נק' מוניטין:
519
- 905
- 207
לא מסוכן באפריקה?טס לאפריקה.
הרבה דברים ( בעיקר ביגוד , אבל גם אביזרי טיולים שונים )
שבועיים זה דרך משלוח אווירי של BUY2USA או משלוחי אקספרס שונים של Shipito
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא מסוכן באפריקה?טס לאפריקה.
הרבה דברים ( בעיקר ביגוד , אבל גם אביזרי טיולים שונים )
שבועיים זה דרך משלוח אווירי של BUY2USA או משלוחי אקספרס שונים של Shipito
לא מסוכן באפריקה?
בדיוק חזרתי משם לפני שבוע. הייתי בקניה.לא מסוכן באפריקה?
איזה כיף לך בטח אכלת שם המון בשר.בדיוק חזרתי משם לפני שבוע. הייתי בקניה.
יש סכנה.. אבל זה תלוי באיזה איזורים.
בכל מקרה, אני עדיין בחיים.. 😇
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣איזה כיף לך בטח אכלת שם המון בשר.
????🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
היא טבעונית. 😆????
אופס:food-and-drink005-88:היא טבעונית. 😆
חח חמוד.. אולי אם לא היית חושב רק על אוכל לא היית נראה כמו חזיר..🤡איזה כיף לך בטח אכלת שם המון בשר.
אני לא חושב משהו השתנה, וצריך לשים לב שהחנות שולחת חשבון שבו מחיר המשלוח אכן מופיע בנפרד, ככתוב "ערך כולל של עד 75$ - לא כולל הובלה וביטוח אם הם מחושבים בנפרד מערך הטובין" (הדגשה שלי).כלומר בניגוד לעבר אפשר יהיה להזמין מוצרים במחיר 75$ ללא תשלום מע'מ
למיטב ידיעתי זה שינוי כי בעבר התשלום היה על הסכום כולל המשלוח וזה מאוד הגביל את הרכישות.אני לא חושב משהו השתנה, וצריך לשים לב שהחנות שולחת חשבון שבו מחיר המשלוח אכן מופיע בנפרד, ככתוב "ערך כולל של עד 75$ - לא כולל הובלה וביטוח אם הם מחושבים בנפרד מערך הטובין" (הדגשה שלי).
למיטב ידיעתי זה שינוי כי בעבר התשלום היה על הסכום כולל המשלוח וזה מאוד הגביל את הרכישות.
✋🛑✋👎חח חמוד.. אולי אם לא היית חושב רק על אוכל לא היית נראה כמו חזיר..🤡
זה לא מה שהבנתי מ אמינושופ , בכל אופן החלק החשוב בהודעה אליה אתה מתייחס הוא לוודא שתעודת המשלוח אכן תפרט בנפרד את מחיר המוצר ואת מחיר המשלוח. לא כל המוכרים עושים זאת.לפי חוקי המכס התשלום באמת היה על הסכום כולל המשלוח.
אני לא אתייחס לדברים שכתבת פה,ממילא הם אינם נכונים...חח חמוד.. אולי אם לא היית חושב רק על אוכל לא היית נראה כמו חזיר..🤡
מה? 😵אני לא אתייחס לדברים שכתבת פה,ממילא הם אינם נכונים...
תלמדי תרבות שיחה זה יעזור לך הרבה בחיים,בנוסף לכך לא ידעתי שלטבעוני/ת יש רגשות כלפיי בני אדם,חשבתי שאצלכם "חמוד",מופיע כמילה בלקסיקון קל בעלי החיים לבד.
תשלמי לבייביסטר על מנת שיבדר אותך,ותשאירי את העניין מחוץ למסגרת הנ"ל.
נגעתי בנקודה רגישה?אני לא אתייחס לדברים שכתבת פה,ממילא הם אינם נכונים...
תלמדי תרבות שיחה זה יעזור לך הרבה בחיים,בנוסף לכך לא ידעתי שלטבעוני/ת יש רגשות כלפיי בני אדם,חשבתי שאצלכם "חמוד",מופיע כמילה בלקסיקון קל בעלי החיים לבד.
תשלמי לבייביסטר על מנת שיבדר אותך,ותשאירי את העניין מחוץ למסגרת הנ"ל.
אני שם קצוץ על מה שאת כותבת,את אחת מ-שליש עולם שמחובר לאינטרנט,את האחרונה שתקבלי ממני צומת לב.נגעתי בנקודה רגישה?
אופס...😃
כי שאלת אותי את זה לפני שבוע בדיון אחר ורשמתי לך שאני טבעונית..?כאשר יכולת לכתוב שאת טבעונית ולגמור את הסיפור?
את טבעונית?
קשה להעתיק את הציטוט?כי שאלת אותי את זה לפני שבוע בדיון אחר ורשמתי לך שאני טבעונית..?
או שיש לך בעיית זיכרון..