הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע Adidas Powerlift 2.0

shahar18

משתמש משקיע
5,839
1,872
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
4,150
5,839
1,872
שלום לכולם,
מחירים מאוד אטרקטיביים לנעליים האלה, בין 370 ש"ח ל-400 ש"ח.
adidas powerlift | Mutag USA LLC - Processed by Mutag USA Ltd.
הנעל הראשונה במחיר זול במיוחד (270 ש"ח) למידה 46.5
כל השאר במחירים של 406 ש"ח (כל הצבעים), הנעל האחרונה שברשימה במחיר 368 ש"ח.

המשלוח הוא בחינם (זאת אומרת המחיר הוא שכלול של משלוח מיסים וכו'), ואמור להגיע עד 10 ימים.

יש להם באתר גם את האדיפוואר ואת הנייק רומאלאוס אבל המחירים הם די רגילים (800+- )

ובלי קשר לפווארליפטינג, יש להם בעמוד מבצעים אחלה של מחירים לנעלי ספורט באופן כללי.

יש מישהו שכבר הזמין מהם ויכול לתת חוות דעת?
ואם זה על הנעל יש לך את הביקורת ש @לירן כתב עליה בפוסט המרוכז על נעליים:

אחרי כמה חודשים עם ה-Adidas Powerlift 2.0 אפשר להגיד שגיבשתי עליהן דעה יותר יציבה ומוסיף ביקורת:

מבחינת מחיר- יחסית זולות (90 דולר באתר של אדידס ובד"כ יש קופון שנרשמים של 15%), שלחתי עם buy2usa יצא סה"כ משהו כמו 450
מבחינת מידה - הלכתי לחנות של אדידס בארץ, מדדתי איזה 2 נעלי ספורט שישבו עליי בול וזו המידה שהזמנתי, אני יודע שחלק ממליצים חצי מידה פחות, אצלי אותה מידה וגרביים עבות עובד יופי

עושה סקוואט LB, דדליפט קלאסי, בנצ' ופרס עם הנעליים
יש לי קשת גבוהה ברגל ימין(pes cavus)

תכלס על הנעל:
לוקח קצת זמן להתרגל למי שעובר מנעליים רגילות, גם ניסיתי גרביים שונות וגרביים עבות יותר בסופו של דבר יותר נוח לי ומרגיש יותר יציב
הנעל נותנת יציבות ותחושה שהיא מדביקה אותך לקרקע
מאוד נוחה בסקוואט ומרגיש שהיא עוזרת לי ביציבות ובכוח מהתחתית
גם לדדליפט מרגיש יותר יציבות וכוח בחצי הראשון של התנועה עם הנעל, ממליץ לנסות למי שיש, שוב זה אינדיוידואלי וכן הרבה ממליצים דווקא על נעל שטוחה לדדליפט אבל לי דיי נוח עם הנעל
בבנצ' עוזר בלג דרייב וביציבות באופן כללי

סה"כ ממליץ מאוד על הנעל
המחיר כניסה שלהם פותח את האפשרות לנעל דיי מקצועית גם לכאלה שלא רוצים להשקיע 1000 שקל או קרוב לזה

ארני הזמנתי מהם את הנעל הזו.
לגבי הנעל - שיפור מטורף מהקודמת שלי.

לגבי החנות -
הזמנתי מידה 12 ב80 דולר בערך, הגיע עם שליח תוך פרק זמן יחסית קצר ובסוף היה קטן.
דיברתי איתם ושלחתי אליהם בחזרה כדי להזמין מידה 13 ובגלל שנגמר המבצע הייתי צריך להוסיף 10 דולר והפעם לקח לנעליים די הרבה זמן להגיע, אבל הם שוב הגיעו עם שליח עד הבית בלי תוספת תשלום.

סה"כ יכול להגיד שאני מרוצה מהם.

• פותח/ת השרשור
אחלה תודה..
תגיד רגע לגבי המידה אני אמור להזמין את המידה שאני באדידס או בגלל שזאת נעל כזאת צריך גדול יותר?
הפוך, נעל משקולת כדאי שתהיה בדיוק במידה, מידה גדולה זה לא טוב... אם טיפה גדול אפשר לשים עוד גרב אבל ממש עדיף שזה יהיה בול

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית