attack on titan האנימה הכי טובה שיצאה עד כהמתקפת הטיטאנים היא אנימה נהדרת למרות שלא הייתי שם אותה בטופ 10 שלי. אם את רוצה המלצות לאנימות את תמיד מוזמנת לפנות אליי 😃
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
attack on titan האנימה הכי טובה שיצאה עד כהמתקפת הטיטאנים היא אנימה נהדרת למרות שלא הייתי שם אותה בטופ 10 שלי. אם את רוצה המלצות לאנימות את תמיד מוזמנת לפנות אליי 😃
אני חושב שלא יצא לך לראות עדיין את האנימות הנכונות אם את צריכה לטרוח כל כך הרבה רק כדי לראות את זה.Noted
תודה 😃
מודה שאני צריכה הרבה סבלנות, והרבה מרשמלו בשביל לשבת לצפות באנימה.
אז רציתי לדעת אם שווה את כל הטרחה והקלוריות.
כמה אנימות ראית בחיים שלך שאתה אומר את זה? אני ראיתי בסביבות ה40 אז יש לי קצת על מה לבסס את מה שאני אומרattack on titan האנימה הכי טובה שיצאה עד כה
או שזה פשוט לא בשבילה.אני חושב שלא יצא לך לראות עדיין את האנימות הנכונות אם את צריכה לטרוח כל כך הרבה רק כדי לראות את זה.
כמה אנימות ראית בחיים שלך שאתה אומר את זה?
הרבה מאוד תאמין ליאני חושב שלא יצא לך לראות עדיין את האנימות הנכונות אם את צריכה לטרוח כל כך הרבה רק כדי לראות את זה.
כמה אנימות ראית בחיים שלך שאתה אומר את זה?
מסכים. בדיוק כמו מוזיקת מטאל, זה לא מתאים לכולם, למרות שלדעתי יש כמה אנימות ספציפיות שהרוב המוחלט יאהבו.או שזה פשוט לא בשבילה.
כמו עוד מיליארדי אנשים בעולם.
למען האמת אני לא הכי התחברתי לסגנון האגרסיבי הזה של אנימות עם הרבה רצח. אז זה קצת פוגע בציון שאני נותן לאנימה הזאת.הרבה מאוד תאמין לי
יש משהו במה שאתה אומר האגרסביות בסדרה לא מתאימה לכל אחד אבל לדעתי זה הסדרה הכי מפתיעה\עוצמתית\משוגעת\סוחפת שיצאה בינתייםמסכים. בדיוק כמו מוזיקת מטאל, זה לא מתאים לכולם, למרות שלדעתי יש כמה אנימות ספציפיות שהרוב המוחלט יאהבו.
למען האמת אני לא הכי התחברתי לסגנון האגרסיבי הזה של אנימות עם הרבה רצח. אז זה קצת פוגע בציון שאני נותן לאנימה הזאת.
בסגנון הזה ראיתי חוץ מAOT רק את Claymore ואת Deadman Wonderland. שתי הסדרות היו בסדר, אבל כמו שאמרתי, הרבה דם זה לא מה שאני מחפש באנימהיש משהו במה שאתה אומר האגרסביות בסדרה לא מתאימה לכל אחד אבל לדעתי זה הסדרה הכי מפתיעה\עוצמתית\משוגעת\סוחפת שיצאה בינתיים
אולי curpse party באותו רמה אם אתה מכיר שמע כל פרק אתה משתין מפחד
אז מה הסגנון שלך אחי בליידבלייד0:בסגנון הזה ראיתי חוץ מAOT רק את Claymore ואת Deadman Wonderland. שתי הסדרות היו בסדר, אבל כמו שאמרתי, הרבה דם זה לא מה שאני מחפש באנימה
הרפתקאות בעיקר.אז מה הסגנון שלך אחי בליידבלייד0:
attack on titan האנימה הכי טובה שיצאה עד כה
אין מצב שראיתה את הסדרה בשלמותה וזה דעתך פשוט לא הגיוני אולי ראיתה שתי פרקים וויתרתהאויש תעשה לי טובה ונרותו זה מושלם וקישי היוצר של זה גאון
רוצה לזרוק עוד שטויות לאוויר?
קלטתי אותך. אתה רואה דרגון בול סופר עכשיו? אם כן מעריך אותך
אין מצב שראיתה את הסדרה בשלמותה וזה דעתך פשוט לא הגיוני אולי ראיתה שתי פרקים וויתרתה
כה רואה פרק כל יום ראשון כשיוצא 😃קלטתי אותך. אתה רואה דרגון בול סופר עכשיו? אם כן מעריך אותך
דבר ראשון עוד לא נתקלתי בדעה כמו שלך על aot. ולהגיד עליי שונן פאג זה עצוב אחי כי אני בקושי רואה את הזאנר הזה רק דרגון בול ולדעתי AOT זה בכלל לא שונן ידידיאישית לא ראיתי אותה ניסיתי לקרוא את המנגה הפסקתי אחרי כמה פרקים
אבל היא OVERRATED ברמה מטורפת
ואני לא צריך לראות סדרה כדי להגיד שהיא OVERRATED
בנוסף לזה שהיא אפילו לא בטופ של האנימות באתר של MAL היא מקום 37 בכלל
רק מי שרואה שוננים או רק מתחיל אנימות חושב שהיא מושלמת
שתראה יותר אנימות אתה תבין שהיא לא כזו וואו
וראיתי מספיק אנימות כדי לדעת מה אני אעדיף ומה שווה לי לצפות
עריכה: ראיתי את העריכה שלך שציטטת את TANK
אתה SHOUNEN FAG מסביר הכל
אם הייתי יכול הייתי מביא לך מוניטיןכה רואה פרק כל יום ראשון כשיוצא 😃
דבר ראשון עוד לא נתקלתי בדעה כמו שלך על aot. ולהגיד עליי שונן פאג זה עצוב אחי כי אני בקושי רואה את הזאנר הזה רק דרגון בול ולדעתי AOT זה בכלל לא שונן ידידי
אם הייתי יכול הייתי מביא לך מוניטין
טוב אז כנראה אני שונן פאג לפי מה שאתה אומר כרגע אני רואה גרגון בול death note וanother
אם אתה מכיר
Nerd wars-there are no winners here