הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הטבה למזמינים מחו'ל

• פותח/ת השרשור hanan
  • פורסם בתאריך
לא מסוכן באפריקה?

א.אפריקה זאת יבשת , אז צריך להגדיר איפה
באפריקה. אין דין סודן כדין סיישל למשל.
ב. באפריקה יש כל מיני סוגים של סיכונים. מלריה למשל היא סיכון הרבה יותר גדול מכל שוד/תקיפה.
ג. שמעתי שבירושלים הרבה יותר מסוכן...

כלומר בניגוד לעבר אפשר יהיה להזמין מוצרים במחיר 75$ ללא תשלום מע'מ
אני לא חושב משהו השתנה, וצריך לשים לב שהחנות שולחת חשבון שבו מחיר המשלוח אכן מופיע בנפרד, ככתוב "ערך כולל של עד 75$ - לא כולל הובלה וביטוח אם הם מחושבים בנפרד מערך הטובין" (הדגשה שלי).

• פותח/ת השרשור
אני לא חושב משהו השתנה, וצריך לשים לב שהחנות שולחת חשבון שבו מחיר המשלוח אכן מופיע בנפרד, ככתוב "ערך כולל של עד 75$ - לא כולל הובלה וביטוח אם הם מחושבים בנפרד מערך הטובין" (הדגשה שלי).
למיטב ידיעתי זה שינוי כי בעבר התשלום היה על הסכום כולל המשלוח וזה מאוד הגביל את הרכישות.

לפי חוקי המכס התשלום באמת היה על הסכום כולל המשלוח.
זה לא מה שהבנתי מ אמינושופ , בכל אופן החלק החשוב בהודעה אליה אתה מתייחס הוא לוודא שתעודת המשלוח אכן תפרט בנפרד את מחיר המוצר ואת מחיר המשלוח. לא כל המוכרים עושים זאת.

חח חמוד.. אולי אם לא היית חושב רק על אוכל לא היית נראה כמו חזיר..🤡
אני לא אתייחס לדברים שכתבת פה,ממילא הם אינם נכונים...
תלמדי תרבות שיחה זה יעזור לך הרבה בחיים,בנוסף לכך לא ידעתי שלטבעוני/ת יש רגשות כלפיי בני אדם,חשבתי שאצלכם "חמוד",מופיע כמילה בלקסיקון אצל בעלי החיים בלבד.
תשלמי לבייביסטר על מנת שיבדר אותך,ותשאירי את העניין מחוץ למסגרת הנ"ל.

נערך לאחרונה:
תלמדי תרבות שיחה זה יעזור לך הרבה בחיים,בנוסף לכך לא ידעתי שלטבעוני/ת יש רגשות כלפיי בני אדם,חשבתי שאצלכם "חמוד",מופיע כמילה בלקסיקון קל בעלי החיים לבד.
מה? 😵

תלמדי תרבות שיחה זה יעזור לך הרבה בחיים,בנוסף לכך לא ידעתי שלטבעוני/ת יש רגשות כלפיי בני אדם,חשבתי שאצלכם "חמוד",מופיע כמילה בלקסיקון קל בעלי החיים לבד.
נגעתי בנקודה רגישה?

אופס...😃

נגעתי בנקודה רגישה?

אופס...😃
אני שם קצוץ על מה שאת כותבת,את אחת מ-שליש עולם שמחובר לאינטרנט,את האחרונה שתקבלי ממני צומת לב.
הבנתי,זה מההורמונים שמתרוצצים לך בגוף עכשיו בגלל הגיל,אל תדאגי זה יעבור.
למה להקטין ראש ולהתחיל "לעקוץ",כאשר יכולת לכתוב שאת טבעונית ולגמור את הסיפור?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית