הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ super dmz rx 2.0

dudifitness

משתמש מתחיל
85
16
נק' מוניטין:
19
85
16
היי אז ככה הזמנתי מהאיביי LGD והמוכר הגאון הזה שלח לי בטעות את המוצר הזהo_O
מה שגרם לי לחשוב אוקי נוותר על הסארם הזה ונקפוץ שוב על סייקל בנובמבר מסה להתפוצץ.
החומר של חברת BLACKSTON LABS ומכיל 10 מ"ג של מטילסטנבולון ו ו 10 מ"ג של דימטזין(DMZ) סה"כ לוקחים שני כדורים ומגיעים ל 40 מ"ג של שניהם יחד.
מישהו ניסה את המוצר?
בתוכנית כמובן לשלב טסט כבסיס. חשבתי לקחת מינון נמוך של טסט250-350 רק למנוע עייפות ואיבוד לבידו. וזה כי שהיתי על 500 היה לי נשירה בסייקל קודם.
לא ברור לי כמה בטוחיים הם לקו השיער אני יודע שסופרדרול מאוד בטוח לזה וזה כמו הדימטזין ,לא בטוח לגבי המטילסטנבולון.....
אם אני הולך על סייקל קצר שילווה את ה4 שבועות של המוצר הזה. זה משנה אם הטסט קצר או ארוך? ואם הסייקל קצר זה אומר פחות איבוד שיער עד שיש המרה לDHT?
חשבתי על אסטר קצר טסט פרופיונט 6 שבועות ויציאה לPCT כמובן מה שצריך ופרגניל להתחיל אחרי שבועיים כבר עד הסוף.
הבנתי שיש סייקלים עם מינון נמוך של טסט ושהאורלי עושה את העבודה.

מטילסטנבולון הוא סטרואיד "הרכבה אישית" Design Steroid.
לפני מספר חודשים הוא נכנס לרשימת החומרים האסורים לשימוש, ולכן ירד מהישג יד חופשית.
מה שחברת BLACKSTONE LABS
עשתה הוא להוציא מוצר בשם super dmz rx 2.0 שמתחמק, בינתיים, מהבאן שהוטל על דומיו וקודמיו.
אינני בקיא בו ועדיין לא יצא לי לחקור לעומס בפורומים מחו"ל עד כמה הוא יעיל, אך במידה ואכן מכיל את התרכובת של מטיל סטנבולון, יש לצרוך כ-30mg-40mg ממנה, מה שיאלץ אותך להכפיל את המינון.

אולי @Tom יוכל לתת דעה על טיב המוצר

• פותח/ת השרשור
אוקי ומה לגבי בסיס של טסט TRT או חייב קצת מעבר? בשני כדורים אני מקבל 20 מ"ג מטיסטנבולון רק ועו 20 דימטזין . סה"כ 30 יום של מוצר.

אוקי ומה לגבי בסיס של טסט TRT או חייב קצת מעבר? בשני כדורים אני מקבל 20 מ"ג מטיסטנבולון רק ועו 20 דימטזין . סה"כ 30 יום של מוצר.
20mg של מטיל סטנבולון הוא מינון מאוד נמוך ופחות מקובל בסייקלים.
במידה ואינך מטופל TRT, מינון זהה או דומה למינון הניתן ב-TRT, גם לצד שימוש באוראליים, לא יניבו תוצאות מרעיפות, ובטח שכאלו שיהיה ניתן לשמור עליהן, כך שציפייה מסייקל במינון טסט נמוך ושימוש באוראליים צריכה להיות מאוד קטנה, אם בכלל.
מינון התחלתי לסייקל טסט הוא 500mg/WK לאנתת או 350mg/WK לפרופ, ובמינונים כאלו יהיה ניתן לקבל תוצאות טובות ואף לשמור עליהן.
מעבר לכך, נגזרות DHT ידועות כמאיצות התקרחות, אך גם עניין הגנטיקה מאוד חשוב. יש כאלו שמשתמשים מספר שנים בחומרים בכלל ובאוראליים בפרט, ולא חוו האצה בהתקרחות.

ניתן למצא נעוצים בנושא:

מידע - מידע על חומרים מסוימים

ייעוץ - הסייקל הקצר המושלם.

SDMZ הראשון היה שילוב של סופרדרול ודימטזין.
SDMZ2 יצא בארה"ב OTC לאחר שסופרדרול נכנס לבאן ומכיל מטילסטנבולון ודימטזין.
SDMZ3 הוא סטאק המכיל גם ALPHA1 שהוא באלקר טוב יותר.
שלושת החומרים הוצאו אל מחוץ לחוק בארה"ב.
מטילסטנבולון ודימטזין אינם ידועים כקשים לקו השיער (כמו סופרדרול בעצם) אך במידה וקיימת תופעת לוואי שכזאת משימוש בהם, פינאסטריד לא יסייע.
בנוגע לשימוש, עדיף להשתמש במוצר כבכל אוראלי כחלק מסייקל מלא. כך השימוש בהיבט שימור הרווחים הוא האפקטיבי ביותר.
ברמת העיקרון הייתי מעדיף להשתמש במטילסטנבולון במינון של 40mg/ed מאשר בסטאק. דימטזין עוצמתי פחות ממטילסטנבולון ובוודאי הרבה פחות מסופרדרול.
ללא קשר לאמור, לא מדובר ב-sarms (לא הבנתי למה נרשם בהודעת הפתיחה) אלא בסטרואידים.

• פותח/ת השרשור
תודה. התכוונתי שהזמנה שלי הזמנתי sarm lgd elite והמוכר בטעות שלח לי את זה. לא יודע מה הוא חשב לעצמו .
אז טסט ברור שחייב. אבל אם אני על רמה של TRT או קצת מעבר כדי למנוע נשירה מהטסט כמה זה קריטי. מעדיף פשוט לשלב חומרים שפחות בעייתים לשיער אבל חייב תמיד טסט.

תודה. התכוונתי שהזמנה שלי הזמנתי sarm lgd elite והמוכר בטעות שלח לי את זה. לא יודע מה הוא חשב לעצמו .
אז טסט ברור שחייב. אבל אם אני על רמה של TRT או קצת מעבר כדי למנוע נשירה מהטסט כמה זה קריטי. מעדיף פשוט לשלב חומרים שפחות בעייתים לשיער אבל חייב תמיד טסט.
אין בעיה להריץ עם טסט במינון TRT, פשוט אפקטיבי פחות. מדובר בעצם בסייקל אוראלי. מרבית הרווחים לא ישמרו ובנוסף, לא ניתן לקיים סדרה של כאלה בתדירות גבוהה בגלל הרעילות לכבד.
לא תסבול מתופעות לוואי של טסט נמוך. מינון TRT לא אמור לקדם התקרחות מעבר למצב הטבעי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית