הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מכירה 20kg Crumb Rubber Bumper

mor perez

משתמש פעיל
334
181
נק' מוניטין:
226
334
181
שם המוצר: 20kg Crumb Rubber Bumper plate
מחיר: 410 לאחד , יש זוג פלטות ( נקנה ב450 לאחד )

מקום מגורים: בת הדר ( אזור אשקלון )

נייד:
אזור אשקלון אשדוד ושדרות

משלוחים
: לא , אלא אם כן הקונה ישלם על הנסיעה וכו

יצירת קשר: מה שיהיה לקונה נוח יותר , מעדיף להתחיל בהודעה פרטית

אמצעי תשלום
: מזומן \Paypal -עדיפות למזומן= הנחה .

הערות משלי על המוצר -http://www.salsport.com/shop/content/?ID=1498 כאן תוכלו לראות עליו הכול , מהמחיר שקניתי אותו בו ועד גודל הקוטר , באמת הפלטה הטובה ביותר להרמות מכול סוג ..

קבצים מצורפים

• אג 015.JPG
    אג 015.JPG
    KB 100 · צפיות: 220
  • אג 016.JPG
    אג 016.JPG
    KB 53.7 · צפיות: 220
  • אג 017.JPG
    אג 017.JPG
    KB 124.5 · צפיות: 221
  • אג 018.JPG
    אג 018.JPG
    KB 91.2 · צפיות: 201
חחח 20 שקל לקילו? אל תגזים אחי...

• פותח/ת השרשור
UP
400 ליחידה .. אם אתם חושבים שמישהו ירצה אשמח אם תראו לו :victory:שבת שלום

• פותח/ת השרשור
לחדש אולי... אל תראה מה שסאל ספורט רושמים או כל מקום אחר, אתה רק מתחיל לדבר איתם הם יורדים לך אוטמטי במחיר, ואם קנית במחיר שרשום להם באתר אתה פראייר ברמות מפחידות חח
זה חדש לגמריי , לגמרי .וגילוי נאות היתה הנחה קלה ביותר
אם אתה לא מעוניין או מכיר מישהו שמעוניין בבקשה לא הספים פה גבר

אפשר לדעת מה מיוחד בהם לעומת באמפר רגיל?

• פותח/ת השרשור
אפשר לדעת מה מיוחד בהם לעומת באמפר רגיל?
שומר על הפלטה יותר מבאמפר רגיל , על הפלטה וכמובן על הרצפה .. שרוב הפעמים התוספת 40 שקל בכולל לזוג שווה את זה , כי אחרי הכול ריצוף עולה טיפה יותר 🙄 זה פשוט איכות גבוה מאוד של המוצר , כמובן כמו שיש מכנסיים מסוג מסוים , אז נכון לאותו סוג או גזרה יש את הטוב ביותר ואת הפחות טוב ,פלטות מהסוג הזה הם פשוט מהטובות ביותר , לא יגרום נזק לפלטה , לרצפה , אין כמעט רעש , משקל מדויק לגמריי , טובה לכול סוג אימונים (קרוספיט וכול ההנפות האולימפיות ,PL וכו .. )

שומר על הפלטה יותר מבאמפר רגיל , על הפלטה וכמובן על הרצפה .. שרוב הפעמים התוספת 40 שקל בכולל לזוג שווה את זה , כי אחרי הכול ריצוף עולה טיפה יותר 🙄 זה פשוט איכות גבוה מאוד של המוצר , כמובן כמו שיש מכנסיים מסוג מסוים , אז נכון לאותו סוג או גזרה יש את הטוב ביותר ואת הפחות טוב ,פלטות מהסוג הזה הם פשוט מהטובות ביותר , לא יגרום נזק לפלטה , לרצפה , אין כמעט רעש , משקל מדויק לגמריי , טובה לכול סוג אימונים (קרוספיט וכול ההנפות האולימפיות ,PL וכו .. )

אם אתה מפיל על הרצפה? זה עושה רעש כמו באמפר רגיל? עוד קופץ יותר?
שואל בנוגעל דדליפט... אני גר בקומות וזה עושה רעש לשכנים.

• פותח/ת השרשור
אם אתה מפיל על הרצפה? זה עושה רעש כמו באמפר רגיל? עוד קופץ יותר?
שואל בנוגעל דדליפט... אני גר בקומות וזה עושה רעש לשכנים.
אף פעם לא התנסתי באימון איתם בביניין קומות אבל בכול מצב שהתאמנתי איתם הם היו שקטים למדיי ,אני לא חושב שזה קופץ גבוה יותר מבאמפר רגיל ..אם אתה רוצה היום אני אוכל לנסות בשבילך אני ירים אותם לגובה מסוים ופשוט יפיל (גובה מותן = דדליפט ) ,מבטיח להיות אמיתי אם זה רועש או לא , אם אוכל אני אצלם את זה .. בוקר טוב

אף פעם לא התנסתי באימון איתם בביניין קומות אבל בכול מצב שהתאמנתי איתם הם היו שקטים למדיי ,אני לא חושב שזה קופץ גבוה יותר מבאמפר רגיל ..אם אתה רוצה היום אני אוכל לנסות בשבילך אני ירים אותם לגובה מסוים ופשוט יפיל (גובה מותן = דדליפט ) ,מבטיח להיות אמיתי אם זה רועש או לא , אם אוכל אני אצלם את זה .. בוקר טוב
תודה רבה 😃 בוקר נפלא.

• פותח/ת השרשור
נמכר , לנעול בבקשה 😃

Back
למעלה תחתית