הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הטבה למזמינים מחו'ל

• פותח/ת השרשור hanan
  • פורסם בתאריך
רשות המסים הוציאה את עלות המשלוח מהסכום לתשלום מס.
כלומר בניגוד לעבר אפשר יהיה להזמין מוצרים במחיר 75$ ללא תשלום מע'מ

מדריך לייבוא אישי באמצעות דואר חבילות/חברות בלדרות
עד כמה זה חדש? ראיתי את זה כבר לפני חודשיים כשהתחלתי להזמין ציוד לטיול.

אגב , shipito זה נהדר...

אם מישהו לא הבין,הכוונה היא שאתם יכולים להזמין מוצר בשווי 75 דולר(המוצר עצמו),ודמי המשלוח לא יוכנסו לחישוב,לדוגמא:
שווי מוצר:75 דולר
עלות משלוח:50דולר
פטור/לא פטור ממע''מ:פטור.

אני גם זוכר שזה לא חדש, הזמנתי הרבה תוספי תזונה בשווי של 70$ (לא כולל משלוח) ואף פעם לא שילמתי מע"מ.
תמיד שהסתכלתי על הצהרת המכס לא ראיתי שכוללים בתוכו את מחיר המשלוח או שהייתה מדבקה חיצונית של הדואר, מניח שפשוט לא היה ניתן לאכוף את החוק ולכן ביטלו אותו.

הרוב מ Amazon ( אמריקאי ובריטי ) , 6PM ו Sierra post trading.
לגבי זמן vהגעה - תלוי מה אתה מזמין , ותלוי באיזה משלוח אתה בוחר.
לאן אתה טס(?), מה הזמנת? האם יש סיכוי שזה יכול להגיע תוך שבועיים?

• פותח/ת השרשור
אל תבנה על זמן אספקה של שבועיים שום דבר שקשור לדואר ישראל
חיכיתי לחבילות מעל חודש מרגע שהן הגיעו פיזית לארץ

טס לאפריקה.
הרבה דברים ( בעיקר ביגוד , אבל גם אביזרי טיולים שונים )
שבועיים זה דרך משלוח אווירי של BUY2USA או משלוחי אקספרס שונים של Shipito

בסניף דואר אצלי זה לוקח בין שבועיים לחודש במשלוח הכי זול (אחרי חודש זה כבר לעולם לא מגיע ואז הלך הכסף).
אם יש כמה מוצרים שאתה רוצה להזמין דחוף תשתמש בmustop הם משתמשים בDHL אקספרס ויש לך גם 10 דולר הנחה באמזון ובאיביי (יוצא יותר זול מshipito, בדקתי).

את ההזדמנות שלי פספסתי. :(
לא נורא, את הכל נקנה בחצי שקל בהודו.

• פותח/ת השרשור
בסניף דואר אצלי זה לוקח בין שבועיים לחודש במשלוח הכי זול (אחרי חודש זה כבר לעולם לא מגיע ואז הלך הכסף).
אם יש כמה מוצרים שאתה רוצה להזמין דחוף תשתמש בmustop הם משתמשים בDHL אקספרס ויש לך גם 10 דולר הנחה באמזון ובאיביי (יוצא יותר זול מshipito, בדקתי).
אם משתמשים ב dhl אין יתרון ל shipto
היתרון שלהם זה במשלוחים זולים שהאתרים לא מוכנים לשלוח.

מוצ'ילה, נעליים, מכנס\חולצת טיולים והפריטים הקטנים אבל את אלה אני אקנה בארץ. לא תהיה לי ברירה לקנות תיק קצת יקר, בגדים ונעליים אני כבר אמצע בהודו.

חבל , קניתי 2 מוצ'ילות של karrimor מאמאזון במחיר די טוב.
במקרה נכנסתי לסניף "עודפים" של "למטייל" וראיתי את אותו התיק במחיר פי 2.5.
המחירים של ציוד הטיולים בארץ הם פשוט הזויים לפעמים. נעליים של אותה חברה נמכרו במחירים התחלתיים של 1000 (!!!) ש"ח , ו"הנחה" של 30% בסניף העודפים.
באתר הרשמי של Karrimor רוב הנעליים לא עולים יותר מ 40-50 פאונד. קניתי לחברה שלי ב 300 ש"ח עם משלוח עד הבית.

חבל , קניתי 2 מוצ'ילות של karrimor מאמאזון במחיר די טוב.
במקרה נכנסתי לסניף "עודפים" של "למטייל" וראיתי את אותו התיק במחיר פי 2.5.
המחירים של ציוד הטיולים בארץ הם פשוט הזויים לפעמים. נעליים של אותה חברה נמכרו במחירים התחלתיים של 1000 (!!!) ש"ח , ו"הנחה" של 30% בסניף העודפים.
באתר הרשמי של Karrimor רוב הנעליים לא עולים יותר מ 40-50 פאונד. קניתי לחברה שלי ב 300 ש"ח עם משלוח עד הבית.
אמאזון?😭

כשעשיתי את הטיול הגדול שלי לחו"ל גם אני קניתי ציוד.

בזמנו קניתי backpack של Vaude ב-1400 ש"ח ואכלתי את הלב על המחיר למרות שהם אמרו שזה מותג מנצח.

היום אני שמח שקניתי אותו ומבסוט על כל שקל ששמתי. הוא שימש אותי לאורך כל הטיול ועבר איתי מילואים ואת כל מלחמות ישראל ב-6 השנים האחרונות. כל פעם שאני לוקח אותו אני מגלה תא חדש שלא הכרתי חחחחח

ואמאזון בארץ זה החלום הכי רטוב שלי. מקום שאשכרה מספק משלוח בתוך יומיים ומביא לך אותו עם שליח עד הבית ותוך כדי יש לך מעקב על החבילה באתר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית