס על מידע ונוסחאות נכונות
אתה מתחיל את הפיסיטי שלך 9 ימים אחרי הירייה האחרונה באנתת?

נערך לאחרונה:
האתר שהבאת מכיל מידע שגוי!!
על פי האתר הזה כל מה שנאמר פה בפורום (ולא רק פה) הוא שטות אחת גדולה
אז אם זו דעתך...זה בסדר אבל זה לא בסדר שלא שמעתי אותך בשום דיון שהשתתפת בו סותר אינפורמציה הפוכה לגמרי ממה שמתואר באתר הזה
אתה מתחיל את הפיסיטי שלך 9 ימים אחרי הירייה האחרונה באנתת?
אתה טיפה מקצין את המציאות
לא אמרתי שכדאי לצאת ל-PCT 9 ימים לאחר סיום סייקל טסט אנתת.
אני שוב מדגיש - האתר הזה הוא רק פלטפורמה בסיסית.
יש שם סטיות, אך השתמשתי בו להמחיש את הבעיתיות שבקיק בדמות פרופ במקביל לאנתת.
אם אתה מבין נכון, לא חושב שתוכל לחלוק על כך שקיק פרופ יביא לרמות טסט בדם אמנם מהר יותר, אך כמעט פי 2 ממה שיהיה ביתר זמן הסייקל. ופה הסברתי גם למה זה בעייתי. יש כאלו שעדיין ידבקו בשיטה הזו, אך צריך לקחת בחשבון מה משמעותה ומה באמת היא עושה.
אני חושב שליניאריות של רמות חומרים בדם היא הדבר הנכון לעשות, ולכן, שוב, ממליץ על פרונטלואדולא קיק במקביל.

אתה טיפה מקצין את המציאות
לא אמרתי שכדאי לצאת ל-PCT 9 ימים לאחר סיום סייקל טסט אנתת.
בוא בבקשה נדייק חבר
אני לא אמרתי שאמרת.....אני שאלתי אם זה מה שאתה עושה...למה שאלתי?? קבל ציטוט מהאתר שאתה מסתמך עליו

Note: A different list of half-lives is often copy and pasted on various sites, claiming that, for example, the half-life for the propionate ester is 4.5 days and that the half-life for the enanthate ester is 10.5 days. This list is incorrect, and is the result of flawed calculations many years ago. See the "References" section for more information.

על פי המידע באתר זה זמן מחצית החיים של האנתת הוא 4.5 ימים....משמע כעבור 9 ימים ממועד ההזרקה באנתת כבר אין לך חומר בדם...להמשיך להסביר לך???
אם אתה כל כך מתרשם מטיב ואמינות אתר שמפרסם מידע שגוי זו בעיה!
אני שוב מתעקש וטוען שהסטארט קיק בפרונטלאוד זה חרטה בארטה גם על סמך תוצאות שראיתי בשטח!

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
חברה נחזור שניה לסייקל עצמו ולהמלצות שלכם.
1. לא צריך טמוקסיפן אם אין רגישות? (סייקל קודם לקחתי 10 מ"ג כל 3 ימים).
2. פרגניל, מתי? מינון?
3. בולד- לעלות ל-800? לבצע העמסה בשתי זריקות הראשונות?

בוא בבקשה נדייק חבר
אני לא אמרתי שאמרת.....אני שאלתי אם זה מה שאתה עושה...למה שאלתי?? קבל ציטוט מהאתר שאתה מסתמך עליו

Note: A different list of half-lives is often copy and pasted on various sites, claiming that, for example, the half-life for the propionate ester is 4.5 days and that the half-life for the enanthate ester is 10.5 days. This list is incorrect, and is the result of flawed calculations many years ago. See the "References" section for more information.

