אתה רוצה שאגיד למשה שישים את זה גם בנעוצים באוף טופיק עבורך?קשה להעתיק את הציטוט?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה רוצה שאגיד למשה שישים את זה גם בנעוצים באוף טופיק עבורך?קשה להעתיק את הציטוט?
נפרד כידידים,אין לי זמן לשטויות אני כרגע משפר כמה דברים אז אנא...אתה רוצה שאגיד למשה שישים את זה גם בנעוצים באוף טופיק עבורך?
כל עוד אין לך עובדות מוצקות המשפטים שאת זורקת לאוויר הם חסרי ביסוס.
זה מההורמונים שמתרוצצים לך בגוף עכשיו בגלל הגיל,אל תדאגי זה יעבור
כשתפסיק להתבכיין על שום דבר אשמח לדעת מה זרקתי לאוויר שחסר ביסוס... 😃נפרד כידידים,אין לי זמן לשטויות אני כרגע משפר כמה דברים אז אנא...
אני לא יודע בת כמה את או איך את נראית,אדם בוגר היה עושה את ההפך ממה שעשית.
מלכתחילה היית יכולה לצטט ולהגיד שאת טבעונית.
טיפ קטן,אף פעם אל תאמיני לכל דבר ולכל אחד שמפרסם באינטרנט,כל עוד אין לך עובדות מוצקות המשפטים שאת זורקת לאוויר הם חסרי ביסוס.
לילה טוב.
אנחנו לא נגיע לשום מקום,עדיף לעצור את זה כאן.כשתפסיק להתבכיין על שום דבר אשמח לדעת מה זרקתי לאוויר שחסר ביסוס... 😃
עזוב, היא גדלה בלי דובי.אני לא אתייחס לדברים שכתבת פה,ממילא הם אינם נכונים...
תלמדי תרבות שיחה זה יעזור לך הרבה בחיים,בנוסף לכך לא ידעתי שלטבעוני/ת יש רגשות כלפיי בני אדם,חשבתי שאצלכם "חמוד",מופיע כמילה בלקסיקון אצל בעלי החיים בלבד.
תשלמי לבייביסטר על מנת שיבדר אותך,ותשאירי את העניין מחוץ למסגרת הנ"ל.
איך ידעת? סטוקר.. ☝️עזוב, היא גדלה בלי דובי.
כי לכתוב לטבעונית בצורה צינית ומגעילה ״איזה כיף לך בטח אכלת שם המון בשר״ זה מעשה בוגר, ככ בוגר שעוד שנייה אני קורא לך סבא.נפרד כידידים,אין לי זמן לשטויות אני כרגע משפר כמה דברים אז אנא...
אני לא יודע בת כמה את או איך את נראית,אדם בוגר היה עושה את ההפך ממה שעשית.
מלכתחילה היית יכולה לצטט ולהגיד שאת טבעונית.
טיפ קטן,אף פעם אל תאמיני לכל דבר ולכל אחד שמפרסם באינטרנט,כל עוד אין לך עובדות מוצקות המשפטים שאת זורקת לאוויר הם חסרי ביסוס.
לילה טוב.
שחכתי שהיא טבעונית,אני לא צריך לזכור את כל הפרטים עליה.כי לכתוב לטבעונית בצורה צינית ומגעילה ״איזה כיף לך בטח אכלת שם המון בשר״ זה מעשה בוגר, ככ בוגר שעוד שנייה אני קורא לך סבא.