עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הוא מהמרכז ולא עושה משלוחים.. בעייתי.@עידו זהבי אולי זה רלוונטי..
הוא מהמרכז ולא עושה משלוחים.. בעייתי.
ועם המחיר דלק שיצא לי לנסוע לשם כבר שווה להזמין במפרים חדשים
לא מבין במשלוחים דרך הדואר.מה זה משלוחים ? אם זה לא יקר ולא מסובך ככ אין לי בעיה..
לא מבין במשלוחים דרך הדואר.
יש לך אפשרות להגיע לקרית שמונה בתוספת תשלום?
ומה הקטע של הציפוי למה הן מגיעות בלי? התקלף?זה איזה 220 ק"מ נסיעה אחי
אחפש על סוגי משלוחים נראה איך אפשר לשנע את זה
ומה הקטע של הציפוי למה הן מגיעות בלי? התקלף?
עדיין לא הבנתי אם קנית אותם עם הציפוי או בלי, והאם הם נפגעו כשהורדת את הציפוי.לא כולם אוהבים את זה .. אני עושה את זה ידני פשוט, שם על זה duck tape
אעשה לך בשמחה זה מגן על הפלטות
אבל להוריד את הדבק אחרי זה אם תרצה זה מעצבן אז קח בחשבון חח
דא אני מוכר גם רצפת גומי אם תרצה..
עדיין לא הבנתי אם קנית אותם עם הציפוי או בלי, והאם הם נפגעו כשהורדת את הציפוי.
מה המידות של הגומי ומה הסוג?
דרך אגב במה יפה יש לך שם
מה סיבת המכירה?
כמה באמפרים אתה שם על המוט שנגמר לך המקום במוט?לצערי נכנס לי רק 170 על המוט, אני אפילו לא יכול להשתמש בכל הפלטות.. אני כבר עוד שניה עוקף את זה בחזה
אני מזמין פלטות competition שאוכל לטעון מלא פלטות ומשאיר לי שני זוגות שאוכל להתאמן איתם בחוץ או קרוספיט.. בסה"כ מאוד איכותיות יחסית לבאמפר רגיל... ראיתי המון פלטות שהטבעת ממש גדולה או שהן מתנדנדות או לא יושבות כמו שצריך
כמה באמפרים אתה שם על המוט שנגמר לך המקום במוט?
לא שאני ממליץ לעבוד ככה, אבל כבר נפלה לי פלטה של 20 בדדליפט והכל היה בסדר, הגוף ייצב את עצמו תוך עשירית שניה. 😁חח פלוס מינוס... אני שם 160+מוט וסוגר שבקושי תופס משהו.. אני נלחץ מלעשות סקוואט בלי סוגר כי תחשוב שאם המוט מתקפל והפלטה מחליטה לעוף לה מהמוט יש לך מינוס של עשר קילו פלוס בצד אחד ואני פשוט אפול עם המוט ולך תדע איך זה יגמר
אפשר לדעת מאיפה?קניתי עכשיו 155 קילו של באמפרים ב5 ש"ח לקילו. אז אם תמכור לי במחיר הזה אני אקנה את הפלטות של ה15.
אפשר לדעת מאיפה?