על פי המידע באתר זה זמן מחצית החיים של האנתת הוא 4.5 ימים....משמע כעבור 9 ימים ממועד ההזרקה באנתת כבר אין לך חומר בדם...להמשיך להסביר לך???
אם אתה כל כך מתרשם מטיב ואמינות אתר שמפרסם מידע שגוי זו בעיה!
אני שוב מתעקש וטוען שהסטארט קיק בפרונטלאוד זה חרטה בארטה גם על סמך תוצאות שראיתי בשטח!
תקרא שוב
כתוב זמן מחצית חיים של -פרופ- 4.5 יום
זמן מחצית חיים של -אנתת- 10.5 יום.

אגב, באייר שמייצרת טסטוירון אנתת, מצהירה שזמן מחצית החיים של החומר הוא 9 יום. יש הפרשים מינוריים בין ברנדים שונים. הגיוני למול מה שרשום באתר שנתתי כאן כדוגמא.
חברה נחזור שניה לסייקל עצמו ולהמלצות שלכם.
1. לא צריך טמוקסיפן אם אין רגישות? (סייקל קודם לקחתי 10 מ"ג כל 3 ימים).
2. פרגניל, מתי? מינון?
3. בולד- לעלות ל-800? לבצע העמסה בשתי זריקות הראשונות?
1. אם אין רגישות אין צורך. טמוקסי זה לא סוכריית מנטוס. אין טעם לצרוך תרופה כזו ללא צורך מוכח
2. כן, רצוי. שים לב גם ליתר הדברים שרשמתי עליו (העמסת בולד וסנכרון pct). תיישם
3. קרא את הנעוץ ש-TOM המנהל רשם בתחילת הפורום. אם עדיין לא תמבין, חזור להבהרות כאן

תקרא שוב
כתוב זמן מחצית חיים של -פרופ- 4.5 יום
זמן מחצית חיים של -אנתת- 10.5 יום.

אגב, באייר שמייצרת טסטוירון אנתת, מצהירה שזמן מחצית החיים של החומר הוא 9 יום. יש הפרשים מינוריים בין ברנדים שונים. הגיוני למול מה שרשום באתר שנתתי כאן כדוגמא.
אתה מפתיע אותי דניאל
מבחור אינטליגנט כמוך ציפית ליותר....או שלא קראת את ההערה עד הסוף או שלא הבנת (אם תזדקק...אשלח לך מתורגם)
אז הנה לך שוב העמוד הרלוונטי עם ההערה
About Steroidplot

האתר שאתה מסתמך עליו לא מדבר על 10 ולא על 9..הוא מדבר על 4.5 יום זמן מחצית החיים לאנתת,(יש שם עןד לא מעט בדיחות עצובות) ומין הסתם גם נוסחאות החישוב שהתפארת בהן מתבססות בין היתר על הפרמטרים השגויים האלה

סתם בשביל שתדע....לאנתת כמו לכל אסטר אחר יש זמן מחצית חיים אחד!!! זה לא לפי מה שקובעת חברה זו או אחרת ולא נתון לשיקול דעתם של חברה או אתר
זה אתר קיקיוני שלא ראוי להתייחסות

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
עשיתי כמה שינויים

טסט אנתת 750 בשבוע /1-14
טסט פרופ 100mg כל יומיים/ 21 יום
בולדנון 600 בשבוע /1-14 (שלושה שבועות ראשונים 750)

פרגניל- 250יחב"ל 5-12

טמוקסיפן שבועיים ראשונים 20 שבועיים הבאים 10.
כלומיד שבועיים ראשונים 100
שבועיים 50

איך עכשיו? אם אני לוקח פרגניל בזמן הסייקל איך אני צריך לשלב אותו ב pct?
וכמה כדורים יש בקופסא של כלומיד (ממה שזכור לי 10 של 50)?

• פותח/ת השרשור
עשיתי כמה שינויים

טסט אנתת 750 בשבוע /1-14

פרגניל- 250יחב"ל 5-12

שבועיים 50

UP

עשיתי כמה שינויים

טסט אנתת 750 בשבוע /1-14

פרגניל- 250יחב"ל 5-12

שבועיים 50

עשית שינויים אך לא יישמת כמעט את ההמלצות שנתתי לך.
תחליט אם אתה רוצה לשנות את הסייקל או סתם לרשום דברים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית