הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מכירה נעליים - SABO POWERLIFT

מצב
השרשור נעול

yujinius

משתמש על
17,465
16,827
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
43,460
17,465
16,827
שם המוצר: SABO POWERLIFT

מידה:
41

מחיר: 250 ש"ח

מקום מגורים: חיפה - טכניון, דניה

נייד:
לא

משלוחים: על חשבון הקונה.

יצירת קשר: 0546570725 שי

אמצעי תשלום: העברה בנקאית/ מזומן

אני לא המוכר, אני מפרסם בשביל חבר שקנה והמידה לא מתאימה לו ככה שאין טעם לפנות אליי, דברו איתו בטלפון. הנעליים חדשות לגמרי, לא היו בשימוש, הוא רק מדד בבית וזהו.
אם יש שאלות על הדגם בכללי אולי אוכל לענות עליהן, יש לי נעליים כאלה בערך חודש-חודשיים (מבסוט מהן).
הנה ביקורת של PTW על הנעל:

נערך לאחרונה:
תכתוב אם זה היה גדול יותר מהצפוי או קטן יותר או צר יותר או מה...

• פותח/ת השרשור
תכתוב אם זה היה גדול יותר מהצפוי או קטן יותר או צר יותר או מה...
התשובה של בעל הנעליים:
אני מידה 43 בallstar ולרגל ימין זה התאים לי (בול אבל, אין באמת מקום לזוז יותר מדי), ולרגיל שמאל זה לחוץ (אני מניח שאפשר להתאמן איתם ככה אבל עדיף שלא כי זה לחוץ). אז בעיקרון זה היה קטן מדי רק ברגל שמאל (יש לי הפרש קטן בין הרגליים).

• פותח/ת השרשור
טוב אז הבחור ניסה אותן שוב ועכשיו הוא אומר שהן טיפה התרחבו והוא משאיר את הנעליים.
לטובת מי שקורא את זה וחושב לקנות את הדגם:
כאמור בעל הנעליים הוא מידה 43 באולסטאר והסאבו מידה 41 הוא אומר שעכשיו זה בול (נעל כמה פעמים, התרחבו טיפה). חבר שרצה לקנות ממנו הוא מידה 41 באולסטאר והנעליים האלה מידה 41 היו גדולות עליו.
אני מידה 45 באולסטאר, ו 45 גם בסאבו, זה יושב עליי בסדר אבל אני חושב שהיה אולי עדיף לי לקחת 44 (לא כזה קריטי כי יש שני סקוצ'ים אז אני יכול להדק יותר וגם עברתי לנעל הזאת מנעליים שהיו 3 מידות גדולות עליי אז זה שיפור).
שורה תחתונה לקחת מידה פחות ממה שאתם באולסטאר (אולי אפילו 2) ולנסות לשים אותן לקצת זמן כי כנראה שהן מתרחבות טיפה.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית